Prijava

мијаиловић је јебо роману

Sta vam je ljudi, dobijemo dva derbija i prvi smo. :)

Losa forma Pecnika nas ukopava, fale nam njegovi golovi, ali jos gore je sto je od spiceva samo Rakic u kakvoj takvoj formi. Ostali su katstrofa. Jbg, pukla odbrana, morali smo nekad i da primimo te golove, tesko je dati 3 komada, pogotovo kada od pocetka muku mucimo sa golovima.

Ja verujem da ce biti bolje, samo stvarno neke izmene da se naprave, ili da udju u formu neki igraci, ali da ne cekaju maj.. Zigic taman ako nije potpisao, dodje odigra drugu polusezonu i hvala lepo.

Ristic svakako u prvu postavu.

Nije mi jasno da mi u našoj mučenoj ligi gde se svi brane izađemo sa jednim špicem i bez ikakvog kreatora na sredini. Ristić je ja mislim krilo inače, odma umesto kvazimoda Gavre. Jest on dao dva gola, ali lik ne zna ništa. Guma Bogdanović je za njega Sanibal Orahovac lično.

Zahvaliti se Despotoviću, dobar momak, može u Kolubaru. Kovačeviću objasniti kako ide pas do igrača. Kapitenu objasniti da ne treba da se ponaša kao čoban, i da vata lika u kragnu kad ga ovaj pretrčava. Takođe, reći mu da 100m trči za 20 sekundi. Nekad mi Gogić deluje kao ok rešenje, iako je klasični nemač pojma. Biće bolje. Nekad. Valjda

Na stranu što si malouman, o tome ovoga puta neću, jer ne mora čovek da bude preterano inteligentan da bi se razumeo u neki sport.

Ништа необично да у Интернет расправама ментално ограничене особе говоре интелигентијим од себе да су малоумници, па што би и таква канта као што си ти био изузетак.
На страну што си ретард, разумеш се у спорт као у Станија у квантну механику. Ако је теби, боље да се Мијаиловић само свађа са судијама, прави почетничке грешке и не понаша се онако како би требало да се понаша капитен Звезде, боље се одмах предозирај, гре'ота је та таква лобања шета овом планетом.

Fendere idi sisaj kevi palac, kažu da incestoidnima to daje prekopotrebnu snagu kroz znojne izlučevine. A i verujem da te to pali. Ili idi grizi školjku od varburga. U svakom slučaju ne komentariši fudbal. Ostavi to nama muškarcima. Pogotovo posle izjave da bi Antić trebao da igra bilo gde, ikada.

Не ваљају ти ти амфетамини које узимаш. Боље пређи на кокаин као човек кад већ добро зарађујеш. Јбг, немој своје сексуалне фантазије и трауме да приписујеш мени. Ако је теби Мијаиловић који се свађа са судијама, који прави велике грешке, који солира без потребе и који је ове сезоне ван форме бољи играч од Антића, онда се убиј сам да те не би претукли негде на улици. Да си икада озбиљно потрчао за лоптом, не би тако лупетао глупости.

Kapiram da incest pred familijom pravdate time da felacio povoljno deluje na tvoj spazam.

http://www.voucherbox.co.uk/images/shop/mothercare/mothercare-logo-with-oval_412939.jpg

Mijailović je očajan. Ali je Antić hendikepiran. Ti bi to pre svih morao da prepoznaš.

Опет ти догодовштине из своје породице покушаваш да импутираш другима. Ок, могу да разумем да имаш Едипов комплекс, али немој мени да приписујеш своје менталне поремећаје.

Антић хендикепиран? По чему је он хендикепиран? Да нам није можда боље било да смо задржали Ненадића као алтернативу Мијаиловићу?
Ти стварно да промениш или дилера или психијатра. Теби или дрога, или лекови не ваљају.

Da li stvarno mislis da je to njegov pravi profil?

Бдрнга, небитно да л' му је ово прави профил, човек се сним'о док пева Нирвану од Јебене Розге.

Kakvu sisu ima Rozga..

Pa dobro, nemam pojma, meni to do jaja, sprda se lik, skroz mi gotivno da se zajebavaju. Decko je bio prosle sezone sigurno medju najzasluznijima za titiulu, sve tekme je odigrao makar solidno. Dileja jeste, ali eventualno bih Crnogorcu dao kapitensku traku pre njega..

То за прошлу стоји, него је изгорео јебига, прошле сезоне су се он, Милијаш и Нинковић цимали око свакаквих глупости ван терена, сад све пало на њега. Ал опет и да се истрпе лошије партије, него што је почео да се короманише, вата спринт 50 метара да се свађа са судијом, а онда га следећа три напада претрчавају као дрво.

Ma na stranu šta priča ovaj incestoidni mongoloid Fender, ne bih da ispadne da ja veličam Mijailovića. Dečko je degenerik i naravno da ne treba da bude kapiten. Dečko je igra po naredbama jednog od ljudi iz kluba, pa zivka igrače, tj saigrače i "nagovara" ih da oproste dug koji Zvezda ima prema njemu.
Ove nebitne stvari oko kojih se cimao i zbog kojih je kapiten su fino upakovane pretnje igračima da oproste pare, kao i izvlačenje Mrđine žive glave jer je spopadao ribu mafijaša jednog, pa hteli da ga voze na Avalu. Dakle maloumštinama se bavio. Klasičan debil.

Alije svakako bolji igrač od Antića koji je najnetalentovaniji igrač u istoriji fudbala. Ne zna da hoda jebeno.

Svaki lik koji napravi 20 klizećih na utakmici ili je
SPOR
NEMA SNAGE
GLUP

Meščini da je Mijailović obatroje

Svaki lik koji napravi 20 klizećih na utakmici ili je

Tackling 20, Determination 18, Bravery 19, Inteligence 4

На стану шта пише овај малоумни дрогирани шизофренични и прави инцесоидни монглоид на овом форуму, неуспели абортус и самозвани самурај, Бушидо, али немам ја ништа против Мијаиловића, али као игра ове сезоне или још боље како НЕ ИГРА, свакако би Антић био добра замена док Мијаиловић мало не охлади главу.
Ако ни због чега другог, онда због овог:

Ал опет и да се истрпе лошије партије, него што је почео да се короманише, вата спринт 50 метара да се свађа са судијом, а онда га следећа три напада претрчавају као дрво.

Nema razloga da se svađate. Nije ni bitno ko će vam igrati kad ćemo vas usrati na Derbiju.