Prijava

organi fss-a za nijansu jaci od uprave vodovoda.

ocepimo se i napravimo
SAO ŠAMPIONI

mrš u kurac, jebo ih tole

Nameštaljka, iz dvojke u keca, mnogo providan drugi gol! Dobro, drkam se, al' može da bude.

Gavrić da da još 10 golova u narednih 5 utakmica, i dalje je ćopavi bogalj i nije za zvezdu, ne sa ovakvom facom i građom, biće on u Radničkom iz Kragujevca dogodine, ili nekom Amkaru, Tereku po Rusiji.
Pečnik preloš celo poluvreme, Lazović i dobar, Bosančića skoro da nisam video, mada dobro, kad nije tu avramovski beka igra, pozadi Mijailović je seljačina neotesana koja je u odbrani spretna kao žena kad treba da se promeni točak, i sto posto će da se valja po terenu ako zvezda okrene, jebem mu mater balvansku.
Despotović mi se ne sviđa ič, uživeo se k'o da je mijatović sa ovom zalizanom kosicom, a treba mu sedam šansi da jednu iskoristi, bolji je Jović sigurno.

Pečnik napolje, Despotović napolje, i da uđu Katai i Jović.

MIJAILOVIĆ DAO GOL? LOL

krevet nenamješten ih čeka posle tekme

moraće da ga namjeste

Kakva šansa jovića u devedeset petom, za malo prebacio glavom.
Od večeras ne gledam utakmice u kojima bosančić i despotović igraju u startnoj postavi. Mali ristić ostvario više pasova za 7-8 minuta od bosančića za 85, a despotović je kriminalan, balvančina mrtva.

Od večeras ne gledam utakmice u kojima bosančić i despotović igraju u startnoj postavi. Mali ristić ostvario više pasova za 7-8 minuta od bosančića za 85, a despotović je kriminalan, balvančina mrtva.

+1

Despotovic je jedan od losijih spiceva koje sam gledao u zivotu a pratim i prvu i drugu beogradsku ligu.

ako ova bruka večeras bude značila da pantić i jović od sledeće budu starteri
citaraću kurajbera - JA ZADOVOLJAN

згазиће нас гро бари
јбг

Искрено нисам ни гледао, само сам пратио преко нета резултат јер сам играо 3+, кад је повео Вождовац 1:2 нисам ни пратио до краја, болео ме курац. Надам се да ћемо се угасити, јер мало је рећи да ми је мука док гледам у шта нам се претворио клуб, а и српски фудбал уопште. Мада је он одувек био у курцу, тако да ми је болније тренутно стање у Звезди. Угасити фудбал у Србији, клонирати јанпија у 10000 примерка, и пуштати га на децу када изађу у школско двориште да пикају фудбалицу, да их бије.

шта је бре ово који курац

Никад слабији Партизан, а ми као да се такмичимо са њима ко ће да буде гори. Није ми јасан Лалатовић зашто је чекао до 77. минута на прву измену?
Ристић је морао да уђе бар 25 минута раније.
Сви су били катастрофа, а Мијаиловићу одузети траку и правац клупа, а Антић уместо њега.
Јовић... Јбг, без обзира што је клинац, ако хоће да буде велики играч, не сме да промашује онакве шансе.

клонирати јанпија у 10000 примерка, и пуштати га на децу када изађу у школско двориште да пикају фудбалицу, да их бије.

od starta sam znao da idem ispred svog vremena. drago mi je da ljudi poput mene prepoznaju moju genijalnost i spemni su da nastave mojim putem.

inace uveo bih ja opet redovne batine subotom ali to je vec neka druga prica.

aj posto sam tu da kazem i ja neku jebem mu mater ja sam gledao celu a somi nije pa opet postuje.

prvo lalatovic treba da nauci da se ponasa kao gospodin, za sad je klasican balavac. ne bih o trenerskim kvalitetima pre derbija.

rajkovic nista nije mogao kod golova mada 2 suta 2 gola jbg fudbal.

lazovic zasluzio crveni u prvom, imao 3 starta za zuti, pa kad je sudija olako vadio za odugovlacenje trebao je i to da sankcionise.

sto se tice igre nije zvezda losa ima potencijal tu. samo da nisu govna koja padaju u 16 3x za poluvreme, bune se na svaku sudijsku odluku a sudi im se u korist ali to je opet ono vaspitanje neko a ne igracki kvalitet. to vaspitanje nemaju vec 10ak godina.

poyy

FK Crvena Zvezda

janpi, pre 39 minuta

ništa, samo da ovo ne gledam

Сви су били катастрофа, а Мијаиловићу одузети траку и правац клупа, а Антић уместо њега.

Антић уместо њега

Антић

Na stranu što si malouman, o tome ovoga puta neću, jer ne mora čovek da bude preterano inteligentan da bi se razumeo u neki sport.
Ali pored toga što si malouman ti se ne razumeš u sport.
Upravo si naveo najnetalentovanijeg fudbalera u istoriji fudbala Antića kao alternativu za pijanog degenerika Mijailovića.
A ako neko nije u stanju da bude alternativa potonjem, onda je jasno o kakvom se panju radi. Umesto Mijailovića bi bolje legao čunj, a Antara ne bi mogao da se izbori u konkurenciji sa čunjem i nekim degenom koji ima fudbalske sposobnosti ekvivalentne tvojoj inteligenciji. Dakle, da ti pojasnim - nikako Antić.