Prijava

Evo mogu Janpi i kompanija da odu da vide kako izgleda...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=17&nav_id=912662

Mark maj vrds, Savo Pavicevic odlucuje derbi, golom ili autogolom!

Lalat se vec ogradio da je i remi kao kuca, ocekujem dosadnu utakmicu i 0-1 golova.

Ovaj Lazović nije odigrao stvarno dobru utakmicu još od... recimo Bordoa. Mislim ima tu poneka asistencija, gol, ali sve je to slabo za toliko hvaljenog igrača.

Biće sutra 1:0, 0:0 ili 0:1.

Najjače je kad neko kaže da je on talenat a ima fazon 25godina..

Jebacemo ih 3:1, Savo Pavicevic 2 gola glavom daje! PUNIIIIIIII!

Džoni da se iskupi za penalti taman tri

Bolji za sada, lepo ovo izgleda. Pojeli smo ih na sredini terena, gde su generalno najjaci. Ristic fenomenalan, Bosancicu jebo mater, daj pokazi malo volje da potrcis, da se oslobodis lopte, sve sporo radi sa bolom u kurcu. Odbrana korektna, mada nam probleme pravi prilikom kontre, i eventualno tako mogu da nam ga metnu ako bude isto ovako drugo poluvreme. Njima je odbrana tuzna, treba to iskoristiti, par puta smo prosli ali bez zavrsnice. Malisa u napadu je u teskom maleru. Svaka cast Lalatovicu na mudima sto je stavio njega i Ristica, neka odigraju ovako drugo poluvreme i bice dobar rezultat. Kovacevic ce dobiti za prvi sledeci faul zuti jer mu nije dao za ono pedersko povlacenje. I moraju da prekinu one nepotrebne faulove na 40 metara da prave, kada su Skuletic i Lazovic sami.

Bosančić me ubi sa onim davljenjem lopte, al kad proigra proigro je da jebe mame.

Treba izbaciti Jovića, vunderkid se sjebo i nema pičke da da gol.

Nema veze, lepo prati akcije, mislim da Despotovic ne bi ni bio u sansi. Ako ga metne mali, ima da dobije ego bust, trci, trudi se. Ristic svakako jebac mame.

Jel još nekome naš kapiten liči na Prcka iz Srećnih ljudi?

FAĐO
Jel još nekome naš kapiten liči na Prcka iz Srećnih ljudi?

Хаахаха! Стварно!

JEBALI SMO VAS OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JEBALI SMO VAS OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ristić je jako talentovan i tehnički savršen. Jović omašio karijeru, da je dao golove Ognjenovića bih zaboravio i u buduće trljao nekiju na njega. Lazoviću zabraniti da igra derbi. Kovačević dobar. Gavrić od proleća opet u Mačvi.
Prvi put sam uživo gledao Škuletu i oduševio se.

Njima je odbrana tuzna, treba to iskoristiti, par puta smo prosli ali bez zavrsnice.

stanković bi mogao da igra bilo gde u evropi samo zbog skok igre na 25-30 m od gola

Bolji Partizan u drugom bio, ostaje zal sto primismo gol iz prekida. Skuletic dobio utakmicu, jeste promasio dosta, ali je izbacio on Lazovica, bas su se mucili ovi nasi sa njim. Sta je tu je, dobili smo Ristica, valjda ce decko da igra konstantno sada, da je Jovic dao ono, ko zna u kom smeru bi otislo. Ima jos da se igra, i proslo prvenstvo su bezali 7 komada, ali moramo formu da popravimo i u napadu da proradi neko majku mu.

jović će da bude igračina (jbt, on tek krajem godine punih 17, eeeeeej)
ristić još i veća

bosančić, gavrić MRŠ

logično je da trebaš biti punoljetan da bi mogao pogoditi omanju garsonjeru sa 3m. mislim, u tom krucijalnom trenutku imaš punu toga o čemu trebaš razmišljati, npr. kako postaviti nogu, da li je majka ponovo pravila boraniju, kako platiti komunalije, ma bruku stvari.
dakle, jović vanserijski talenat, ima digra bundesligu.