Prijava

Ok, onda svako ko se ikada oglasi na temi KK/FK Partizan i KK/FK Zvezda, mora na avataru jasno imati naznačen grb kluba za koji navija. Ako se pojavi bez grba, ili na "protivničkoj" temi, sledi ban. Je l' tako bolje? Ili imaš bolji način za izbegavanje slobodnih procena?

A naravno da nije bolje, znači da jasnog pravila ne može biti, tj. ne može biti ničeg drugog osim nekog ljudskog dogovora o učestvovanju na "komšijskim" temama i procene moderatora u skladu sa tim. Ja podržavam i upade na tuđe teme, dokle god je zajebancija normalna i zabavna.

Ako je neki konkretan problem sa slobodnim procenama u pitanju, javite Kaizenu, svakako nisam upućen dovoljno da procenim da li su neke optužbe izvučene iz konteksta dovoljno dobar razlog za ban, ili ne, niti imam vremena (niti bilo ko) da češljam sve unazad, pa nijedan ban kolega ne dovodim u pitanje. Znajući ranije ispade, mogu samo da pretpostavim da li jeste, ili nije opravdan.

Ma ne, opravdan je ban, šta ti je. U odnosu na na onaj, ovaj tvoj poslednji post zaslužuje cirka 7 dana bana. Dođe lik, vide na temi autora koji mu verovatno ide na živce, i odluči da ga skloni. Rasni to ne bi uradio, potpisujem. A to za grbove na avatarima, pa svako ko je više od par puta ušao na temu zna ko za koga navija.

Ne znam da li bih bio pogrešno protumačen, koristeći metaforu, kad bih rekao da je ovo slučaj gde "bik reaguje na crveno". Ne interesuje ga ništa drugo, prestupi, psovke, spem, kletve, samo crveno.

ovaj tvoj poslednji post zaslužuje cirka 7 dana bana

Ne razumem?

Nije ni važno, ja uglavnom nisam primećivao odavno da su autori banovani zbog "obojenosti", tj. ne znam da li su ikad, ali vidim da ste svi ovde i svi odavno bez bana zbog navijačkih ispada i ne bih ni sporni ban okarakterisao kao rukovođen tim bojama koje pominješ, pa mi je sve ovo samo galama iz dosade.

Vratite se temi.

janpi je ocigledan trol, ne znam zasto se primate na njegovo "trolovanje".

Ne razume niko, sem dotičnog. Za post sličan tvom poslednjem, dobio je ban. Možda je i tvoj post "oštriji", na to sam mislio.

Znamo mi da li su bili banovani zbog obojenosti, evo npr ovo je bilo nedugo pre postavljanja "Džanija" za moderatora. Mislim da se i sam sećaš što je postavljen uopšte za modulara.
http://www.dodaj.rs/f/u/Fr/Bedd1xO/dzonijpg.png

Daleko da je galama iz dosade, nego je previše jadno da bi bilo iskulirano, a i ban janpiju ne kapiram, pa "neobojeni" je postovao kilometarske postove iz onog njegovog čuvenog foldera kad god mu se ćefne, janpi je okačio dve slike, i popio 3 dana. Ne kažem, smara janpi žestoko, al on je mala maca.

Rekoh u prvom postu da me ne zanima nikakvo izvlačenje iz konteksta, a ovde to znam da je slučaj, jer je bilo kršenje nekog dogovora od pre šest meseci, šta li već. Uz to, čak i ja ovako neobavešten vidim tu banovane s obe strane (osim ako nisam baš previše neobavešten).

Odavde piši u prazno, ako želiš.

Ne znam da li bih bio pogrešno
protumačen, koristeći metaforu,
kad bih rekao da je ovo slučaj gde
"bik reaguje na crveno".

Хахахахахаха

hahahahah rijetko kvalitetna metafora

Previše si neobavešten. Jedini koji koji je "Partizanovac" je Riha, koji je tada radio isto što i mi. I nije bilo kršenje dogovora, već dokazivanje sile, ili što bi neki rekli "oštrenje kurca". Što se ponovilo nad Stecanom.

P.S. Dovoljno poznajem ljudsku psihu da znam da nisam pisao u prazno. Druga stvar je što nećeš odgovoriti... :)

pa banovao je zato što smo pisali po temama kluba za koji ne navijamo. mada, sjećam se da nisam prozivao već da sam vodio normalnu diskusiju i da me je banovao da opravda banove surotnog tabora.

Da. Pisao, ništa drugo. I ti i ostali. Čak sam stavljao i "Grobari", ne neki sinonim, da slučajno ne povreedim sultana. *za Tilma ne mogu da kažem, on je priča za sebe.

Aahahahah krv ti jebem

Pa neće valjda sad da drži monolog 2 sata lolo
Mogo je bar barda da dovede!

Il si ranije/kasnije banovan, il si već "zamakao" sa ban liste. Jbg, ko da je bitno, poenta je ista.

Mene je prvog, pa sve vas.