Prijava

Sunce ti, ovaj rasni stvarno nije kenjao... (za promenu)

Nije brate nego ovi novinarčići čitaju moja sranja lolololo

Није тео Нецо да му да кокса.

Da se uvede pravilo da svakom "našem" koji pomene grobare na ovoj temi (i partizan uopšte u kontekstu koji u tom trenutku nema veze sa zvezdom) može da se opsuje uža familija i majka nazove kurvom.

Znam neke odlične psihijatre, možda mogu da ti pomognu ako već nije kasno.

Daj mi brojeve onda, ti što rade u specijalnim školama uglavnom imaju dosta strpljenja.

E opusteno, cuo sam da se SNS urotio protiv FK KK I RK Partizan, sve titule su nase u narednih 164 godine dokle god bude trajala dinastija Vucic

Doveli smo salamu.

http://www.sportal.rs/news.php?news=138598
"Džoš Parker igra na poziciji desnog krila i centralnog napadača, a reprezentativac Nigerije Fuad Gbolahan Salami je klasična "devetka"."

Репрезентативац Нигерије Фуад Гболан Салами је класична "шункарица". Лололо

Dolazi i Caki Stojanović. Ako bude bio u formi biće zajeban, za Kataia i Bosančića je izmislo fudbal.

PROĐE I ČETVRT VEKA, A BOLESTI NEMA LEKA!
SREĆAN NAM RODJENDAN!

Kakav kurčev Stojanović.
Pominje se i Orlandić iz Zete, valjda će povući Kadu i Vešović tužbe ako ga Rajo uvalja kod nas... Jad i čemer.

Dopisivao sam se sa likom koji je potpedsednik Oldam Atleika, inace lika sam upoznao na nekom kurcevom samitu o gradjevini. On i ekipa iz kraja su bili navijaci i kad je klub otisao u kurac pokrenuli su pricu da se pomogne klubu u vidu samodoprinosa. Medjutim da bi sve bilo legalno i da pare koje su skupili ne bi isle kao donacija ili pozajmica osnuju udruzenje gradjana. Od tih para kupili su 3% akcija kluba i time uspeli da udju u upravni odbor i vec 12 godina sa istim tim procentom nadgledaju sve sta se desava u klubu. Imaju veliku zaradu trgujuci sa tim akcijama ali i dobijaju deo kolaca od profita plus stalno prave donatorske akcije tako da svaki mesec upumpavaju 20k funti u klub. Uglavnom su se svi obogatili i imali svoje firme koje su reklamirali preko kluba, mnogi su firme prodali i sad ulazu u tu jednu zajednicku... Profit od kluba najcesce opet ulazu u klub ali i u revizore i advakoturu da imaju konstantnu presiju na ostatak uprave da ne prave sranja i sa jako malim udelom prakticno vladaju klubom iz senke. A ima ih tipa 3-4 hiljade.
Ne mogu da prestanem vec danima da razmisljam zasto nesto slicno ne bi pokusao sa Zvezdom da se napravi fantrust i da se ceka momenat promene zakona o privatizaciji u sportu pa da se izadje sa resenjem. Ne znam koliko je realno i koliki odziv bi bio ali kapiram da prvi fantrust u Srbiji bi imao odjek i da bi mnogo ljudi i gastosa uslo kintu. Pa ako Zvezda zgasne pre tog momenta lepo s parama kod Jezde na letovanje. Sta mislite o ovome?

Zato što bi se 3-4 hiljade navijača Zvezde poklalo međusobno pri prvoj naznaci profita od kluba.

Sve je predodređeno, postoji sistem preraspodele kolko para tolko muzike.
Kaže lik da su u Poljskoj na istu foru radili za hoketaški klub ali sa 90% vlasništva i zgrnuli lovu samo tako. Tako da kapiram da je primenjivo na celo SD.