Prijava

Pa da navijaci nisu dileri droge i doslusnici DB kojima je "navijanje" samo paravan, oni bi izneli celokupnu upravu na livadu i spalili je onog dana kad je izglasan Terzic za sekretara. Ovako nista, cekajte i dalje da vidite sta vam je Vucic spremio.

Amin.

umesto terzica moze da se ubaci i onaj sto fura drugog blizanca.isto pakovanje.

Kamo sreće da su svi problemi počeli sa Terzićem...ili u državi sa Vučićem...

Pa kad pogledate glavu samo predsednika Partizana, vidite da je neki "mesar". Možda je loša metafora ali znate na šta mislim.

A Terzić je zlato. Ukucajte Zvezdan Terzić u gugl, dovoljno. Zato ne gledam utakmice (gledam kad se baš smaram). Da se ja nerviram zbog majmuna, oću. Naročito što bih im *ebo sve po spisku što zajebavaju Lazovića.

kako da se poubijaju kada je ovaj od 5 pogodaka uspeo sve da sacera u nogu.

Naročito što bih im *ebo sve po spisku što zajebavaju Lazovića.

Ovo je naizgled kapitenska traka...a takvu su nosili Jevreji pre 75 godina.

http://www.b92.net/news/pics/2015/02/10/149873744854d9e8e5250e1414561067_330x230x00429.JPG

Doze, nisu problemi poceli s Terzicem, ali ako ti neko dovede mesara da te operise, ne treba li to da te malo zabrine, a?

Ма ја то каем неке своје жеље, шта бих волео да се деси...
А овај је добио оно што му је вероватно било намерено

Doze, nisu problemi poceli s Terzicem, ali ako ti neko dovede mesara da te operise, ne treba li to da te malo zabrine, a?

Ne znam na šta misliš, ali ako misliš na Lazovića, on je operisan kod jednog od najboljih svetskih hirurga u Italiji.

@Jericho
Mene čudi otkud ti na Zvezdinoj temi?
Pričamo o Terziću koji bi trebalo da je na robiji...kao i ko zna koliko njegovih prethodnika.
Nešto palamudiš o SNS-u i njegovom uticaju na jednog od blizanaca u ovom slučaju Zvezdu, a je l' znaš ko je generalni direktor drugog blizanca?
http://static.mondo.rs/Picture/383256/jpeg/vazura.jpg
Izvesni Miloš Vazura, za kojeg sam čuo tek pošto mu je sestra Danijela postavljena za v. d. direktora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika (bez konkursa).
"Simpatičan mladić".
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/intervjui/Partizan-trenutno-zivi-od-novca-svog-predsednika-i316305.lt.html

Sto da ne dodjem na temu, ja sam gadljiv samo na FMP, ovo je (jos uvek) Zvezda. Gde sam ja rekao da je u Partizanu stanje bolje? Istina, jeste bolje trenutno, jer nismo duzni 52 miliona, ali da si citao temu o FKP, video bi da sam u trenutku proglasenja naprednjacke uprave proglasio bojkot FKP.

Meni ovaj dzerikov post gornji nije zasmetao. Da nisam bio banovan verovatno bih mu napisao ispod da je istina. I ovaj sanitarni nije cigan pa ne smeta, sta. Moze se razgovarati sa svakim ko razmislja normalno ili makar pokusava.

Elem, ja rekoh da nam lukovic ni kurcu ne treba nadajmo se da je mbodj novi tiram :)

https://www.youtube.com/watch?v=p7d4166Eqa8#t=58

da dam go i da parker ne da go. lolol smejanje. esam reko da parker nece da da go ili da ponovim jos jedno sedamnes puta?

za koga ovaj čovek, u stvari, navija

nabavlja zvezdine dresove
ne silazi nam sa teme...

http://www.dodaj.rs/f/2G/qI/3i9RRaKa/11.png

ja za partizan, moj dupli za zvezdu.

elem imas li neki komentar na klip? ne potresa te to sto "glupi crnac" zna 3 jezika dok stub srpstva ne zna da izgovori recenicu na maternjem srpskom?

nemas adekvatnu? ovo gledaju tvoji ljudi direktore? pazi sta pises, nije lepo da psujes za kameru. znas kako zvezda ima navijace?

ваши тренери су губили послове јер не знају јебени енглески. читају неке књиге, мора да су љубавни романи у питању чим се ложе на "часове љубави".