Prijava

Молина ђене-ђене је и играо нешто... Варкос је показао апсолутно ич, док се Џеферсона и не сећам. Да не заборавим и нападача Такајуки Сузукија који је дао један до два гола за целу сезону.

Takajuki nije bio napadac nego veznjak a nije ni placen nego ga je tojota dovela zbog marketinga

Barkos je igrao za reprezentaciju argentine i nije kriv sto niko nije hteo da mu doda loptu zbog losih odnosa u timu. Bio i neki njegov intervju povodom toga

Сузуки је нападач 99%... Не спорим да је Варкос касније експлодирао, али кад се већ тада имало пара могло се окренути куповини домаћих младих играча. А не пошто-пото латиноамерчким виртуозима...

Da, Koroman i Jestrović ljomberi bojkotovali strance.

Realno, ŠBBKBB, ali da smo ušli u LŠ tada, da nas nisu ujebali sa Milanom drugačije bi sada bilo.

Мени само није јасно куда су нестале све оне паретине од продаје генерације Јанковић-Луковић-Дудић-Пантелић-Жигић итд...

Mislim da nam je igrao po krilu i iza napadaca ali ono, mozda sam i zaboravio.

Stvarno ti nije jasno ili zajebavas?

Чуо сам разне теорије... ако има још нека. Пуцај!

Pokrali jebote

Tada sa lukasom su dosli jos i molina, barskos, dzeferson...neki su posle bili prvi strelci kopa sudamerikana a neki nosili desetku u repki argentine i ulazili umesto mesija u 72-om.

Plus je piksi osvojio koji trofej, doveo zengu, igrali le i pokazao muda da ostavi zigaru za kvalifikacije za ls samo su nam uterali kurcinu sa milanom tako da iako je dug porastao ja ne bi puno pljuvao piksija

Pazite, Piksi je doveo kvalitetne strance. Jebiga, to što Barkos nije dobio šansu i što je Koroman ljomber nije kriv Piksi.
Mislim da je Piksi doveo i Salasa, koji je posle osvojio Copa Sudamericana sa LDU Quitom.
Zatim je i Kastilja doveo Piksi. Plus Zengu. Jest da smo igrali relativno ružan, defanzivni fudbal, ali je ekipa imala muda brate.

Rizikovao je sa Žigarom, što bi svako normalan uradio, ali ko jebeno može da pretpostavi da će nam najniži igrač u 93. minutu uvaliti drugi gol glavom, i izbaciti nas iz UEFA kupa. Mislim, ne zameram mu što je rizikovao. To mi je čak i za pohvalu. Čovek sa mudima.

Elem, ako ne grešim, Piksi je otišao negde u septembru, oktobru iz Zvezde, i tada su došle one izjelice Den Tana i ostali. A finansijski izveštaj se pravi u januaru. lolo
Nije da branim Piksetu, ali mi je on mnogo draža glava od svih nakon njega koji su se tu našli. I za razliku od ostalih, imao je muda da rizikuje i imao je dovoljno jako ime da dovede nekoga kvalitetnog.

Inače, on je oterao Mustafu, ako se dobro sećam. Ovaj je podigao nos nakon odbranjenog penala Romi valjda. I bio je u fazonu "za vrhunskog golmana mora vrhunska plata". I umesto plate dobio ispisnicu.

Opet kažem, radije bih da nas krade Piksi, ali da pored toga i dovede nekog kvalitetnog, odradi nešto kako treba, nego da nas krade jebeni Terza.

Лололо... Очекивах сад неку Бг-масонерију од приче. Што каже Веља да су крадуцкали по мало па да их разуме човек.

Мени само није јасно куда су нестале све оне паретине од продаје генерације Јанковић-Луковић-Дудић-Пантелић-Жигић итд...

Pitaj Den Tanu, cenim da je više marnuo od Piksija, od svega toga.

faktura na 600 000 za štoperice i čunjeve ti ne govori ništa?

Đe to Capoon, daj da vidim, lolo, dajte izveštaje, to je uvek gotivno čitati.

Skupo bilo kupovati u Maksiju tada :D
I Miško je beše tada žario i palio.

E nemojte ni den tanu. Jedan den tana je morao otici iz jednog jedinog razloga-navijacima je mesto na tribinama da navijaju a ne u upravi kluba rece on ubrzo po postavljanju za predsednika kluba i vec na sledecoj se cuje jenki gou houm i ne treba nam americki konobar. Pa on covek nije smeo u reviju da udje jer bi ga lincovali, ipak je hteo da vodjama ukine izvor prihoda.

Slusao sam i njegovo izlaganje neko i skapirao da je covek ogroman delija i da je imao prave ideje makar u biznis smislu.

Reme rekao bih da se ovo tvoje odnosi na miskovice? Za marka znam da je klubu davao beskamatne pozajmice od kojih je neke oprastao kasnije(te neke su negde oko 3 milke jevreja ako se nisam prejebao nesto) ali su ga oterali jer je kao hteo da kupi klub sto verovatno jeste istina a to naravno nije odgovaralo svima koji su od kluba uzimali(i uprava i navijaci). sada su koliko vidim za privatizaciju svi osim "vodja navijaca" jer bi ih to oteralo iz kluba vidi pod den tana

Mišković je davao klubu svoja tri miliona, ali ne kao pozajmicu već zato što je kao veliki zvezdaš. Priča je bila da klub to uopšte ne treba da mu vraća, međutim junior je posle promenio spiku. Mislim da je čak i tužbu podneo zbog toga.

Ovo za den tanu i navijače sam i ja čuo, čak i gledao to njegovo izlaganje o kome pseto priča skoro nešto, delovao je kao neko ko ume. Opet, i dalje ga smatram lopužom, kao i piksija i svaku upravu od 2000-e naovamo, a naročito sve koji su prodefilovali posle piksija, od 2006. i poslednje obećavajuće generacije.

Сантјаго Коровјов
Đe to Capoon, daj da vidim, lolo, dajte izveštaje, to je uvek gotivno čitati.

ima snimak kada je čović ušao u FK pročitao izveštaje od prošle godine rekao da se neće dinar uložiti u opremu za trening jer je na štoperice i čunjeve potrošeno 600 000.
Isto tako onaj debeli stefanović je uzeo putne troškove za 1 mesec kao da je svaki dan išao do beča i nazad, pored klupskog restorana su išli na guščiju paštetu i tako to...

Gonzo, jeste, ali tek kada su mu zabranili ulazak na stadion.

Coa, svi su lopuze tu nema spora ali da hoce da kraduckaju sto velja kaze to bi sve bilo ok