Prijava

Дал има шансе да се приватизује клуб.... икад?!

Дал има шансе да се приватизује клуб.... икад?!

Nikad, ni Zvezda ni Partizan, sve dok su u njima političari koji izvlače gomilu novca.

Дете им јебем... Вождовац и Чукарички прогледаше како се приватизоваше. Распуштена управа и шака људи која их је откупила се пита за све, плате редовне, играчи насмејани и милина јебена!

Kad se privatizujemo biće neko sranje kao u Dinamu.

Da, svake godine LŠ, baš je sranje.

Čukarički nije nosilac u prvom kolu LE, tako da može da se desi utakmica sa Njest Hemom u julu lololo

Слепци наши пустише браћу Срниће за џ... Сад овај мали што мунуо патлиџану у купу 800 К€ вреди...ццц.

Ma vredi kurac 800, ako uzmu 300 puna kapa

Ако лаже трансфермаркет, лажем и ја. A у прилог цени је то да дечко има тек 22 године и да је у сјајној форми.

Transfermarkt je oduvek imao realne cene... lol
Sve više utiče na cenu nego taj precenjeni sajt. Mogu da uzmu i duplo od toga, mogu i da uzmu kurčinu. Pritom nema nastupa za repr. (što ume dosta da utiče na cenu, znam neke likove što su otišli da igraju za koju god repr. samo da bi se bolje prodali), nema nijednu Evropsku utakmicu... Da je krknuo 3 gola Omoniji u 3. kolu kvalifikacija, to bi bila jedna priča, ovako, mutna je voda još.

Inače, svi su krali, piksiju su bacali bonbu, Lukiću razbijali prostorije, Dan Tana jeste to za navijače i stvari izjavio, ali pre par meseci, kad je već davno van kluba. Sećam se da je doveo Agrobanku, i to je to. A izjavio je nešto poput "da sam imao podršku od ministra policije i predsednika koji su mi je obećavali pre nego što sam postao predsednik, da mi pomognu da izbacim navijače iz UO, sada Zvezda ne bi imala praktično nikakav dug". Malo parafrazirano ali to je to.

Takajuki Suzuki je mogao da igra 5-6 pozicija (po menađeru), a u stvari je bio krilo, tj vezni red ali isturen.

Ta guska je jela guščije paštete i plaćala štoperice zlatom. A Čović (koji je to objavio) se povukao iz FK (ne zvanično, još je on u UO, i na kojoj već sve ne poziciji, ali sve je to šarena laža, jer svrati u FK jednom u mesec ipo dana), povukao se jer je nemoguće da Zvezda održivo posluje, jer čak da dođe neko da mlatne metlom i obriše dugove, opet će nastajati, jedini način jeste prodaja svojih igrača, eventualno Jadranska liga, ili renoviranje stadiona (tu mislim da se napravi u sklopu poslovno-stambenog objekta stadion, kako to već ide, al za to tek trebaju pare, + što bi smanjilo kapacitet stadiona na recimo 35 000).

Буквално као да си покупио првог дебљег цигу из картон ситија.
http://www.b92.net/news/pics/2014/09/07/937841878540c27eebe8ae367322461_orig.jpg
Кад оно Аилтон....ццц.

Marakanu nikada ne treba dirati jer će to biti način za nove pljačke. Jedino da naprave Zvezdani grad oko Marakane i da je malo nabudže.

Vidi se kol'ko se razumeš. Čak i da Dunav poteče Autokomandom i proglase mesto "BEOGRADOM NA VODI", te radove nikad neće voditi država, već "strateški partner", tj. investitor koji će imati koristi (debele, šta debele, predebele) za sve to, a hoće kurac on da dozvoli Terzi da vodi projekat, nego bi Terza morao da mu glanca jajca, i da zaobilazi finansije (nabavke, ili bilo kakve radove).

I ta tri miliona koje spominjete da je Mišković dao, dao je kao "početno ulaganje" koje bi se kasnije odbilo, ako uspe da izdejstvuje zemlju i sve da sredi da gradi oko stadiona. A nije nikad uspeo jer prvo vlasnički papiri nisu sređeni za zemlju oko stadiona, a drugo Džajić mu nije dao da se obogati i na ovoj zemlji.

Hah, jedno 15 godina bar Mišković pokušava(o) da napravi ooogrooomaaan šoping mol na Autokomandi, čak i ne računajući ovo sa Zvezdom, kad je kupio jednu ogromnu parcelu, i u trenutku kad je trebao da kupi i onu pored, pojavi se tajkun koji je otkupi od grada za mnogo veću cenu od tržišne, samo da ga sjebe. Zab sam kako se zove, moguće da je i on na M.

Al kol'ko sam čuo napokon je sklopio tu zemlju treba da gradi tu.

Dionisijo taj drugi tajkun je bio Petar Matić, vlasnik onog kockastog tržnog centra na Ušću. Mišković junior je u klubu bio samo da bi nekako njegov tata došao do zemljišta.

Matić tačno, znam da je tako nešto. Znao sam i kol'ko je zarađivao (ili još uvek zarađuje, ne znam ni kako radi sad, ni da li je još uvek njegovo), al bile su neverovatne pare (pričam o oporezovanom novcu, ko zna koliko je još išlo ovako).

Meni i Gasprom opako ide na kurac. Sad su kao heroji što, a nisu mogli prošle godine da pokriju licencu za LŠ. Imaju logo na tribini a daju smešne pare klubu.

LOOOOOOOOL
Dali 13,5 miliona klubu koji je propao i koji čeka dan gašenja a ima 14 igrača u protokolu.
Oni su budale a ne samo heroji.