Prijava

A sta ako nismo hriscani...? :)

Види ти ово... Парис Хилтон и њен порнић како би се вратила на сцену :Д

ЈТУ, сад си ме разорчарао ко коња...

П.С.
Одувек си био манипулатор свеДске врсте и волео сам те зато... дај бре нешто нормално... ниси дотле пропо...

ЈТУ, шта ти мислиш да је овај сајт? Јавна исповедаоница?
Ако си мислио неком да се извињаваш, могао си то исто да урадиш приватно, у најмању руку преко ПМ-а, и више би фер било према тим људима којима се извињаваш. Ово ми личи на један вапај за повраћајем популарности. Што је најгоре, успело ти је, пошто су реакције углавном позитивне. Шта сад, као, представљаш себе као неког грешника у прошлости, а сад си одједном највећа добрица на свету? Не иде то тако лако. Ако мислиш да си био лош, најпре треба то да средиш са самим собом, а онда да кроз дела покажеш да си постао бољи, а из ове театралности сумњам да може било шта добро да се роди.

Pa marketing,sta da vam kazem,nemojte toliko da se lozite,samo je hteo da bude u centru paznje i da se prica o njemu.I uspelo mu je :))))
I sad je ponosan na sebe .............

Ovoj temi bi naziv trebao da se promijeni u "Najljigaviji momenat na Vukajliji dosad".

A što se tiče JTU-ovog oproštaja, pa, samo pogledajte neke njegove postove posle otvaranja ove teme. I dozvolite mi da vam ispričam nešto povodom ove teme. Ovako:

Bio prije neku deceniju u Ameriku jedan ubica koji je radio za američku Koza nostru, i poznat je ka' najhladnokrvniji ubica u povijesti mafije. Čovek je bio sadista, način na koji je ubijao svoje žrtve, na tome bi mu pozaviđeli i sadisti i mučitelji poznatiji od njega. Uglavnom, njega ti policija uhapsila i povela na sud, a suđenje je bilo javno, znači, pratila ga je skoro cijela Amerika putem teve prenosa. Kad je ubica (masovni) počeo da priča o svojim zločinima, narod je blago rečeno, bio šokiran, ali kad je na kraju reka' da je sve to radio zbog porodice, da mu porodica ne bi u ničemu oskudijevala, mnoge su američke domaćice briznule u plač. Ganula ih bila takva ljubav toga (ne)čoveka prema svojoj porodici. Sad ja vas pitam, vas što ste podržali JTU-a u ovome, jeste li i vi "američke domaćice" u ovom slučaju?

JTU, ovo nije bilo nikakvo takmičenje, možda si se ti takmičio, ja s tim ciljem nisam doša' na ovaj sajt. A sad moji predlozi šta bi ja uradio. Ja jesam potpisnik peticije http://vukajlija.com/forum/teme/3092 i ja njih podržavam u naumu, ali bih ipak da dam svoj predlog. Moj predlog je: trajni ban JTU-ovog profila i svih njegovih duplih naloga, razmodovanje moderatora koji su mu omogućivali da radi to što je radio i trajno banovanje njihovih naloga. Naravno, pošto se i ja zalažem za ista prava prema svima, tako bi i ovi što sam predložio da budu trajno banovani, mogli da naprave svoje nove naloge, ka' što je napravio dbgp, koji je sad Less.More, to je njegov novi nalog, i da učestvuju na sajtu, isto ka' i drugi članovi, i da za sve važe ista prava. Inače sam vrlo skroman, ali sad moram reć' da boljeg predloga od ovoga mojega za ovu situaciju nema, niti će bit'.

Meśo, JTU je bio banovan od strane svih moderatora ponaosob kad god bi ga uhvatili da nekog vređa. Lično sam ga skoro banovao kad je cimao Nea, kao što sam i tebe kada si vređao JTU u sitne sate na četu kad nije bio tu.

Politika sajta je bila takva da nije bilo trajnih banova osim u ekstremnim slučajevima eksplicitnog vređanja. Priznajem da je stvar sa cimanjem otišla predaleko i zato sam i povećao broj moderatora i zato ono obaveštenje koje je Surovi danas okačio.

Sve u svemu, hvala na predlogu, ali trajnih banova i razmodovanja ovako retroaktivno neće biti. Ali činjenica je da će se JTU upravo to desiti ako ponovi neke postupke iz prošlosti a naročito posle ovakvog molebana.

Opa... Ja dobih trajni kad sam Kortezu rekao citiram ''Popamflas mi'' jeste uvreda ali toliko ekstremno eksplicitno nije. Bio sam tako banovan ihaha dugo dok nisam sa nekih naloga molio i molio i molio i NEKI moderatori su nekako uspeli da me vrate. E da da pitam samo, kad se vec o tome prica, sta je sa clanom CRASH BANDICOOT koji me je na chetu dobro napusio, i mene i crying cnife (valjda se tako pise:) nazivao nas je imbecilima, psovao majku, sve zivo...

Pa čim si ovde očigledno da nisi trajno banovan ;)

edit: ne znam ništa o tom CRASH BANDICOOT

Ja mislim da je to prijavljeno ali nisam siguran jer nisam samo ja vredjan, mozes videti na chetu. Pa bio bi jer me je banovao ja mislim gvozdenovic ali nisam siguran, receno mi je da je trajni ban, dosao sam sa drugog naloga i molio ih sve i rekli su da je trajno, i onda je jedan mod sredio da me vrate.

Htio bih samo da odgovorim na Bogov post.

Bogu, nije JTU nikakva veličina i uopšte nije hrabar. On Bogu ovo ne bi ni napisao, nego mu je neko dojavio šta se sprema, pa je ovako samo htio da spasi svoju guzicu i da ispa'ne on čoče nekakav mučenik sad. Nisi u pravu Bogu, jer i sam veliš da ne znaš situaciju, tu si samo mjesec dana. Da je on imalo hrabar i velik, on ovo što je na ovu temu ni živ napisao ne bi. Ovo je samo jedno providno maslo kojim su mnogima moram reć' zamazali oči. A ne treba ti veliki mozak da vidiš šta i kako je.

Mesho, prijatelju, pricamo ti i ja razlicitim jezicima. Ti razumes samo svoj. Ja razumem i tvoj i moj. Ne zato sto je moj jezik komplikovan, vec zato sto je tvoj jezik prost.

Svojim potpisom si sve rekao.Dvolicnost nema granice, nacionalnost i jezik.
Raspoznaje se delima, bas kao i cast i velicine kod ljudi.
toliko.

Da napomenem još jednom,za svaki slučaj...

http://vukajlija.com/obecanje-ludom-radovanje

Molim moderatore da zakljucaju (i) ovu temu, jer nema nicega korisnog ovde osim da se velica ili kudi jedan clan, sto opet samo njemu stvara (virtuelnu) popularnost. Obrisite i ovaj moj post, naravno.
Hvala!