Prijava

Slican je ukus. Ima neki smek koji te tera da se osecas ko trudnica ujutru.

Haha, okej, ja se ne sećam da sam ikad povratio hranu zato što je bila odvratna.. Ne znam, sve ,,egzotično'' što sam probao je bilo jestivo, čak i fino, verovatno sam imao sreće da su sva ta jela bila spremljena kako treba. I mislim da nijedno jelo nije gadno ako se spremi kako valja.. No, evo šta sam sve jeo, i jeo bih opet: srnetinu, žablje batake, medvedinu, škembiće. Morske plodove nisam probao, nekako nemam ni želju, niti puževe. E da, pihtije baš ne volEm. Možda zbog prizora samo xD

Sto ne volite pihtije? Pihtije su TRVE.

Kažem, nemam muda da ih probam, verujem da su dobre.

Nemam problema sa bljuvanjem zbog hrane. Jedino sam nekoliko puta peglirao zato što je u kolačima koje sam pojeo bilo mnogo meda, a med ne podnosim, osim u rakiji. Nisam veliki fan krvavice, al kad nema ništa drugo, mogu i to da jedem. Pihtije sam jednom probao kad sam bio mali, i nije mi se dopalo.

Burek sa sirom spremljen na svinjskoj masti.

Hrana na masti je zdravija od hrane na ulju.

Rece buduci vegeterijanac;)

Hrana na masti je zdravija od hrane na ulju.

Dosta. Ko zna sta stavljaju u ulje. Najjaca ispala je kad je neka moja komsinica rekla da je pola flase ulja u stvari voda, kao sipaju da bude vise.
Sto se tice iznutrica, to ne mogu da vidim, a kamo li da probam.

Rece buduci vegeterijanac;)

O ovome još uvijek razmišljam.
Sjetio sam se. Najodvratnija stvar koju sam pojeo je cikla. Neće niz grlo pa da ga jebeš. Probao sam nedavno u menzi da je pojedem nekoliko puta i ne mogu.

Sto se tice iznutrica, to ne mogu da vidim, a kamo li da probam.

Uh, onda ti je švargla noćna mora. Pih

Cikla? Cvekla?
Svargla, asparagus?! To obozavam! Kao i cvIklu;)

Švargla jebe keve, jedino kad naiđeš na jezik, onda je malo žilavo, inače njam njam.

Неко јело из Русије, чорба је у питању, која се махом састоји од тиквица и мирођије, а ни једно ни друго органски не подносим. Има свега пар ствари које не једем, ал још кад се помешају те две... Ужас. Но како сам био гошћен, морао сам да једем. Мислим да сам променио шуранаест боја.

žablje batake

Reče mi burazer da je ovo predobro.

Dub

Hrana na masti je zdravija od hrane na ulju.

I kad su lekari uporno govorili obrnuto, moja baba je tvrdila isto ovo, vazda joj glavi argument bio to što mast opere iz tepsije za minut, a zejtin trlja svime i svačime po 20 minuta. :)

Bataci su kao piletina maltene.

Slatko slane kombinacije. Najodvratniji je bio neki sir posut lješnjacima. Ja probao, ono slatko, dvadana mi muka bilo. Onda sam jeo picu sa ananasom. Sranje živo.

E, dok sam bio maći, bio ja nešto u bolnici. I služili oni ručak. nama djeci dali nešto narandžasto, ko puding od mrkve. I dan danas mi muka od toga. A ne znam šta je.

Pica sa ananasom je kul kad se kombinuje sa nekim finijim suhomesnatim proizvodom.

Slatko slane kombinacije.

Jujuju, onda ne smem počet' pisat' moje kombinacije jer ćes se izbljuvat haha.