Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

Thumb_l2mbv

Дебилко и Моронко

Ja i Peki u polufinalu ! :) Srećno i Pekiju i drugom polufinalnom paru. Nek najbolji pobedi.

Thumb_aavatar_superman_l_kix_xxl

L@ki

Дал ме Лупус избацио у х2х лоло.
Мислио сам лагано да приведем класик крају ал Петар узе 80 поена лоло, сад у задња два кола се одлучује кампеон. 18 разлике.

Thumb_l2mbv

Дебилко и Моронко

Protiv Pokemona u finalu. Uspeh nekako da prebrodim Pekija zahvaljući bonusu na RVP. Čestitke Pekiju. U klasiku moram da se potrudim iz petnih žila da osvojim 3. mesto i da me posluži sreća. :)

Thumb_img_0019

Пеки д џем

А јебига, ја очекивао бонус од капитена Демпсија, али слабо. Јебига. Честитке за пролаз у финале! :)

Остаје ми нада да могу неким чудом да освојим ову класичну лигу, мада опет, 27 поена предности има Лаки, много је то...

Thumb_patrik

Sterija

Ja vam čuvam ledja. :)

Thumb_l2mbv

Дебилко и Моронко

Hvala Peki. :) Želim sreću svima u završnici!

L@ki

Шта да вам кажем, трудићу се да рутински приведем крају, једино велика експлозија капитена може да поремети ствари.

L@ki

ТИТУЛААААА ТИТУЛААААА СЛАВИЋЕ СЕ ТИТУЛААААААА, ОБИЛИЋ ЈЕЕЕЕЕ ШАМПИОН, ПЕВА ЦЕЛА СРБИЈАААА!

Шта да вам кажем, сезона је била дуга и занимљива, пуна успона и падова. У једном тренутку многе је сморило или шта већ па је свега неколицина нас активно играла ово. У здравље и да је играмо и следеће сезоне.

http://fantasy.premierleague.com/my-leagues/164374/standings/

!11

Thumb_medium_fasgahaerh

Dvajt

Којом магијом сам ја освојио 11. место кад сам престао да правим измене још у новембру - децембру прошле године?

Честитке шампиону Лакију.

Thumb_scholes_shot_barcelona2_1

ManUtdOwn18

Ja bih kod vas u ligi 3. bio. 1876 bez poslednjeg kola.

Thumb_da-li-je-sada-jasnije

Champy

Pozicija 21 od 38. Koji sam Fulham. :-)

Thumb_tumblr_mgwj3x8squ1qis07wo1_500

Stormborn

Pu, šesto mesto! Pu!

Thumb_jjjjj

Стеван

Ја се извињавам што сам баталио пре пар месеци, изгледа да никако не могу да изгурам до краја, колико код ентузијастичан био на почетку.

13. сам у класику, а као трећи завршио групну фазу хед-ту-хеда. А не знам како је текао плеј-оф или како се већ то зове, не знам где да видим.

Углавном, честитке Лакију и пратиоцима.

Thumb_fabien-bathez_1350983c_1_

dzoni auditore

Sedmi, nije loše, ali ne mogu da prežalim što je Storma ispred mene :((((((

Thumb_l2mbv

Дебилко и Моронко

Ja ne vidim bodove za poslednje kolo... :( Al najverovatnije sam 4. ostao .
U hed tu hed čekam rezultat... :)

Thumb_img_0019

Пеки д џем

Лаки, честитке за тријумф! Јурим те већ пола сезоне, али јебига. Био сам чак и први пар кола пре неколико месеци.

Све у свему, честитке свима за успешну сезону! :)

Thumb_tumblr_mgwj3x8squ1qis07wo1_500

Stormborn

E, jes', čestitke Letkiju, i da dobije neke novce, da ne mora da se igra u Bondu, i da se pljačkaju banke. :D

Thumb_l2mbv

Дебилко и Моронко

Čestitke Laki! Uzeo sam kup(ako se to tako može nazvati!) :)

Thumb_patrik

Sterija

Bravo Laki, odlična sezona. Ja sam zadovoljan za prvu sezonu, i još nisam mogao da pratim igre igrača cele polu sezone jer nisam imao gde da gledam, tako da sam sve nasumično birao igrače. Sve u svemu zadovoljan sam.

P.S: Takodje sve čestitke i ostalima. :)

Thumb_me__12_

Sub Focus

Pu, šesto mesto! Pu!

преокрет у последњим колима стормо... :D