Prijava

Јапанци ти везују мокар бамбус око тестиса и док се суши полако се скупља док ти на крају не смрви муда, а ти умреш од болова...

Мени је од ових садашњих техника најјаче ово што раде лудацима. Убаце те у потпуно изоловану собу, евентуално да има један сноп светлости који продире у њу, зидови упијају све гласове, тако да ни сам себе не чујеш. После 7 дана би и нормалан човек полудео.

Е да, има и оно, чини ми се да је у неком филму са ЖКВД-ом, кад те голог вежу за столицу којој је изрезана рупа у седишту, па те бију нечим по мудима одоздо.

Kad te napali, a ne da. Em je drevno, em mnogo okrutno.

Mislim da je Turska tekovina. nekih 20 ljudi izdali grad, otvorili kapije neprijatelju. Posle su ih bacili u bunar 20 dana bez hrane,samo voda. Onda su istresli jedno 30-ak tupih nozeva u bunar. Samo pokusajte da zamislite sta su jedni drugima uradili ovi dole....

možda je egipatska tehnika, al ne mora da znači, premazivanje celog tela topljenim zlatom,ono se suši i steže te a i pošto zatvara pore, ne možeš da dišeš i polako, polako.....

ovo bih ja uradio mylycy....u čmoor bi joj stavio neku cevčicu kroz koju bi joj u debelo crevo ubacio pčele, jedno 20ak komada....i kad vide da nemaju gde da idu, ove koje se ne bi pogušile u micinim govnima bi je zabadale onim njihovim iglama. Verovatno ne bi umrla od toga, al bi joj bilo neprijatno svakako.

дођи на чет пицо

Petre, ne diraj mi Ćilicu.
Ćilice, ljubavi, ja ću da te branim od ovih nasilnika. <3 :*

Кинеска метода ми је омиљена. Вежу те а изнад чела пусте да ти капље вода. Кап по кап на сваке 2-3 секунде. После 20 минута умиреш од болова, имаш осећај да ће не само глава него цело тело да ти експлодира.

Petar Pan Pezo$
ovo bih ja uradio mylycy....u čmoor bi joj stavio neku cevčicu kroz koju bi joj u debelo crevo ubacio pčele, jedno 20ak komada....i kad vide da nemaju gde da idu, ove koje se ne bi pogušile u micinim govnima bi je zabadale onim njihovim iglama. Verovatno ne bi umrla od toga, al bi joj bilo neprijatno svakako.

Питам се зашто мулуца изазива садомазохистичке пориве код људи?

Триша
Јапанци ти везују мокар бамбус око тестиса и док се суши полако се скупља док ти на крају не смрви муда, а ти умреш од болова...

Па ти покушај да превариш Јапанку. :)))))

Negde sam pročitao da su Turci Selžuci mučili tako što živog čoveka umotaju i zašiju u svežu konjsku kožu i ostave na suncu, pa dok se koža suši mrvi osobu do smrti uz užasne bolove.

Heretička vilica

http://www.dodaj.rs/f/h/Mm/4gjSBF7z/39b.jpg

Ova naprava za mučenje sastojala se od metalnog dela na čijim suprotnim krajevima su se nalazili završeci u obliku vilice. Metalna „vilica“ bila je pričvršćena na kožni remen koji se vezao žrtvi oko vrata. Jedan kraj metalne vilice bio je stavljen pod bradu, dok bi drugi bio uperen prema žrtvi. Glava je tako bila imobilizirana i celo vreme uzdignuta što bi izazivalo bol. Vilica je bila tako konstruirana da je žrtvi dopuštala male pokrete glavom, tek toliko da može priznati sve što joj se stavlja na dušu. Ukoliko bi nesretnik pokušao spustiti bradu, vilica bi mu probila dušnik.

Još veća fora je kada sam sebe mučiš... Skoro sam čitao za filozofa nekog nije bitno kog, da je sam sebe mučio, naljutio se na sugrađane što su proterali sve (po njegovom mišljenju) pametne građane, i on je sam ostao u gradu... (od "pametnih"). Kako ne bi on ostao jedini, i on ode u šumu da živi, i ne izađe dugo godina odatle... Razboli se, ne izbacuje višak vode iz tela, i nije hteo da se obrati doktorima, već je išao logikom, kako da izbaci vodu?! Pa naravno, na Suncu voda isparava... I bio jedno vreme tako na Suncu, kad je video da ne pomaže, on se namaže balegom, koja skuplja vodu, i umre tako u govnima na Suncu...
Čoveka mogu drugi da muče mnogo, ali (moje mišljenje) sam sebe isto toliko može da muči...

Nateraju te da sedneš u stolicu, onda ti raščepe usta, a zatim nekom napravom buše po kostima sve do živca. Ponekad čak izvade i samoga živca.
A posle ti sve to lepo naplate.

из књиге једне...
Узму пар чаша, ставе у џакче, онда лупају пар минута по столу тим џакчетом, онда те окрену наопачке, ставе ти главу у ту кесу и трљају...

A ima i ova, čitala sam da je korišćena u Vatikanu, za neposlušne sveštenike.
Privežu ga za nešto. Glavu fiksiraju metalnim instrumentom, metalne šipke drže usta otvorenim a neka oštra tkanina se pomoću vode ugura do želuca i onda tu oštru tkaninu istrgnu brzo.

Citao sam negde da su Ameri napravili test za otkrivanje da li si potencijalni psihopata, davali su ga nekim serijskim ubicama i svi su odgovorili tacno.
Daklem, ide vako:
Zena je bila na sahrani svoje majke. Videla je nekog nepoznatog muskarca, u kojeg se zaljubila na prvi pogled, ali nije ostvarila nikakav kontakt sa njime.
Nakon 4 dana je ubila svoju sestru. Zasto?
.
.
.
.
.
Zato sto se nadala da ce taj muskarac doci i na sahranu njene sestre.

Ako je to bio vas odgovor, prijavite se odmah ljudima u plavom, pre nego sto neko najebe zato sto se potencijalni bolesnik.

Пери, знаш ли шта значи потенцијални?
Елем, прво сам прочитао одговор, па укапирао да ме мрзи да мозгам око тога зашто и како.

Burazer bio u zandarmeriji pa 99 zakacio kosovo. Kaze da u svinjac napustenog domacinstva ubace vezanog coveka. Sad zamislite svinju koja nije jela 15 dana i koja nema ugriz kao pas nego kida meso.Kaze iz poteza otkine butinu ili list a drugim stiskom smrvi butnu kost.

Ista godina coveka svuku golog da lezi na ledjima uhvate pacova u dokonim trenutcima ponovo u nekom napustenom domacinstvu stave na stomak coveku i poklope serpom nekom plitkom i zegrevaju dance serpe plinskom bocom. za 2 sata pacov bezeci od toplote pravoliniski progrize stomak i izadje na ledja. Vrisak koji oslobadja covek koji je podvrgnut tome nije podnosljiv normalnom coveku.

A da apropo ovih turskih mucenja. Lik skine decka sa kolca koji je bio na njemu 5 dana. Ovaj ga kasnije okumi naravno spasio mu zivot. Doktori mu rekli da je jedan u zilijon slucajeva koji je preziveo. Kolac mu usao na bulju i izasao pored vrata na ramenu tako mangupski da mu nijedan organ nije ostetio osim debelog creva. Decko se ozenio ima 2 deteta sve poteskoce sto ima je oziljak na vratu i kesa na pupku za sranje koja se prazni kad se napuni. A da i penziju od 4 soma evra mesecno i stan...Ponekad ni da te nabiju na kolac nije lose.

Ponekad ni da te nabiju na kolac nije lose.

Samo zbog ovoga?

A da i penziju od 4 soma evra mesecno i stan..