Prijava

Grobari jer vi ne kapirate da je poenta SD Partizan trenutno da njegovi simpatizeri, ili da se izrazim tako navijaci, uzimaju novce u kladionicama?

U basketu sve hendikepi 5-7 poena, nasi odu 3,4 puta preko toga za svaki slucaj, Tosa i Dule uplacuju singlove da dovedu pojacanje..
U fuzbalu jos jace kvote, 2,5 kvota na protivnike lep ti jebem. Pa to ti je da uplatis Voju Stankovica a dobijes 2ipo metra drva jebote!
A da ne pricamo o duplim pobedama, gde se juce placalo 10,5 metara drva za jednog Voju.

p.s. Neuporedivo je lakse gledati tekme kad su ti tiketi sa uplatom na protivnika, pa mozes sebi da pricas u bradu kako si vrsni poznavalac sporta

Jebote, da li je realna ona utakmica juce, i dalje uveravam sebe da sam sanjao. Pa jebote kao da su igrali prijateljsku, a ne LE. Niko ne trci, niko se ne trudi, oni njihovi igraci kao da su na treningu, a svi krive Lukaca. Ma terajte se u kurac. (Ne mislim na ljude na ovoj temi samo generalizujem.)

Zasto nemamo nekog lika u odbrani koji ce da lomi noge, pa makar za to da dobije karton, a ne za povlacenje dresa. Ja bi se ugledao na igru Wimbledon-a one godine kad su osvojili FA kup.

nemoj da generalizujes to je odlika zatucanih ljudi!!

Ovi jebu kevu, pa ovakvu kurvu ne bi niko uzeo ni za dzabe, USRED UTAKMICE paori pisu SAOPSTENJE, kao u najslavnija Lukic-Vesic vremena, samo da bi se uslihtali pickoustom?

Lele, toliki su Cigani da pored njih ogavni Djuric ispada gospodin covek.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=25&nav_id=916005

smesni su. ne znam kakve oni imaju veze sa ovom prozivkom.

nego kakav je to penal bio sinoc, nisam bio za kompom 2 dana

био је пенал, погодила лопта неког (стевана) сремца у руку, а ишла ка голу, онако, чиста ситуација рекло би се. ако је свирао реалу пенал за ону руку пикеа, ово је баш чист пенал. мада да нам није свирао пенал, не би дали гол до следеће полусезоне.

http://www.mozzartsport.com/vesti/vise-od-kapitena-sasa-ilic-video/87783
добар текст.

а данас ремизирате с ћуранима, 1:1.

Ето! А није нам био добар Јованчић...

Едит: УПРАВА НАПОЉЕ

ESTE NARIKALI SIVI TIĆI ?

E Jovančiću pička ti se ogadila.

pas vas jebo, izbiste mi pare iz džepa na kraju mjeseca...

Sale previše Jagodinskog krno pre tekme.

Šta si ti mislio, da ćemo da pobijedimo Jagodinu? Ma daj, ovi se još nisu oporavili od Bešiktaša, a igrali Ninković, Grbić...

Ja bi Ninkovića sve nogom u guzicu iz Partizana, pa nek igra treću tursku ligu.

Direktore smorio si.

Smorio si Istoka Pavlovića jebenog.

što se ljutiš
ja vas jebem jer vas volim