Prijava

Kad procitam "vi namestate a mi ne" prijedu mi se govna

nikad ja to nisam rekao. bilo je svasta tokom godina, igrao je partizan i prijateljske i dobijao je poklone od sudija itekako. ali kada ti navijac zvezde kaze kako tvoj klub namesta onda taj lik ima neki ozbiljan poremecaj. samo sto je vama postala normala tipa ono protiv napretka nije ni vredno pomena a sudija jedno 6,7 odluka u vasu korist. to se podrazumeva kad igra zvezda.

To se podrazumeva kada igraju oba vecita kluba. Ko sto neko rece da nemaju ime bili bi tipa sesti i sedmi ili bar treci i cetvrti.

A ako bi da merite ko vise namesta, kome se vise sklanjaju, koga vise sudije guraju i ko je vise klubova upropastio onda ste vrlo dokoni i prilicno zaludni da ne upotrebim neki uvredljiv izraz iako mislim da odgovara situaciji.

Mislim da sam već rekao ali sanjam dan kad će Fk Zvezdu da šiknu u treći ligu fazon. Da se očisti kukolj koji će da pobegne kad više ne bude bilo toliko para pa da se krene od nule.

Naravno da je uvek bilo "filijala" klubova koji su davali bodove, i Partizanu i Zvezdi, ali proslogodisnja titula, a narocito "Zvezdino prolece" se po regularnosti moze meriti samo i iskljucivo sa Obilicevom titulom.

A, ti kao strastveni navijac partizana, možeš to objektivno da sagledaš
LOL

Daj CapooN ovde nema prava niko o objektivnosti da priča. Al volim kad sam neobjektivan i kad sanjam pojačanja tipa Kleo... Al budite neobjektivni kod vas?na temi a ovde pustite nas da maštamo...

Ne seri, konju, veze nemaš.

Bravo kralju.

Ja prvi kazem da Zvezda ima sada vise prijateljskih utakmica, toliko o neobjektivnosti.

A to sto uvek mislite da ste najbolji, pa vas, kao i nas poslednjih godina, guze anonimusi u Evropi, to nema veze, i verovatno nije nikakav pokazatelj. Vi ste cisti, nema namestanja, nema dugova, nema nicega. U zemlji Nedodjiji mozda. Zao mi je sto tako pojedinci razmisljaju, kapiram segu i zajebanciju haha cigani nabicemo vas, Vucic peder, Covic legenda, ali je tuzno u sta neki ljudi veruju.

Sportski pozdrav.

Lol penzioner jedno je kada se govori o pojačanjima drugo je kada plače o nameštenim utakmicama i kuje teorije zavere.
On više vremena sa vučićupederu provede na našoj temi nego ovde, tako da ono.
Postoji jedna jedina stvar. U Srbiji nema otimanja titule. To ne postoji. Zvezda recimo ako je prejaka i zaslužuje da osvoji titulu, nek otrese sve u sezoni pa makar i Partizan namestio sve do jedne na derbiju bi se moglo odlučiti. Isto važi i za Partizan.

Ja prvi kazem da Zvezda ima sada vise prijateljskih utakmica, toliko o neobjektivnosti.

uopste nije pitanje prijateljskih utakmica. ako lupam radnicki iz nisa resi da vam se skloni i da pokloni bodove ja tu nista ne mogu.

problem su sudije koje sude u vasu korist van svake granice i mere.

to je ono o cemu pricam u nekoliko proslih postova, nije te sramota da pomenes evropu u kojoj niste igrali zadnjih 15 godina kao argument protiv partizana. dal stvarno poredis nas i vas u evropi?

kapiram ja da ste oguglali na vecinu stvari, pa vam je logican potez posle utakmice sa vojvodinom da ne komentarisete 2 gola iz ofsajda vec bosancica kako peva sabanovu pesmu, ali mojne da dolazis sa floskulom "a gol protiv vozdovca" a da nisi ni gledao utakmicu protiv vozdovca

nije te sramota da pomenes evropu u kojoj niste igrali zadnjih 15 godina kao argument protiv partizana. dal stvarno poredis nas i vas u evropi?

Da li je bitno i da nismo igrali zadnjih 66 godina? Poenta je da kada je VI igrate, dobijate po bulji u velikoj vecini slucajeva, od pa eto, sto da ne pomenem SAMROKA jebenog. Ako tebi, kao navijacu Partizana nije jasno da je to, odnosno rezultati koje pravite (ili ne pravite) u Evropi merilo u kakvoj ste situaciji, onda nema potrebe da pricamo vise o tome. Isto tako i Zvezda. Mogu da se sklanjaju nis, jagodina, zajecar, bor, ali kada dodje Cska iz kieva i izbaci te iz Evrope, onda stavis prst na celo i zapitas se, sta ja to lose radim?

A ako mislis da vama nije namestano, da vam nisu svirani ili nesvirani ofsajdi, te da niste postizali golove iz istih, onda ne da nisi objektivan, nego si slep.

pa vam je logican potez posle utakmice sa vojvodinom da ne komentarisete 2 gola iz ofsajda vec bosancica

posto sam ja zapoceo raspravu, a ti si na nasoj temi jednako kao i na ovoj, pretrazi moj komentar na ovo. Ja se trudim da budem objektivan, mozda ne uspevam uvek, ali se trudim bar. A velika vecina vas fura fazon ''mi ne namestamo, Vucic kupio, Tole zlatan ckode''.

Za svaki tvoj post i komentar kako mi namestamo, i za svaki video, ja cu naci isto sto je bilo u vasu korist, u proteklim sezonama kada ste bili prvaci. I tako mozemo u nedogled.

Samo ne vidim zasto kukate jebeno, ako ste isto to radili i ako se isto vama desavalo. Nisu sve titule koje ste uzeli namestene naravno, ima velikog udela u tome sto je napad Zvezde bio recimo Slavko Perovic, ali u sezonama kada se lomilo, mi smo bili ti koji su kukali na sudije, a vi se provlacili. Sada je obrnuto. Iskreno, ko vas jebe. I dok se ne privatuzuju klubovi, obrnuce se ova situacija jos bezbroj puta,u nasu, pa u vasu korist.

A, ti kao strastveni navijac partizana, možeš to objektivno da sagledaš
LOL

Toga nije svestan samo neko ko nije gledao nijednu spornu utakmicu Zvezde prosle godine, ko ne poznaje nijednog fudbalera ili drugog "profesionalca" u ligi, ili neko ko je jednostavno glup.

a koji je ono igrač zvezde reklamirao neku mineralnu vodu kao popije pa kaže "uh ala prija" a u pozadini neki fin gol na derbiju nakon što je izlomio nađa? urnebesna reklama bila...

Toga nije svestan samo neko ko nije gledao nijednu spornu utakmicu Zvezde prosle godine, ko ne poznaje nijednog fudbalera ili drugog "profesionalca" u ligi, ili neko ko je jednostavno glup.

lol i opet pre svega jedno objektivno mišljenje lolo
vrati se na vucicupederu bar da mislimo da trolujes

Ja sam u prethodnom obraćanju hteo da citiram Cezera u smislu izreke kocka je bačena, ali sad smo našli prelazno rešenje, pa sam prešli u Rubikon. A završenu izreku ćemo da sačuvamo za kraj prvenstva“

Kvalitetan dop koristi nema šta

bvdlga
Gazi ja ne znam jel realno da ti verujes u te stvari. Pricam sa kolegom/ortakom, znamo se 15 godina i on iz fazona ''jel vidis sta rade, oterase Nikolica''. Ja pitam ''ko'' on kaze ''pa vucic i ovi, poslali su sve ove u partizan da ga uniste i srozaju''.

E sad celavom prepotenku je realno stavljen kurac u usta sto su mu otisli glavni napadaci, ali sem onog gola protiv Radnickog, nigde Partizan nije ostecen. A Vozdovac je ostecen protiv vas. Daleko od toga da se zvezda ne gura, ali je isto tako Partizan guran poslednjih godina i igrao je prijateljske meceve, kao sto je i Zvezda, samo sto se sada broj tih prijateljskih meceva povecao u korist Zvezde. Ko je vama kriv sto niste dobili Vozdovac i Cuku? Pa i nas je Cuka guzila na Banovom brdu.

Samo da se osvrnem, nisam bio za kompom.
Cek, gde sam ja to rekao da smo osteceni protiv Vozdovca, ili da je neko gurao Cuku?
Ja prvi napisao da je remi sa cukom na bbrdu dobar rezultat.

Ja sam pricao o nasoj upravi koja je sasvim kulturno uvalila kurcinu, prodala najbolje sto imamo, anulirali taman onu prednost koju SMO IMALI U IGRACKOM smislu i pustila da igraju sa poluproizvodima i da kao "cuvaju prednost".

Covek izjavi na kraju zimskog prelaznog da "svesno stavljaju titulu na kocku" a onda kad ovaj kiksne 2 tekme , KRIV TRENER a ne ti koji si rekao da prodajes i da svesno kockas titulu.

U prvi pasus verujem. Verujem da se itekako to pegla, vama titula, da ima cime zgadija da se lozi, a partizanu kval za LS sto je opet i jedini cilj.
Vi da igrate evropu nema sanse jer ako ispeglate pred uefom 55 milki duga, vi onda niste fenomeni, nego treba da se snimaju dokumentarci o dzajicu legendi, pa lopovu, pa opet legendi, koji je uz pomoc cokija govnara, pa lopova, pa opet govnara pa legende izvukao za 3 godine 55 milki duga.
Da nemate ljude u organima FSS igrali biste trecu ligu jer toboze nesto kao "uslovna licenca" ne postoji,al jbg ovo je Srbija pa se progura i to jer je u pitanju klub sa najvise navijaca u istoj.

Sto se tice namestanja prvenstva, namestene su i vase i nase titule, i vi ste zatvarali tekme i kad ste imali zigaru, vidaru, pantelu, lukovica i ostale igrace koje su ipak klasa za JSL, kao sto smo zatvarali i mi neke tekme iako smo imali igracki kvalitetniji sastav.
To se odreduje mnogo pre pocetka sezone, i to sto neko od igraca iskoci kvalitetom je samo plus da se jos i zaradi kinta od transfera.

A o trouglovima ne treba pricati uopste, jer ko ih porice vidi se da nema pojma (tipa Subotica pusta zvezdu, pa ofka pusta suboticu, ofka pusta i zvezdu, pa neko levi pusta ofku da se ispegla da ostanu u ligi. Jbg terza covek je glavni u 3 kluba,al to je druga prica..)
Takodje, serete po tom toletu, i smeta vam sto se mi odjednom bunimo za regularnost, a nije vam cudno sto isti taj terza sad kumuje sa toletom, dobije od istog toleta funkciju u FSS (sukob interesa, sta je to).
Pre 2 godine terzic pretio toletu zatvorom,a sad podrzava njegovu kandidaturu za precednika. Jng, dosao na platni spisak pa se tako i radi.

Uglavnom, otislo se mnogo u namestanja, ja i dalje tvrdim da je nasa uprava namerno i svesno oslabila igracki kadar taman toliko da bodovi mogu da se gube od Cuke, vose, jagodine, a uz los dan i od Vozdovca, radnickog itd..
sa druge strane, vas igracki kadar je isti, ali vam los dan nadomeste sudije sa nesviranjem ofsajda, poklanjanjem penala, ili ponistavanja golova protivniku iz nepoznatih razloga..

buljaga mozemo da pricamo o titulama koje je osvajao bogavac jebeni i o zigicevim golovima al ja bih ipak o ovoj. preterano vam sude u vasu korist i da nije ovih penala i sranja, pre te ra no. ako to pravdas titulama partizana pa vise ih buraz namestenih imate. o derbijima da ne govorimo.

i isto prica svake godine izvucete jednu sumnjivu situaciju partizana i njome pravdate sezonu u kojoj vam sude 15 jebenih penala. kada izgubite i tu sezonu pricate ua partizan namestio.

a ovo sto prica gazimudo da je partizan u situaciji u kojoj je zvezda ne da bi odavno bio u trecoj ligi nego odavno ne bi ni postojao

kapirao sam da mu je ime vezano za nekog kevinog heroja iz mladosti.al eto,ovde su sestre insistirale.