Za sve si u pravu, nego sam jela bunike od jutros. :)
znam, vučka, da ti misliš da bi ti mnogo bolje moderisala od nas, ali vjeruj mi - ne bi.
ne mogu ni da zamislim u kakav bi se skup moralnih načela pretvorio sajt :)) tj. pokušao da pretvori, pošto to ne bi išlo, jokjok. :)Misliš? A? :)) Videćemo. :)) Ma nemaš ti pojma. :P :)
Mislim da bi mi progledali kroz prste jer sam dugo na sajtu. Bila bih banovana na 1 dan ili 2 jer ranije nisam imala nikakve ispade.znači sad nije okej to što gledamo i doprinos i ranije ponašanje? jbt, pa ne mož' da vam se ugodi.. a ako bi ti se osladilo nedolično ponašanje pa nastavila da potprckuješ novajlije, ne bi ni tebi više niko gledao kroz prste, vjeruj.
Pričam o potpaljivačima koji samo čekaju da neki novajlija pogreši pa da ga žestoko iskritikuju tako da izazovu vređanje od strane novajlije.ok, možda nije lijepo, ali jebiga, prihvati kritiku kako znaš i umiješ.
svako ima pravo da kritikuje i svako ima pravo da kritiku prihvati onako kako njegovom mentalnom sklopu odgovara.
moderatori su tu da zaustave i jedne i druge kad PRETJERAJU.- M
Ubacite na profilu "Omiljene reakcije" kao sto ima isto to i za definicije i postere.
- M
A da napravite zbir glasova za postere i reakcije i poseban rang samo za to.
- S
Otvarajte posebne teme, sa naznačenim predlogom u naslovu teme.