Prijava

Nemaju pojma ni sa pisanjem pa opet pišu.

Jbg. Kad smo moda :)

Ranije nije bilo automatskog pravljenja postera? Nem' pojma, kasno sam došao lolo.

:) Ma nije toga bilo. Znam da su negde i nekad tadašnji modovi pričali da treba da prihvataju samo slike koje je autor slikao ili pravio ko što kažeš u pejntu, a onda su videli da nema leba od toga.

A to što kažem ja: besomučno brisali...sećam se ja sam pokušavao s tim isprva, prvih nekoliko postera su mi baš to, ali dosta njih su obrisani što sam radio u pejntu, a moj rođeni poster i ideja, jebi ga, možda nije bila dobra ideja, ali to ti kažem da pejnt nije rešenje...mnogo mi krivo za poster sa Elvisom Prislijem i Južnom Moravom gde sam napisao Roker s Moravu, a baš sam se trudio da ga uklopim u krajolik kako treba i onda mi ga najverovatnije Mali prst brisne i kaže nije bio kvalitetan. Od tad me je ubio u pojam i nijedan poster nisam teo da pravim u pejntu, nemam ja nameru da se mučim i slažem slike, a da se neko iživljava nad tim. Sad bi taj poster ladno prošo i u odabrane kad je već prolazio onaj Pop na opelu i slično i Ćao mače (sa slikom maka, koji uzged nije bio pejnt). Sreća da mi je preživeo Miroslav Ilić i još neki, ostali su otišli u kurac za džabe.

Poenta: Niko neće da se keca u pejntu, i da da svoju original ideju, ako mu moderator ne odobri poster.

Ma ne mislim bre da crta sliku u Peintu, nego samo da napravi okvir za poster i da upiše komentar tamo. Da mora sam da uradi ono što mu ovde radi program automacki. Al ajde...svejedno se neće ništa menjati, nije ni bitno. :)

Ja sam se zadnjija dana aktivirao u posterima, kako nemam inspiracije za neke solidne definicije. I jebem posterima, moram reći, kao Frenki kurabe u broju petn'est, preko puta njegovog stana.

jbg, francky, ja te tako razumeh, greška.

udri, luksdoc...

ево ја синоћ направих 5 од којих су 3 преживела, драго ми је што сам део ове величанствене акције! поздрав за све у студију!

Ma jeste, modovi neće da rade svoj posao (brisanje postera), pa obični autori treba da uskoče i pomognu. Nije nego. Neka brišu, šta im je to teško. Da su bili pametni da stave urrada ili nekog ko će da bude zadužen za postere, kad oni već neće.

Zez, i to stoji, ali treba da se i posteri dobri prave.

Pozdrav, don brate, sad ću da pregledam :)

Pih, prođe mi i prvi poster nakon uvođenja pregledanja moda. Smor.

То и ја написах у коментару :)
http://vukajlija.com/zabava/posteri/205779-kartanje-saha#comment_1300901

Ево сад су постери сређени последњих 7 дана, па су опет њах или говно.
Одабирам неке кретенске и просечне, јер бољих нема, а одабрани се буђају. Није уопште ствар у чишћењу и брисању, то се ради. Сад се дневно направи 250 страна, што је 1250 постера. Од тога, ја оставим свега 50 постера у објављеним дневно, максимално. Од тих 50, 3-4 постера дневно максимално буду од добрих старих постерџија.

Одакле потиче та манијакална опседнутост постерима?

Što ne uposlite nove moderatore, sa ovlašćenjima da samo brišu postere

Џими, зашто постављаш глупа питања? Кад већ морам на глупо питање да ти одговорим још глупљим.

Џими, зашто постављаш глупа питања? Кад већ морам на глупо питање да ти одговорим још глупљим.

Питање је паметно и сасвим је на месту. А твој одговор је глуп. Зашто одговараш кад не умеш да смислиш ништа смислено?

Зашто ми онда уопште одговараш на нешто бесмислено? :)

Не одговарам. Само констатујем да сереш ко фока. Бре.

Јок, него разговараш сам са собом? Занимљиво. :)
Не знам само какав одговор очекујеш на своје глупо питање, да ти неко напише генезу манијакалне опседнутости постерима да би поставијо студију о томе на википедији написану на енглеском и решијо наш проблем манијакалне опседнутости постерима, шта? Лолчић

nemoj se svađate, vi ste drugari.

ja sam teo da vam skrenem paznju na ovo, a vi sujetni pa mi zakljucali temu, i to dvaput...e pa ko vas shljivi kad ste taki, sad cistite govna

Одакле потиче та манијакална опседнутост постерима?

Od manijakalne količine posterdžija i morona?

Što ne uposlite nove moderatore, sa ovlašćenjima da samo brišu postere

Zato što nemamo dugme "uposli za moderatora".