Prijava

Ništa ne treba ukidati, samo treba da se malo organizuju modovi, kao što je na većim sajtovima. Jednostavno da se nekim modovima ukine mogućnost bananja, nekima mogućnost brisanja postera, nekima brisanje definicija, i da postoje grupe moderatora predodređene za neku radnju. I onda da npr. bude ovakva podjela:
MODERATORI ZA DEFINICIJE- 10 ( Neki od već postojećih i da se nađu neki koji znaju da ocjene kvalitetnu ili nekvalitetnu definiciju, npr. Električar, Ming, duplaFaca, Smarko, itd.)
MODERATORI FORUMAŠI - 5 komata (da se uzmu najaktivniji forumaši, i oni koji se razumu u to i nek vršljaju po forumu)
MODERATORI POSTERDŽIJE - 5 (stefankostić tipovi ljudi, ko voli nek izvoli)
MODERATORI ZA BANANE - Da se odabere pešes osoba koje su najrealnije, objektivne, od nekih iz ove grupa gore i da oni samo imaju mogućnost i ćao.
Sve u svemu cilj svega je da jedan Peki D Džem ne mora stizati i na forum i na definicije i n a postere i da ga zabole đoka što je Črči promaklo kilo postera, da se zna ko šta radi. Možda je to tako sada organizovano, ali opet on ako zasigurno vidi neko sranje na forumu on će da ga riješi, ili u posterima, da nema tu opciju boleo bi ga đoko jer on je svoj posao odradio. Malo komplikovano ali pomoglo bi dosta.
P.S. I da se tamo gdje piše moderatori odabere, dva tri komata koja će imati odnose sa javnošću, kada ti neko obriše DEFKU javljaš se samo njima, u slučaju slanja pvt-a CELTU jer ti je neko obrisao defku a on nije taj za odnose sa javnošću dobijaš ban, neki simboličan dan, dva.

Il Filozof
Jebiga, kaizen oće pare.

A što ne bi?

Postavite se na njegovo mesto ! I jel bi prihvatili predlog?

Драги целте, нисам рекао да су сва фејсчурлија лоша, али једноставно се ти што су иоле океј изгубе у маси тих људи што хоће само да се курче. Извини ако сам те увредио на било који начин, немо' да ме банујеш. :)
А ако треба неки мод за брисање блентавих дефкица, јавите ми се, страшно их мрзим, и радо бих их брискао, ако треба, и по цео дан! Буаахахахахахах!

Ал стварно, ако буде требао неко да брише дефиниције, зовите ме.

Svi bi da budu modovi.