Prijava

Meni neki dan riba u trgovini rekla da sam se promijenio, a nisam je vidio od srednje. Pojeba me pogledom. A ja joj, onako šmekersi, velim, daj dopuni mi kredit za 2 marke.

Лутко, дај кредита за две марке! :)

http://www.youtube.com/watch?v=bHdWu4SQliU

hahahahaha ste šmekeri :D

Lutko, pošto je pašteeta :D

Drugi misle da imam 17 godina. Kada im kažem da imam 29, iznenade se što izgledam toliko mladoliko. Kad budem ostarila i imala 70, izgledaću kao da imam 58. :)))

Најгоре што су ми дали је '76 годиште. Нека риба на журци. Али, капирам да је била убијена много па није успела лепо да процени. Нема шансе да изгледам толико старије. Ови остали ми дају '85, '84 или '83.

Ja kad se obrijem, nekad me vrate i u srednju, a toliko mladolik nisam, da ga jebeš.

На Коњарнику. Испод окретнице 17, 31, а изнад red-light уличице.

Погодно место кад славиш рођендан, јер нема оправдања за људе који упадну без поклона.

Teže podnosim mamurluk i lakše se debljam, npr. nakon dva dana arčenja na slavi mi se već javlja stomak veći od onog što gotivim.

То је за "Димензије Вукајлијаша".
:))

U jebote, ja nikada nisam imao stomak, a mogu pojesti za trojicu.

Vidjećeš Dube, to dođe odjednom, i mene iznenadilo.

Nema šanse, jebe me metabolizam. A šta se ti žališ? Ti si se priženio, ti i treba da imaš stomak :)) Da ima beba gdje da spava :D

Rekoh "veći od onog što gotivim", znači-imam. Nego, čim se malo otme, počnem da puhćem kad vežem pertle il oblačim čarape, ne prija mi nikako.

Ajde, sad je ljeto, nosi japanke :D

Mi smo imali masu ružnih riba u gimnaziji. I one što su izgledale ok u prvom, u drugom su se već olindrale i ličile na veštice. Ne smem da pomislim šta će da bude za koju godinu sa njima. Ponekad sam imao trip da sam u Tesli ili tako negde. Džimi da ti nisi išao u Šestu?

Znam da nisi. :)

Reme, nisu se one olindrale, nego si ti postao jebač.

Meni neki dan riba u trgovini rekla da sam se promijenio, a nisam je vidio od srednje. Pojeba me pogledom. A ja joj, onako šmekersi, velim, daj dopuni mi kredit za 2 marke.

I je li dopunila???

Nego šta je ;)

Moguće Dube. viš, nisam o tome razmišljao. :)