Prijava

oooooooo dub ti si se onda bas proljepso od srednje, i ona te bas pojebala onda pogledom kad ti je cak i platila. zamisli koliko bi ti platila kad bi te stvarno odradila :DDD

Danas su teme na forumu kolosalne :)
Moj čoek je tako ufuro sebi pre par godina da ga tako kasirke nešto gledaju, čak je imo i izjavu koju i danas svi rado citiramo KO DRAGAN NIKOLIĆ SAM, ŠTO STARIJI, TO BOLJI
xaxaxaxaxaxhahahah

Eklipso, u pitanju je kasirka, nema tu za dž. Gleda oko velikog gazde.

Dube, sledeći put kad dođeš, ona će garant htjeti da ispadne duhovita a i da pokaže kako te se sjeća, pa će reći: "Ćao, jel to opet nemaš na računu?" A ti njoj iz topa: "Izglabaš mi čunu!"
Uvijek sam se potajno nadao da će neka zgodna cica sa trafike na futoškoj u NS kod koje sam redovno dopunjavao kredit, da utefteri moj broj pa da me pozove nekad noću kad joj bude dosadno. Normalno, kita.

Joj džone, ja jednom tako gurnuo glavu kroz prozor od trafike da joj kažem da ima mušteriju, a ona neki duvan kačila iznad prozorčeta, a grudi ka i dinje. I ja pogleda gore, a one dole, a ja bjež glavom nazad. Kad sam to preživio... Dopunjavao sam tu još nekoliko puta, a moš misliti koliko je nadarena, kad se kroz prozorče samo sise vide. :DD

Što se tiče starenja, tu genetika igra veliku ulogu... Neki muškarci, kao moj tata na primer, rano počnu da gube kosu, ali to je nasledno. Moj pradeda i deda su isto oko tridesete bili proćelavi... Takođe, neko ranije počne da sedi, ima tu i uticaja stresa, ali i neke prirodne predispozicije. Druga stvar, ovo što je pomenuo Kelt, plavi ljudi, znači, plave kose, svetle boje očiju i tena izgledaju mlađe, njihova koža je elastičnija. Zato se mnoge žene srednjih godina farbaju u plavo, jer tako deluju mlađe, dok crvena boja kose čini da osoba izgleda starije. Oni kojima je koža suva, svakako će ranije dobiti bore od onih sa masnom kožom...Nega naravno pomaže, ali ima dosta žena koje u životu nisu stavile neku kremu ili masku na lice, a imaju savršenu kožu. Neko ima takve crte lica da izgleda mladoliko i tako dalje... Znači, dosta toga na šta i ne možemo toliko da utičemo čini da izgledamo mlađe, odnosno starije... I da, neke žene se prolepšaju posle porođaja i izgledaju bolje, dok se neke ugoje, ali i to je individualno. Mada, tada ženama sigurno nije najvažnije da budu zategnute i vitke kao pre, neke druge stvari postaju prioritet. A u klimaksu hormoni podivljaju, što je opet neki prirodan i neminovan sled događaja, tako da... Svi i sve ćemo ostariti, pre ili kasnije :)

Meni daju 5 godina manje na redovnoj bazi a snajka mi je na svadbi rekla da sam nezreo, da treba da odrastem. Inace ona ima 17 godina a ja 20 i pomislim brak je bas dokaz zrelosti, ktj kad te zuljao kondom :) (a mladozenja isao na ispiranje na toj svadbi ali nije tema)
Skupilo pre par dana drustvo iz srednje (tehnicka skola nista zensko) i nas 3 se kotrljalo u boksericama niz brdo a 3 su bili misljenja slepci (klinci). Otisli smo na drinsku regatu sa jednom vrecom, dva cebeta i celofanom stopom. Mislim da prestajes da budes mlad kad krenes da budes izbirljiv sa smestajem i radis samo proverene stvari. Imam jako retku bradu ali jaku i brijem se svaki 2-3 dan ali sam poceo da gubim kosu (zalisci ne ogromni ali ipak ih imam) dok imam dobru genetsku podlogu (jedini nemam celu bradu, ima je moj mladji brat a jedini gubim kosu cale mi nema zaliske sa 45) ali me nije briga za to, opet nemam zaliske u odnosu sa svoje vrsnjake.
Mesecno barem 3 puta mesecno idem van grada i ne zalim ni za cim, doduse znam da cu sledeci put na kampovanje poneti sator posto smo pokisli jer je kisa padala obe noci na regati. Dzaba godine ako nisi stekao iskustvo, a neces ga steci sedeci kuci.
Jednu stvar moram da podelim sa vama a to je KOMPLET LEPINJA. Lepinja sa mocom (iliti pretop odnosno odnosno onaj sos od rostilja ili pecenja), kajmakom i jajetom. Bolje je od bureka (i jeftinije) a navodno najbolja je u uzicu (tamo je specijalitet, nema svuda da se kupi po srbiji a ja nemam bas neku istoriju sa njima pa da mogu da ocenjujem gde je bolja). Komplet lepinja jebe. Jedna me zasitila bez problema a mogu da pojedem.

Meni daju da ličim ko da imam 30-40 godina...
Ličim na Bejtmena kad obučem odelo:
http://www.youtube.com/watch?v=2yyRoIqO5zY

Mi u Bosni jebeno brzo starimo od rada i depresije. Takva atmosfera ovamo.

Мени нису давали више од 15-16 година док нисам забрадио наскроз ове године.

Joj džone, ja jednom tako gurnuo glavu kroz prozor od trafike da joj kažem da ima mušteriju, a ona neki duvan kačila iznad prozorčeta, a grudi ka i dinje. I ja pogleda gore, a one dole, a ja bjež glavom nazad. Kad sam to preživio... Dopunjavao sam tu još nekoliko puta, a moš misliti koliko je nadarena, kad se kroz prozorče samo sise vide. :DD

Dube, jesi li čitao "Jebo sad hiljadu dinara"?

Ако имаш неку страст , нешто што те вуче , нешто што те из дана у дан изнова обнавља , даје вољу да што пре дочекаш сутра , нема никаквих проблема .....

Ne bih se nikad vrnula u dvadesete i kad bih mogla. U ovim godinama mi je nešto konačno izbalansirano u umu , a to se neminovno vidi na spoljašnjosti.
Zadovoljna sam sobom prilično (ne samo fizički) ,i mnogo mi znači ta lakoća postojanja u sadašnjem periodu života.Ne žderem se zbog gluposti,napravila sam drastičnu socijalnu redukciju u životu (i prija mi onoliko),bavim se stvarima koje mi ulepšavaju život.
Ranije sam govorila (ko i svaka klinka) : "Jes' šta može drugo da kaže žena bliža četvorci nego trojci,kekeke"?
Ali,sada sam se uverila u to.Ne gubim više vreme na trivijalnosti,a svaka takva odluka pozitivna po mene -htela ja ili ne - vidi se.
I da. Smejem se mnogo.Uživam u tome!
(Drugi recept za podmlađivanje je opštepoznat,tako da me ne grize savest što ga nisam direktno napisala) :))

Мени нису давали више од 15-16 година док нисам забрадио наскроз ове године.

Тај рад. Ја кад бих се обријо, мислили да сам кршна петнаестогодишња девојчица. Овако ми дају око 25 :Д

Много сам оматоријо богами, кад видим какав сам бијо, не личим да себе. Ал' ко га јебе, кад зађем у године, океј ми је и скроз бео да будем, само да не оћелавим.

Oženio sam se - siguran znak da sam ostario. Al' šta'š.

E jbg Lukse...
Ja od kako sam ošišan na ćelavo svi mi daju godina koliko i imam, ili malo više, dok sam imao kosicu tada su mi davali koju godinu manje, nikad nisu pretjerali.
Prije mi je bilo frka što ćelavim i tako to, a sad me da izvinete nije frka, ošišam se na ćelavo, nabacim cvike i svakoj mogu da gledam u sise.

ošišam se na ćelavo, nabacim cvike i svakoj mogu da gledam u sise

Bole te kurci :-)

Meni đeca govore - ČIKO, ČIKO!

Šišam se na nulu i imam velike podočnjake, a i fizički sam u rangu zdravog 35-ogodišnjeg kovača.

A tek mi je 16.

zezam ženu da sam davno prebačio polovinu života i da će ova polovina brže da prođe. malo šale, malo istine, više istine.

Проток времена на мене не оставља никакве трагове. Тај линеарни континуум пулсирања атома цезијума 133 служи ми углавном за мерење дистанце између два уношења хране у организам .. иначе имам тридесет и кусур ...