Prijava

Ništa pretjerano, volim kako izgledam i u zadnje vreme sam se malo ugojio,sad imam 90kg,ali to se lako dotjera....Nemam predrasude prema ružnim osoboma,nisu one krive ! Imam poružnih i mogu reći ružnih prijatelja koji su mi bolji nego neki šminkeri . Mrzim šminkere, one što čupaju obrve i što provode čitav dan pred ogledalom ....to mi je bljak !

Kolfild
ja sam ceger kostiju, a bih da sam bilder,

2 minuta gledam u monitor u fazonu:
http://media.tumblr.com/tumblr_lk8du4Kkc41qalfdm.gif

I pokušavam da shvatim šta si hteo da mi kažeš. :)

Размишљам како да одговорим, и онда сконтам да и немам огледало у стану тј. зидно, само једно које вадим приликом бријања. Чешљам се без огледала и доправим у лифту.

Уроше, ти се чешљаш?
Ја чешаљ у животу нисам поседовао, чак ни кад сам био косијанер, јбт.

Не користим никакве посебне препарате осим оних основних.
Идем у теретану ,бавим се спортом.Превазишао сам фазу где ми је изглед на првом месту , добро јесте важан и сада али се не оптерећујем тиме.Све објашњава прелаз у поверлифтинг.
Изглед људи са којима се дружим?Ево до овог тренутка нисам ни размишљао на ту тему ...
Предрасуде .... јок ...
Како би је оценио , хаха ......... дефинитивно имам "прелепе очи" то ми је рекла свака коју сам упознао , поред камено јаког тела , и пар неких шмекси "таф гај" карактеристика ..... јебем ли га ... рецимо .... ма не знам ....

Уроше, ти се чешљаш?

Да, не обавезно, али ето, тек да напишем нешто.
:))

ne brinem toliko, a i kada se maaalo "zabrinem" pre će biti da je zbog zdravlja, a ne lepote :D
na koj način..
naime, baš mackam se kremama i koristim preparate za kosu samo zato što mi je koža suva i kada se ne mackam istima bude dehidrirana, krene da se peruta i te fore.. a to ume da boli. a i što se kose tiče.. baš me briga kakva je, samo da je zdrava i da je imam. a najlepša kosa je zdrava kosa.
a što se pudera i tih fora tiče, to stavljam kada "idem u narod", da pokrijem prirodno ogromne podočnjake, i da ne plašim decu.
hranim se neredovno, jedem previše slatkiša a i pijem dosta.. to baš utiče na moje fizičko stanje te često kada se pogledam u ogledalo budem u fazonu "ou.. snajke.. na šta ličiš.."
pored toga, znam da uz brdo preparata za ulepšavanje, zdravu ishranu, povećanu fizičku aktivnost mogu da budem lepša, ali.. ne želim sebi da uskraćujem male životne raodsti samo da bi bila dobra riba :)

Hmmmm...
Kao i svaki normalan covek perem zube xD
Ne treniram, jedem puno, ali radim dosta pa se kile ne lepe.
Koristim samo dnevnu kremu za lice sto se tice kozmetike, a i nju nekad zaboravim. Ne volim da se sminkam.
Nokti mi uvek moraju biti uredni i fino namazani, alergicna sam na to. Ne volim kad vidim prljave nokte..aaaaaaaaaaaaaa!
I alergicna sam na dlake, ej! Sve mora biti fino izdepilirano i uredno.

Svoj izgled bih ocenila sa 6/10

Nimalo. Najviše vremena utrošim na raščešljavanje kosurdače.

Мене је кева за матуру покушала да почешља, скоро па сам морао хируршки да одстрањујем чешаљ из косе.

Јебем ли га што, иако немам дугу косу, обавезно морам да је оперем сваког дана...и не мрзи ме, уживам у томе... А иначе боја очију ми је у најзеленијој нијанси која постоји, висок сам 190цм, и мислим да су ми висина и боја очију највећи адути...Оцена 9/10

Kao i svaki normalan covek perem zube xD

Znao sam da si muško.

Moj izgled, samo da sam počešljan. Tuđi izgled, tuđa stvar.
Nisam lijep, al' sam sladak za desetku.

manje od geja, vise od medveda.

mada nista ne pomaze, ruzan sam pa sam ruzan.

Мене је кева за матуру покушала да почешља, скоро па сам морао хируршки да одстрањујем чешаљ из косе.

Ja sam to rešila šišanjem. Eto, tolika sam lenčuga da sam se ošišala skroz na kratko da se ne bih gnjavila s kosom.
Inače, što se tiče posvećenosti izgledu, samo da sam čista i super. Sve sem toga je gnjavaža, opustila sam se, uzgajam salce i zavaravam sebe da je to sasvim kul. :)

Pa, eto, plaknem se ispod pazuha pre nego sto sednem u traktor da poceram ovce da prodam na vasaru. To je dovoljno. Kad je crveno slovo operem i zube.

zavaravam sebe da je to sasvim kul. :)

ne zavaravaš se, to i jeste kul xD

Kad smo kod krema za lice, verujem da ne bih mogla da pravim ikakve grimase da ne stavljam bar dva puta dnevno debeo sloj niveine plave kreme. Ali, bar nemam bubuljice, neka prednost suve kože.

I podočnjake uvek imam, samo sam navikla na njih, pošto ne volim ništa da stavljam na lice osim ajlajnera.

Kad bolje razmislim, picajzla sam.

Svako dete pa i ja pere zube. Naročito otkad sam izvalio da ove moderne ribe neće da se kundače pre ljubljenja, pa mu onda to dođe kao moranje.
Ne vežbam jer uvek nađem neki razlog. Mada imam običaj, kad se iznerviram, da radim sklekova do otkaza. Tad obično sjebem lakat, ruku, nogu, kuk i to mi je izgovor da ne vežbam koju godinu.

Jebem. Izrazito.

P.S. Doppia, kad već toliko radiš, oš da mi zategneš točkove na viljuškaru? Dam ti krs' ključ, 30 gedoru, cev da zatežeš i udri mile dok ne popadamo!

a da, što se ostale šminke tiče.. imam sjebane oči. nemam pojma šta mi je, i kada stavim krejon i neke senke i maskare one počnu da suze i budu krvave k'o da sam snifala limuntus :D
te koristim samo ajlajner i neeeežne senke i reeetko kad stavim maskaru.
a zajebem se ja, stavim i ovo sr jer mi je volja.. i svi budu u fazonu "što si plakala?" -.-

Puno.
Iako imam kratku kosu perem je dvaput dnevno, sa njom i telololololo...
11/10 do kraja avgusta 12/10.