Prijava

Да и ја отворим неку тему...
Значи у питању су случајеви где сте на најбољи и најгори начин потрошили новац. Може бити неки одевни предмет, нека техничка ствар која није била квалитетна као што је изгледала, неки тикет за клађење где вам је неко предложио комбинацију и ви га послушали и тако даље.
Да почнем први. Најгоре потрошених 2500 динара је за карту Гуано ејпса за концерт. И даље се кајем, јер је било живо срање, и због тога нисам ишао на Џудасе. И даље се питам шта сам који ђаво био на том концерту?!
А најбоље потрошен новац је вероватно за квалитетне Адидас патике и дигиталац који није био скуп, али служи доста добро. Па да чујем вас ако имате нешто занимљиво.

Најбоље уложен новац - дигиталац који сам купио дан пред затварање продавнице, за два-три пута мање пара него што му је реална вредност. Платих га око 13000, а перфектан је. :) И исто бих истакао ЛОТР трилогију купљену за мало јаче од 1000 динара, јест да ниеј нека уштеда, али је добро уложен новац.
Најгоре уложен новац у мп4 плејер ком је пукао екран после цирка два, три дана, јебига. А платих га 4000-5000 хиљада.

Љето између средње и факса сам радио на плантажама, али не као берач и слично него с неким Италијанима. Они монтирали нешто, ја им физикалис'о. Најгорих 10ак дана у животу, добио нешто преко 100 еура. Отиш'о с 3 друга на море пар ноћи. Млого добро било.

Најгоре... Вјероватно кад сам се понудио да другарици склопим комп, па јој спалио матичну и процесор. Ту сам пук'о 150 еврића чини ми се.

Ja stvarno nemam pojma...Nikada ne žalim što sam potrošila, zaradila sam, pa šta?
Pare su za trošenje...Kako došlo, tako ošlo, kad ima ima, kad nema nema...biće. Ne kupujem gluposti iz Teleshop ponuda, ne razbacujem novac na nešto što mi ne treba ma koliko to bilo u trendu, a kada kupujem vodim računa o kvalitetu...
Nikada mi nije žao da dam pare za zabavu i kozmetiku, ostalo manje više.

натнат, уважавам твоје мишљење, али ја сам шкртица па сам зато отворио тему, јер ни не волим новац, а још мање волим да га трошим...

Najbolje potrošen novac u skorije vreme mi je ketler, kuvam čajeve tokom čitave godine ko matori kinez pa mi baš treba, dokurčilo mi da se bakćem s kojekakvim šerpama a i ugreješ stan od ringle.

Najgore... bemliga, ajd što se mene samog tiče uzeo sam nedavno solidan fotoaparat a baš i ne volim da se slikam, imam verovatno duboko ukorenjen strah da slikanje uzima dušu, šta li. Svejedno sestra i zet obožavaju a najviše zbog njih sam ga i nabavio tako da nije potpun promašaj.

Мислим да је фото апарат данас најбоље исплатива ствар. Усликаш колико хоћеш, а не 36 комада колико си могао са обичним да испуцаш. Можеш да зумираш, да мало и обрађујеш, пребациш на комп и чуваш их. А са оним старим си морао да их носиш на израду, па се скупо плаћа (мада и овако кад однесеш није јефтино), али је много сигурније и боље са дигиталним радити фотке.

Najbolje potrošen novac je na ktitor nalog, za 200 dindži mogu da pišem bezbroj definicija, imam uvid u groblje, imam žuta gej slova na čatu i bole me patka. Dok najgore potrošen novac je na ženinu kozmetiku, kreme, pudere, i ostala govna koja ja ne koristim, a i ne znam čemu služe.

Najbolje:
Moja prva plata u Luxembourgu je otišla za jedan polovan beli Ford Mondeo, pošto sam se tada doselio i nisam imao auto tamo. Vozio sam ga 5 godina, šlepovao čak i viljuškare sa njim, trošio je kao upaljač i išao kao zmaj. Peo sam se sa njim do nekih metoha po Staroj Planini. Prešao sam 70.000km bez ijednog kvara. Kad sam ga dao u reciklažu, poljubio sam ga u haubu. :-)

Najgore:
Svaki put kada sam kockao u životu

Мислим да је фото апарат данас најбоље исплатива ствар.

Objektivno jeste, nego što meni to sokoćalo obično ni na kraj pameti. Dobro, moraću verovatno da škljocam kad stignu klinci, treba imati što više njihovih balavih i usranih slika, greota da posle nemaš čime da ih ucenjuješ da te slušaju :)

Iako, možda će već za koju godinu da im ugrađuju fejsbuk-čipove odmah po rođenju koji će automatski da beleže sve njihove važne momente i kače ih na njihov automatski generisan wall uz automatske random vickaste komentare, "isti deda Mika robijaš" i "joj, shto mu je mawi",

Najbolje: svaki put kad sam se kockao u životu

Najgore: svaki put kad sam se kockao u životu

Nisi se kockao na onaj način kao ja, zato tako pišeš. :-)

Koji?
U svakom slučaju, moj način je bolji. Svaki dan več pešes godina.

Пут у Ростов на Дону је дефинитивно најбоља инвестиција до сада... А најгора.. Е стварно појма немам!

@Tulumbac

Na moj način ne bi sastavio ni pet-šest sati. Mi matori smo imali dovoljno vremena da stvorimo neke nezaboravne katran-crne delove života. Pitaću te za 20 godina ovo isto pitanje, pa da vidiš tada svoj odgovor.
Imaćeš i ti leševa po podrumu... :-)))

Na moj način ne bi sastavio ni pet-šest sati.

Haha, kako to?

Pa jes, stariji si, mudriji i tak ti kurci. Ipak sam promenio mišljenje

Najbolje: kocka
Najgore: Škoda Superb

Kockanje ne mož biti loše.

:-))))))))

Dobro...

:trlja ruke i smeška se zlurado:

najbolje: kablovska - za 500 kinti mesečno mogu gledam šta oš, svakakva sranja i gluposti
najgore: knjige za školu - pola njih nikad nisam ni otvorio, one koje jesam su bile beskorisne, a imao sam do jaja ocene

Такође, једном сам одиграо неки тикет, и ајд да ставим и комбинацију са звездом и партизаном, иако не пратим фудбал, већ сам из зезања хтео да пробам. И као клинац сам као навијао за партизан, ал' каже друг да ставим да ће звезда победити. И ја га послушам. Ставим још пар неких комбинација по систему ''чије име клуба лепше звучи - тај побеђује''. Уплатим 10 динара, квота 16,2 = 162 динара добитка, није то нека пара... И на крају победи партизан и само тај пар промашим. Није ми било жао што нисам добио, већ што сам га послушао.

Najbolje potrošen novac mi je svaki dinar za koji ćeri kupim nešto što želi. Najgore potrošen novac u životu mi je što sam ženi kupovao Božen govna za mršavljenje, ali nisam imao srca da je odbijem. Sad je ukapirala da je to sranje ali ja gospodski i dostojanstveno ćutim :)