Prijava

хах,што не узмеш оне кондоме што се једу . . . . завршиш славно,и још корисно! :)

Sto se mene tice nema razlike. Ako lik ume pravilno da ga postavi i da mu izgura sav vazduh i da odrzava dugu erekciju da bi ga zategao i ako mu jos pritom ne skine sav lubrikant prstima dok ga postavlja i naravno ako je za sebe uzeo odgovarajuci (jer svakom kurcu odgovara odredjena vrsta kondoma, ne moze svaki da koristi) prijace i meni i njemu osim ako jos nije alergican na lateks, ali postoje kondomi bez lateksa.
E, sad vecina ne ume dobro da ga postavi (postavi ga dobro samo u onoj meri da moze da pruza zastitu, ali ne i da mu bude udobno, ali i partnerki, uglavnog ga svi stavljaju na brzinu i onda mogu samo da pizde kad spada ili kad zulja). Naravno da je super i bez!!! Super je jer nema sta da ti spada i zulja, ali nije sigurno! ja se bez kondoma mogu jebati samo sa stalnim partnerom i koji je zdrav, a sa ostalima KONDOM MOLIM!!!
Ako, treba ja cu lepo da ga postavim i ima da bude ko bog!!! ja znam da mu jebem kevu, istisnem sav vazduh i da odrzavam erekciju i kul smo i on i ja!!!
Morala sam biti prosta, ali oprostite!!!

Naravno, ne da steze, samo da se istisne sav vazduh

U teoriji uvek DA, u praksi vrlo često NE.

Не. Јер полне болести су измишљена ствар да би се безвредна гума куповала. Ја их још нисам навукао, а не сећам се кад сам га метн'о накурац последњи пут.

Dankane sreco pa sta ces kad ti ambrozija pocne cvijeati na kurcu :)))

Sto se mene tice, kondoma DA, jbg, cistije je, sigurnije je, a sto se osjecaja tice meni je potpuno isto, a kako je njemu ne zanima me, on da je neki jebac taj jedan milimetar lateksa njemu ne bi smetao

Карта је ипак неопходна за вожњу. Боље је не размишљати, сјебе угођај после. Кад уђеш у нешто озбиљније, тестирање па удри без.

http://www.youtube.com/watch?v=7RqkY_tcDIQ

Ајд и ја мало да кењам. Ја га стављам искључиво због девојака кад то траже, мада кад сам био млађи и истрипован доста онда је било - ништа без кондома. Јбг у школи су нас тровали да ћемо да добијемо сиду ако гембламо без кондома па сам био мало у зенту.

Доста данашњих девојака глуме као неке трипове да је хигијенскије, чистије и шта ти ја знам, мада кад им улети курчина онда им свеједно, мо'ш навући смрдљиву чарапу коју ниси прао од прошле године, неће то провалити.

on da je neki jebac taj jedan milimetar lateksa njemu ne bi smetao

Haha

мо'ш навући смрдљиву чарапу коју ниси прао од прошле године, неће то провалити.

Ahaha, a jes lud, pa đesssjeti čarape.

Lupus kobjasnijo!

Ma zavisi kakva je devojka, ako je neko pristojno čeljade pa još i ne traži, može i bez... al opet šta im znaš kakve su dok ne izedete kilo soli zajedno. Ako je neka, khm "na glasu" onda obavezno, šta ti znaš ko ga je tu sve turao pre tebe i s kojim namerama. Ma kako ti više odgovara, neki se istripuju pa im mića pada usred rabote baš kad nemaju kondom jer se boje boleština. Kad si pijan svakako bez, ko zna na šta bi ga navukao.

I to je sve kako ti se zalomi, jedan ortak prevrnuo koju god je stigao, stojko mu kisne čitavog života i nikad ništa, a opet neki nesrećnik što ga znam umočio jednom i odma neko sranje navukao, nije hteo ni da kaže šta je :)

I naravno bravo za čarapu.

Rokejneđel, daj broj! lololo

Kondomi ionako štite od onih prolaznih bolesti, namžeš bobana preparatima profeosora Milojevića i prođe za 3 dana. Što se tiče trudnoće, moraš biti "poseban" kao Hju Grant da ne izvališ kad treba moćnu svršotinu usmeriti objektu dalekom pičci - faci, sisama, zidu, sudoperi... Nebitno, uvek se nađe pravo mesto.

Jeste sigurnije sa kondomom, ali ja još ne nađoh aktivnost koja mi je iole zanimljiva a da nema rizika nimalo.

treba moćnu svršotinu usmeriti objektu dalekom pičci - faci, sisama, zidu, sudoperi... Nebitno, uvek se nađe pravo mesto.

Eee, možda bi neko mogao da otvori temu "Koje je najčudnije mesto daleko od pičke na koje ste usmeravali moćnu svršotinu"

Tema bi trenutno legla na forum ko kec na deset a sigurno bi bilo zanimljivih ispovesti, tipa "uprskao sam joj babin goblen pa ga onda obrisao o taštine zavese".

Jes', pa da se Džanki hvali kako je svršio u listu Balkan Beta. Zajebi.

Jes', pa da se Džanki hvali kako je svršio u listu Balkan Beta. Zajebi.

Pre će biti na onaj list s kojeg vam je čitao dojavu.
Zato je i loše iščitao siroma' pa ga bilo blam da prizna.

Jes', pa da se Džanki hvali kako je svršio u listu Balkan Beta. Zajebi.

Ахахаххаха, краљ! Сваки Тулумов пост или коментар вреди мноооого више од већине дефки.

Kondom u tiganju, nemoguće.... Kupovina iz fotelje....

Kondom ne, seks sa zaraženim cavuljama ne, deca ne (još)...

Еклипс??? Тако мени? ололол

Ja ga koristim jer se ne mogu natjerati da svršavam van pičke. Kad mi naiđe orgazam ne bih ga vadio ma nema tih para.