Prijava

Dakle, reč je o kratkom niskobudžetnom filmu koji se nalazi na youtube iz dva dela po sedam minuta, prelomio sam se na pola od smejanja...

Glavni i jedini lik u filmu je Boško Drljić - Gandor. On je lovac na moćnu nebesku zmiju Nirdalu koja pokušava da pokori čovečanstvo. On je jedan od prvih sluga Radetovih Uživajte i komentarišite.

http://www.youtube.com/watch?v=xaU_2ExMwV8
http://www.youtube.com/watch?v=xuSa7VABCbo

Mislio sam da ovaj lik i ovo delo zaslužuje svoju temu, ako ne bacite lock...

GANDOR CARINA!! GANDORE TVOJE SMO SLUGE ZAUVEK!!

Njah, nije mi nešto, ne sviđaju mi se avanture u kojima se ništa ne događa.

Bore Lee je bolji. Ima vrhunske scene akcije i dijaloga, a usto je i smiješan.

kako se ništa ne dešava čoveče? on lovi džinovsku moćnu zmiju Nirdalu, dobija tipone (tihe poruke od neba) i još mnogo stvari

Dešava se kod njega (u glavu) a pred očima gledaoca ništa. Dosadno bre. :)

Кад си рекао да си се прекинуо од смеха, мислио сам 'До јаја, дај да одгледам'. Одгледах до краја, нисам се насмејао ниједном. Е, сад, не знам да ли је овај документарац од стране аутора замишљен као комедија. Ако јесте, онда су фејловали. Ако није, онда је океј мање-више, иако никад нисам разумео то одушевљавање јуродивим људима. Мада, опет, схватам да је одушевљавање лудацима изгледа насушна људска потреба, пошто је већина идола у историји била чукнута у мозак.

ja sam se otkinuo od smeha zato što sam čuo neke njegove monologe (npr ono za bermudski trougao) na nekim drugim mestima, pa sam se smejao ko lud na brašno... i ono za sekiru sam čuo ranije :P

до јаја је лик. добар је човек очигледно, начитан и паметан.
и само да додам
КЛИНТОН ЈЕ ЖЕНА И НИЈЕ ГА ЖАО И ШТА МУ ЈЕБЕМ ДА ИЗВИНЕТЕ

Гандор је умро пре једно годину дана.

Šta lupa ova budala, bez uvrede niti mi je smešno niti sam razumela :)

što hejtuješ ti sve? prvo radeta lackovića sad gandora? ostavi na na miru australijanac...

wojtek

Гандор је умро пре једно годину дана.

OZB? :( RIP Gandore :((

jel ga ubila nirdala?

neka neko od moderatora promeni ime teme u : Gandor - život i delo

molim vas.

Не знам, само сам чуо да је умро. Стар је ово клип, поприлично. Гледао сам га у првој едиције "смешни клипови" са Бзвзвзвзз ликом и осталима. Мени је увек био кул. Јебена Нирдала. :)

до јаја је лик. добар је човек очигледно, начитан и паметан.

Мени баш не делује начитано. Можда је начитанији од просечног српског паора, у смислу да је пар пута прочитао Библију, евентуално једном неко Ничеово дело које није разумео, али је ипак похватао пар термина да би могао да се фрља њима.

Hvala jednom od vas dvojice za promenu naslova....

On je studirao latinski i prolupao posle toga... stigao je do 4. godine i puko i od tad lovio Nirdalu...

Al ajd sto on prica gluposti, nego sto mu ovaj drugi lik u videu sve veruje na to!

Мени баш не делује начитано. Можда је начитанији од просечног српског паора, у смислу да је пар пута прочитао Библију, евентуално једном неко Ничеово дело које није разумео, али је ипак похватао пар термина да би могао да се фрља њима.

Није него си ти вечито скептичан по питању било чега.
свакако се изражава веома јасно. речит је и не лупа. сигурно говори. е сад. дал је баш начитан или је на неки други начин успео да изгради фонд речи не могу да тврдим али је то нареалнији могући начин како је попунио вокабулар.

Није него си ти вечито скептичан по питању било чега.

У чему се огледа моја скептичност? У томе што увиђам да је ово обичан јуродив? :) Волим ја културологију и проучавање народних веровања и митова, али друга је ствар тумарати по шуми и постављати замке како би се ухватила јебена Нирдала. :))

не лупа

Не, не лупа уопште. :Д Једино је на крају клипа успео да се повеже и смота мисли у једно мање-више луцидно паковање кад је рекао да треба радити оно што те чини срећним, не угрожавајући друге, јер је у томе радост. Ма колико био умоболан и ма колико му била потребна помоћ, овај човек је очигледно срећан у томе што ради.

Мислим, био срећан. Чујем му је Нирдала дошла главе. :)

lol kakav kralj.... lepo kaže džimi da je seljačina nepismena plus nema pola zubova...