Prijava

Šta mislite, je li moguća neka narodna inicijativa na ovu temu, da se traži zakon koji će da reguliše ovo i makar malo spreči zloupotrebe? Bar da se na papiru nešto pitamo. lolol

Ма ја контам да тако нешто већ постоји, него што поштен човек не може да има користи од тога... Као што је онај пијани лик што је био на "изузетном путу" тужио Студио Б и узео им паре. Е, ал' он није поштен, он је адвокат.

Kad rekoh zloupotrebe, da pomenem primer onog slatkog para kod Arene, koji su službenici koji rade na monitoringu izbacili na jebeni net. Alo, bre! Čovek više ne može ni da pojebe neku čku na javnom mestu, a da ga ne snime.

То и ја кажем, јбт, знам површно ту девојку, није да је светица, ал' није баш заслужила да јој онако осакате част.

Хахха .. код нас у Ниш исто на сваку ћошку камере .. сваку касу у пљескавџиници покрива по једна, али јебеш ми матер ако је 5% њих повезано и ради. Е, од тих 5% које раде немаш 2% стручних лица која могу да ти премотају и да нађу где је то снимљено на кантама од рачунара који раде још увек под 95-ицом, тако да ми је та параноја прилично смешна .. гледам у њу, кезим се и знам да не ради .. а и да ради заболе ме ..

A koji će nam kurac kamere, na kraju ćemo da se naviknemo na njih da će da nas boli dupe kad objave da je neko jeb'o usred parka devojku usred parka, neš' biti časti, neš' biti stida... pozdrav nova rimska imperijo u bahanalisanju.

Знао човек све још средином прошлог века .. а и не треба да будеш неки мозак да видиш чему ова лакрдија води ..

фатал ерор

Знао човек све још средином прошлог века .. а и не треба да будеш неки мозак да видиш чему ова лакрдија води ..

+1

Србији би легао орвеловски тоталитаризам к'о будали шамар. Либертаријанске приче просипајте бабама својим, то на Балкану не ниче.

Ако забране јебање... чекај мало ни не требају сами себи то радимо.

Србији би легао орвеловски тоталитаризам к'о будали шамар.

Srbija to ima, doduše Veliki Topli Brat se zove glavni junak.
Ima jedna stvar od Discipline kičme kad se Koja preselio u Englesku svojevremeno pa pričao o tome. Tada je to izgledalo kao neverovatna priča.

Србији би легао орвеловски тоталитаризам к'о будали шамар.

.. Вековима се спремамо пре свих за то .. њих ће да изненади а ми ћемо по старом добром обичају да преживимо и то срање од система и да наставимо да јебемо све редом ..

Нисам ништа од тога хтео рећи. Треба нам диктатор, рођен (или бар је дуго живео) изван радијуса од 1000 километара око Балкана. Ево, ја бих предложио Арнолда. Мислите да би њему тајкуни, СПЦ, радикали, Чеда, Ратибори, Образи и Шешељи просипали своје имбецилне приче? Би ђав'ла!

http://www.youtube.com/watch?v=wowy-EdU4Eg

Доакали смо:

Цезару
Џингис Кану
Мурату
Хитлеру
Стаљину
Титу
Слоби

зато си посег'о за овим што је ирационалан .. не постоји .. није се родио тај који ће нас на надјебе .. и зато се не сикирам и пуца ми пенис за камере ...

Jebo ih ker. Nema zakona normalnog, koji može da reguliše ko može da ima kamere, a ko ne. Ne smeta mi u marketima ili u bankama, ali privatne kamere, da. Kad me snimaju kamere nekih gasterbajtera, montirane na banderu pored kapije, dok im ja pijan kao letva zapišavam banderu, e pa molim lijepo. Treba negdje da se povuče granica. Što oni moraju da znaju da sam im ja zapišao jorgovane i lijepog dečka u pola5 ujutro, a komšiji bacio peglu na gajnc novo poštansko sanduče? Nek se jebu lijepo, jevropejski. Ako im treba nadzor, nek se jave baba Milji iz moje ulice, ona prati zbivanja u ulici cijelu noć. I ima arhivirano sve koji su ikada prošli tom istom ulicom u poslednjih 45 godina i u onih 12 i po dok nije bilo asfalta, nego samo makadam.

Zašto mi je uklonjeno dechko iz naziva teme? Ovako sad izgleda nekako tupavo. Vratite mi dechka dechko!

zato što se ne piše dechko već decxko, nemaču pojma :P

Хм.... деџко има смисла...

Hahahaha, Gambi, snimili te kako odvodiš Vukajlija cave međ topove na Kališu i JEBEŠ, pa frka, a?

Ju! :) Koristite kolgejt i nasmejte se u kameru.

нина, не прави се фина, шчула!