Prijava

Vidim da ste se raspisali tamo da li da se igra 2 na 2 ili 3 na 3. Mene, a verujem i druge, je smorillo 3 na 3. Ovih dana igram 2 na 2 i mnogo je dinamičnije i zanimljivije, tako da sam ja za tu opciju i igrao bih isključivo 2 na 2, nikako 3 na 3. Mi smo igrali 3 na 3 ligu da bi se spremali za SHB ligu u kojoj većina nas koji igramo našu ligu, ne učestvuje, a oni koji učestvuju-gube najčešće i to ne malom razlikom. Mislim da je taj razlog "vežbanje za SHB ligu" izgubio poentu jer se meni, a verovatno i ostalima jebe da vam budemo sparig partneri kad veze nemate protiv jakih igrača. E sad, gledao sam to i tkoga protiv urielsa i aguera, dakle, ljudima bolje ide 2 na 2 jer im ne treba golman, a ta pozicija vam je problematična kad se igra 3 na 3 za repku. Dakle, ako su počele prijave, prijavljujem se za 2 na 2 ligu, vidite kol'ko će nas biti pa da budu 2 igrača plus eventualno jedna izmena i to je to. Vozdra. Ako hoće neka neko ovo postavi na Vuku pošto ne dolaze svi ovde. Mada su prošli put, nakon što je objavljen moj post, odmah došli dežurni kenjatori i moderatorski čmaroljubi Seki i Ćela da transferišu. Poljubac za njih! Realno, ne znam šta više onaj Momir visi na temi kad igra hax nogama, čovek je fenomen, godinu dana igra igricu, a može ga dobiti dete koje se juče rodilo!

Zezov post na SHB.

serator
odmah došli dežurni kenjatori i moderatorski čmaroljubi Seki i Ćela da transferišu. Poljubac za njih!

poljubis me u kurac.

19.1 SVI DA MI KUPITE PO PIVO, JESTE CULI PICHKETINE?

Значи нема 3в3 лиге. Добро, ово је један велики корак уназад за наш колектив. Репрезентација ће почети да има посебне трениге.

А ви кои хоћете да играте 2в2 почните да се договарате ко ће са ким и пишите саставе овде, па кад се скупите (а то неће да буде скоро какви сте ажурни) да отворим 2в2 лига тему.

Овај Зезаторов пост је будалашатина, детцхко није ни упућен у дешавања, измишља неку своју причу.

Laki organizuj neki mec za godisnjicu bre! Jedna ekipa old skul postava, a druga ovi njufegovi, 5v5 i time da otvorimo 2v2 turnir.

Лаки, хоћемо да наставимо традицију ?

Ево Ксело, пошто си ти и донео хакс на вуку, ти и организуј ту утакмицу како желиш.

Не знам Коле да ли ћу уопште то да играм.

Koja si sisa. Zvaću ja neke, zovi i ti neke, ješčuo?

Ма важи Ксело, одрадићемо нешто.

Тког а и остали из репке, од 8 до 9 би требали да играмо једну утакмицу, ко може нека иде на СХБ чет тамо ћемо се већ похватати.

Laki nema mesta u sobi.

bas sam se sjebo ljudi, imam upalu pluca i moracu da odlezim desetak dana u bolnici, tako da me nece biti dok ne ozdravim. poz svima

:шок:

Ај па се брзо опорави.

Док се не опорави То, преузећу селекторско место.

Ксело, ел планираш да 19. одиграмо ту ревијалну утакмицу? Кога све планираш да зовеш? Да им пошаљемо сад позивницу за одређени дан и време? Кое време?

Za 2na2 ligu prijavljuju se Zez i Marko, ja objavljujem posto oboje trenutno jedu bananu Zez trajno.

Pa pokušao bih da okupim ekipu sa onog snimka, sa izuzetkom onih koji su nas napustili trajno, kao što su Lupus i Bond npr.

Ладно пре неки дан уђе лик у собу код мене и Микића и после једне текме као " е ћао ја сам, Лупус" лоло, човек игра инкогнито, а исто тако и Бонд упао једном.

Pichke. Jedino senka može da ih kontaktira.

Укидам ограничења у виду поена и времена проведеног на сајту као услов за учествовање у лигама.

Такође, репрезентација је од сад отворена и за "стране" чланове.

Ja sad nesto kontam, hbsv nema nijedne pobjede sada u ligi. To je katastrofa koliko smo mi to forsirali, jbg. Imaju one dvije, ali oni sto su odustali, laki uradio si pravi potez.

Тког, ај дођи на схб, треба играмо, или било ко види ово.

Lupusa redovno vidjam na Haxu.