Prijava

1. Да не постоји опција аутори и пре секунд, пре минут, него да око аватра или имена стоји рам или оквир који светли зелено кад су онлајн, а црвено кад су оф.

2. Да листање страна на форуму буде лакше, односно да се не мора пребацивати страна по страна.

3. Да се разврста форум, на Предлоге, Анкете, подфоруме и слично.

4. Да се постови у форуму могу означити ради лакшег брисања, односно да се може брисати више одједном.

za 1 i 3. probaću nešto da uradim na tu temu.

2. na koji načina lakše?

4. brisanje postova na forumu će biti urađeno kao brisanje definicija (znači bez osvežavanje strane)

Spisak definicija na desnoj strani je kratak. Definicije napisane ujutru, se ne vide kasno uvece, zato sto predvece nagrne 1000 ljudi sa po 5000 definicija.

Ili bi trebalo ograniciti broj definicija ma 2-3 po korisniku.

И то, стварно сам и то имала на уму, само сам заборавила :)

ЕДИТ: Под 2. Сам мислила да не буде број страна на пример 1,2,3...7679, јер јако пуно времена треба да дођем до рецимо 56. стране.

ЕДИТ2: Да постоји две опције прегледа дефиниција. Рецимо, дефиниције СВЕ и НЕПРОЧИТАНЕ.

2. @ kaizen: Npr. pretraga foruma. @Artemida: Ne moraš da listaš stranu po stranu, samo u linku ukucaš broj strane koja ti treba.
http://a.imagehost.org/0460/Corel.jpg
umesto "...strana=2" kucaš "...strana=56"

4. @kaizen: A da ubaciš check box na svakom postu kako bi moglo više ODJEDNOM da se briše?

2. ok za pretragu.

4. nema razlike po meni izmedju klika na check box i dugmeta obrisi koji brise bez osvezavanja stranice.

@ababovic: taj spisak sa desne strane ionako nestaje ... (bilo je u drugoj temi zasto)

Moraću ovo da nacrtam.

http://img174.imageshack.us/img174/772/checkboxsmall.jpg

Zoom

Nema velike razlike, izuzev u brzini kada se briše veći broj postova (što stvarno zna da nervira ČAK i bez osveživanja stranice, ali s obzirom da se to ne radi često, check box nije prekopotreban, ovo ja samo da dočaram vizuelno).

artemidino 1. mi se ne svidja. uopste. trebalo bi redom na sve autore da se gleda ko je online.
onaj listing takodje nije los i za moderatorske potrebe.

sa ostalim se slazem.

Па то 1. можда да постоји и то што сам предложила и ово аутори.

Posto su u pitanju predlozi za "Novu Vukajliju",ako interfejs sajta ostane isti,probajte da ubacite jos par tema(boja) radi slikovitijeg izgleda sajta,npr. narandzasta boja,nije da ja ne volim ove dve,ali bi bilo lepo da ima jos bar dve-tri.
Ili da se izgled Vukajlije menja po godisnjim dobima.Znaci svi burno iscekujemo 23. septembar da nam osvanu jesenje boje na sajtu. (mozda sam malo preterao sa godisnjim dobima,priznajem.) :}
Predlog sam napisao ovde da ne bih otvarao novu temu kad vec postoji slicna,nadam se da nije problem. :}

Али да остане роза, друге боје ми лоше утичу на вид.

"1. Да не постоји опција аутори и пре секунд, пре минут, него да око аватра или имена стоји рам или оквир који светли зелено кад су онлајн, а црвено кад су оф."

Ово уопште не смета и да остане, чак је и добро имати листу него да ко мајмун окрећем педале на бицикли јурећи банану окачену о лустер испред мене.
Али такође ваља убацити неки вид визуелног показатеља постојања јестаства одређене индивидуе на сајту.

Mislim da bi trebalo da napravite opciju da se hladi koka kola dok se gleda definicija i kada se oceni, onda dodje cika iz DHL sluzbe i donese jednu `ladnu limenku.

Moglo bi tu da se doda i editovanje komentara, tj. izmena i brisanje. Ne znam jel' teško to da se izvede, ali bilo bi baš korisno.

Još jedna stvar, već predlagana. Da se u profilu vidi broj postova na forumu, i da se, po ugledu na komentare i definicije, klikom na to prikažu svi postovi.

By the way, sviđaju mi se ovi ostali predlozi, ako bi se bar pola od toga izvelo, puna kapa.

predlažem da se članovima koji nemaju definicije ukine pravo na ocenjivanje, i ono što sam ranije pominjala, ako može da se ne vidi autor definicije dok se ista ne oceni, takođe i komentari

Sakrivanje autora pre ocenjivanja obavezno. Necu da me grize savest sto uvek istima dajem minus. Ovako cu im i dalje lupati minus a necu znati da su oni, tako je bolje.

Слажем се са Тасманијским Ђаволом. Обавезно склонити име аутора пре оцењивања. И била би фора да сваки пут кад другоме даш минус - да се и теби смањи укупан број поена за један. Колико минуса лупаш другима толико се и теби врати. Мислим да би то значајно смањило количину (беспотребног) хејтовања и "варница" на сајту.