Prijava

Zamislite naš sajt kao neku zabačenu selendru čiji smo mi seljani i seljanke. Jebešte WoW i fegetaški 'Second life'. Ja sedim ispred prodavnice, pijem 'Master' od 40 din i čekam Gambija Dobrosavljevog da ga pomlatim vrljikom jer mi je zaorao mušu! GAMBY GLEDAJ PO ČIJOJ NJIVI VOZIŠ DECXK0!

Који си нуб, за те паре ЗНАШ КАКАВ Мерак мош да попијеш лоло

Trolololo u tom slučaju ja sam kod Mileta Lajsne ispod štale sa sve puškom sačmarom i čekam da naiđe neka paorka sa kravama da pripucam.

лагано терам трактор низ пут док ми са транзистора пиче хитови Шумадије и напијам домаћу дуњу.

Žika Šraf mi donosi flašu rakije i čekamo Gambija da donese pršut i slaninu, bem ga sporog opet mu se moped pokvario.

čuvam ovce na livadi, blejim u 'ladovini i čekam da naiđe neka Vukajlijašica sa svojim ovcama

Ја фрезом враћам прасиће с пијаца, продао два пијетрена а за остале купујем још џак концентрата да их товим до следеће недеље.

oce neko veceras u zadrugu da napijamo domacu ljutu igramo domine jedemo vrucu jagnjetinu slusamo radio poljubac bujanovac i jebemo sisate konobarice

Ljudi da vi pričam nešto, sinoć sam video Nadžak babu iza Džimijevog sena išla da se vidi sa nekog i celu noć lupam glavu koji je taj baja.

Precednik MZ Vukajlija- Decxk0 Kajzen jutros proterao novi traktor.

idem da pokazem novoj mestanki nesto u kukuruzima pa dolazim

Može,idem ja. Šakale zovi nekog ono seno da potkupimo a onda idemo na vašar u Gornjomalci peva Darko Lazić. Taman da svratimo posle do Grofa da mi pogleda Golfa dvojku.

uf vasar, eve idem samo ovu malu da odvucem u kukuruze pa cemo do Mice Sekire da svratimo pred vasar kaze da mu dono surak iz Garasa neku rakicu da se zagrejemo pred seno i vasar.

Evo me sedim ispred prodavnicu i pijem još uvek Master, ovo kucam preko mog Blekberija koji mi je majka kupila u Nemačku. Dosad sam kopao raku Pjeru88, Bog da mu dušu prosti, Rade Lacković mu pevao na sahrani. Idem večeras da mu tešim udovicu ohohoho!

U plasteniku berem paprike za ajvar sas Svetlanu, dok se ona saginje, ja joj virim ispod suknju, šta će bidne posle jebem li ga...

Gambiju se povećava tarifa jer kasni dva meseca sa plaćanjem. Ne mogu ja džabe da mu "obezbeđujem" njivu i da ga "štitim" od besnih glista i komaraca.
Što se tiče sela, i električaru poručujem da neću više da ćutim za "kajsijevaču" mesečno. Video sam ga sa onom gurbetkom što pali ringišpil na vašaru kako se liže u Milojkovom seniku, ako mu žena sazna, baciće ga u krečanu.

Sipao dvajes litara nafte u traktor, pokupio Stavru i Mileta kod zadrugu i sad idemo svi na vašar. Ako oće još neko ima mesta u prikolici, samo nek pazi da se ne iskalja na stajsko đubre.

Kuj je po selu pričao da sam peder?

Najviše volim da nadničim kod Frenkija, 1200 dinara dnevnica + uvek ima piva. A ovako mi ostaje da pijem 'Merak' posle u prodavnicu, za parizer, hleb, majonez i Drinu.

Дотерао прасиће, сад узо да цепам дрва једном руком док другом наизменично натежем пивџана и убацујем цепанке у шупу!