Prijava

Grujane pozdravili te oni kobasičari i poručili da je prošla tura bila odlična, tako da možeš da počneš da spremaš sledeću.

ja sam dežurni pandur i jurim kostića jer je ukrao cari kulenje, što se da videti iz mog avatara...

Opaki dojavdžija
Je lte a koga to munuo ovan u mošnice, čuo sam pred trafiku jutros?

pa je vi reko da sam otiso ovce da cuvam, i u jedan vakat dosla Savka sa svojim stadom i mi se zapricasmo, al ona ovna zajebanog ima, nesto sam ga razljutio, ko da sam mu ovce gled'o, a nisam 'leba mi, odvalio me tako da eve dva sata lezim u krevet i donose mi lozu da mi ublaze bolove. ne mogu na vasar sa vama, ne mogu na noge da stojim

Ti si deflin, ima da te istranžiram i naranim džukelu.

електричар, што си ушо двајес центиметра у моје, померај међу да те не тужим, има се парничимо шурњаес година.

Grujane pozdravili te oni kobasičari i poručili da je prošla tura bila odlična, tako da možeš da počneš da spremaš sledeću.

Jel one u kompotu od kajsija? Fora je da ne koristiš sveže kajsije već ih izvadiš iz kace dok su na pola vrenja dok još nisu počele da haluciniraju.

I koji bre delfin, valjda pingvin lololo?

Samo probaj da me tužiš, ima da te skerebečim sa sekiru ko trulu pritku za paradajz!

Kuj krao suvo meso iz Kajzenove sušnice?

Kopam ceo dan, a Rade Lacković sa tranzistora mi daje snagu da izdržim! Ne osećam umor, ne osećam bol! Samo kopam!

Odo da plevim vinograd, ako ima neki d'oće da pomogne nosim korpu sa pečenim petlom,jutros sam ga zaklala i opipala, pre dvaes dana navršio 6 meseca, meso prste da poližeš!

Kuj krao suvo meso iz Kajzenove sušnice?

Kojekude je opet Kostić, a ni za kulen još neje na'ebo. Iserem ti se na naši žandari, samo se motadu po tuđi ambari i apuju jajca.

Selom ćeram kradenog, nabudženog golfa dvojku, "Seksi Seka" Rade Lackovića tuče, jači sam od vašara u susednom selu jebomater, dok je pojačalo na 13 hiljada vati, tri akumilatora Blek Hors ćeraju ljubičasto osvetljenje mog betmobila. Obukao sam crnu majicu sa florescentim zmajem oslikanim, tetovaža na bicepsu seva samo tako. U autu dve seljančice srednjoškolke, rokću kad se smeju.. vodim ih na njivu pokraj poljoprivredne zadruge... biće belaja! Sinoć sam autom bežao od policije, koimjebemater - milicijo oružana silo, lola radi što je njemu milo! Večeras idem da Žići Ajkuli jebem mater što me popreko pogledao sinoć za astalom seoskog diska.

Moram trenirati jako za bacanje kamena s' ramena, Laki i Skočimiš mi se mnogo kurče, preoteće mi sve seljančice ljebihnejebo!

Banini, idem ja sa tobom. Viđela sam marcipan da se mota oko moje avlije a i nešto sam načula pa da ti pričam. Poneću balonče vode.

Natovario sam četiri krmače u prikolicu i vozim ih na pijacu. Još da spakujem slaninu i luk za sutra, rakija je već na traktoru.

Ja držim zadrugu i ne dam veresiju!

Kad ima ta vukajlijaška igranka, uh ala sam kupio odelce- jebačko!

Nego, đe ćemo večeras na prelo?

штуцовао сам бркове, има падну на мене овија наше девојке.

E vučice kad budeš kuvala ajvar ću ti se odužim, da ljuštimo paprike brže će d'ide. Ajd ti polako, ja sam zamikla za Luksdokov zabran, čula sam da tu pamprči neke maloletnice pa da mu ne smećem. A naču' i ja neki aber jutros u prodavnice, taman će ni prodje vreme,a i petao se još puši. Ponesi onaj tvoj sok od zove od proletos, da se osvežimo.

Ja sečem šumu u Luksdokovom zabranu, nemo' da mu reko' neko! Vas dve svrn'te na vopi.