Prijava

Ja kradem bostan iz nečije njive i trpam u prikolicu. Posle idem u Draževac da prodajem.

Декам пиву испред радње.

Мрш у цивилизацију! Пиво се пије пред задругу!!!

Samo da oplevimo i eto nas, ću ti sačuvam lečka mesa, računjam da ne mož pojemo nas dve sve. Ako završiš pre nego dodjemo svrati sutra da mi opraviš prekrupač, treba mi za kukuruz.

комшија кајзен купио нови џон дир трактор, сад се све девојке загледале у њега.

Kupio jutros od MlatA 2 praseta,istranžirao ih,spremni su za sinovo krštenje,bacio kerovima iznutrice,ima da mi pare donose u borbama.Sad sam video da mi pop sjebo ražanj,a nije prijavio mater mu debelu jebem,pa žurim da zavarim kako valja da stignem na službu u šes,ipak je svetac danas.Ako treba nekom da se iskopa bunar,imate oglas u centru.

Banini oću, opet treba da se uglavljuje ono? Pi jebem ti prekrupač.

El ve zvao Murinjo sutra na utakmicu protiv Ostrikovca, da poranimo i da posečemo ono žito na terenu da bi mogli da igramo fudbal pa da obeležimo.

Ja idem na pijac, al mogu da vam dam traktor i kosilicu.

Svejedno teren moramo srediti,dolazi nam Žika Šarenica sledeće nedelje
pa ako ne pada kiša tamo će snimati za televizor.Kuruz sam vršio,šenicu ću od nedelje,pa ko oće da se trampimo za grla tonu kukuruza za 100 kila junadi

jeste,Roki...treba da se uglavi, non stop pada :D

продајем коке носиље. могућа замена за мотику и ашов.

Otojč sam se napio na četeresnici kod pokojnog amidže Petra k'o guščurda. Nas par se pobilo na nekim lolama sa pilane, jer sam uštinuo za desni guz ženu od PR menadžera seoskog fudbalskog kluba. Bi jebeno, oni malo na nas poćeraju, pa posustanu, pa mi na njih, i sve tako jedno tri dobra sata. Utom mi Mara Stevana Kezmice, inače moja švalerka od preklanjske godine, doda dobre rakije od 25 gradi, ja kusnu jedno četir' deca da se okrepim, prekrsti' se triput kao svaki čestit preldžija i rašćera' ponjivama lole sa pilane. Primetih ukrućene bradavice kod komšinica koje su gledale moj junački podvig. Zagalamih na njih, da mi brže bolje postave vruće krmetine i kupus salate da povratim snagu, kako ja reko' tako one i učiniše. Iako bi četersnica, raspičih jedno kolce, ja sam u sredini sedio i mezetio, a 23 seljančice su poskakivale oko mene, i dok su im se sise treskale... skontah da pada noć - valja marvi bacit' kukuruza i lagano se podaprati, jerbo me tura noćne švalerancije posel'ma čeka.

Napio sam se sa nekima ludacima pred zadrugom i sad ne mogu da potrefim svoju kuću. Idem kod komšinice, njen Jova je još sabajle otišo u varoš pa ga još nema.

Žika Šarenica ipak ne dolazi jer ga je presreo Dankan i isprebijao motkom jer je ljakse.

Ako, tako mu i treba. Neće on moju zemlju da gazi...hik!

Električar, brzo kod MarijaneP u kafanu ima GOGO igračice!!!

Lebtijebem, negde sam zaturio onaj kaiš sa mrtvačku glavu i mamuze što mi pratio ujak iz Kaliforniju!

Ok je unutra! Ima neki popust za Hajneken i promoterke obučene u bikini i gumeni opanci, a na glavi marama. Mene izbacio Džimi iz kafane jer sam ujeo pevaljku za dupe...