Prijava

vesnam

Žiri se samo pravi važan. Kao,Ja sam Žiri i mi smo tu glavni da ocjenjujemo tvoje pjevanje i tvoj izgled.

Ја управо објашњавам људима да то радим и ја као модератор на вукајлији, а они упорно хоће да ми дођу на кућну адресу и силују ме зарђалим кашикама лоло
Нисам ја крива што су вам дефиниције и постери ГОВНО, а ја важна
Кад мало боље размислим, ја саосећам са жиријем у потпуности!

Него, што не спемујете клип?
Хајдемо. :)

ja сам за, као и увек :)
Јел раде и даље плаћа да уништавамо ?

испемовах...

'Ko Rade plaća odma' potpomažem!

Хахахахах, ко је vrljaviastal???

E, ако већ спемујете, испемујте и овај клип. Стварно греота за дечка.
http://www.youtube.com/watch?v=q6okFSpXtd0

Ја сам врљавиастал, само немојте претеривати са причом о спему овде. Избрисаће Каизен тему, знате да је осетљив на такву работу.

Ја сам врљави, само немојте претеривати са причом о спему овде. Избрисаће Каизен тему, знате да е осетљив на такву работу.

Само не помињите Вуку на јутјубу.

Ја сам највише испиздео кад су рекли да они не праве разлику у жанровима, већ да само гледају ко како пева, а овамо зајебавају људе што певају народњаке и секташка срања...

Џими ај и ти са рајом :)

Само не помињите Вуку на јутјубу.

Е јебига сад, нисмо ни прошли пут па је опет обрисана... Али ок, ја нећу сигурно.

Ja sam u fazonu KLANJA svih koji diraju metalce, matalike, sektu i sve ostale nazive koje nam dajete... Vise mi idete na KURAC sa time, sekta, kurci palci.... Mnogo serete, i svaom cu da se najebem KEVE ko krene da SERE opet o tome, SVAKOM!

А диви овог лика, кои шоу.

Jebi ga, svi hoće da pevaju, niko u rudnik neće. Blago retardirani se javljaju kao i uvek.
Elem prisetimo se jednog žirijevskog transfera blama iz rijalitija slične tematike.
http://www.youtube.com/watch?v=WxRJZPMsrkQ

Žiri mogu da sačinjavaju samo vrhunski stručnjaci. Problem je u sljedećem: funkcije se dobijaju na tri načina - parama, vezama, pičkom. Ne zna se šta je gore. I onda imamo žiri koji je došao na to mjesto bog-te-jebo-kakvim vezama i kurče se svojim neznanjem. Jebiga. Zato dobijemo najružnije misice u vaseljeni, najgore pjesme na festivalima itd.

http://www.youtube.com/watch?v=9RnPPM0voYc Хтедох да ставим ово на трансфер, али контам да би било превише спема са дотичном емисијом... Толику сам трансферчину доживео на 1:50 да сам угасио ТВ и отишао на спавање...
ЕДИТ: На 02:40 је Влада опет испао тролчина!

Ma ovaj i ovakvi žiriji su koncipirani da pljuju, prave pošalice, neugode i slično. S tim što ja ne mogu i nadalje verovati koliki je ovaj Georgijev papak. To majka jednom rađa!

Nisam gledala, ali dovoljno mi je da znam da Govnogijev tamo nesto kao radi i da aftomacki dobijem rak na libidoU. Elem ako se taj izgubljeni kulen ikad pronadje da mu se svecano uruci.

Još jedan primer folkloraške šabanotransformerske komponente integrisane u nacionalnu svest.
Ovo je ogavno.

Ja mislim da bih tamo bio i gori od njih...realno 90% su retardi koji se prijavili da eto budu na "televizor"....Pa kad vec ne znas da pevas i oces da pravis kretena od sebe ...istrpi!

Акција- успешна! :)
Наставите ви, ја правим паузу.