Prijava

Ja mislim da bih tamo bio i gori od njih...realno 90% su retardi koji se prijavili da eto budu na "televizor"....Pa kad vec ne znas da pevas i oces da pravis kretena od sebe ...istrpi!

Pa bio bi svako nego ne verujem da bi baš ovako džiberski pravio pošalice. Za to ipak treba biti umetnik. Ovo su ti oni fazoni kad npr. upoznaš muslimane pa im šeretski kažeš AAA A VI PERETE ČMAR, VI SE NE BRIŠITE AAA misliiiiim... I to je sad kao smešno i mi se kao smejemo do iznemoglosti.

Ja ovo nisam gledala. Ali kontam da bih odgledala koju da nije ova crnogorska prostacina u kadru. Mozda. Ustvari, kontam da ne bih ni tada.

U svakom slucaju, odoh i ja da spemujem, ne moz' da skodi.

Ovaj bolje prica srpski od princa. A kladim se da i igra bolje.
http://www.youtube.com/watch?v=VUCDT4YZXHc&feature=related

Право време за металике спем. :)

Sad sam prvi put pogledao klip iz prvog posta. Na stranu što je meni taj goth fazon totalno nerazumljiv i što devojčica i nije otpevala nešto posebno, ovaj Georgijev je ispao nevidjeni seljak. Kakva pederčina, jbte.

Превише ''талентованих певача и певачица'' из Мале Мотајнице и оближњих села..

ЕДИТ: Ова готичарка из првог поста је јебено трагикомична, као и онај Пироћанац..Георгиев и треба да их зајебава..ваљда ће схватити једног дана да су дилеје

Leno Leno Leno slatka karaameeeloooooooo!!! Najlepši osmeh Srbije..

Kakva televizija, takva i emisija, pa i žiri...da ne kažem i gledaoci.

Ја бих исто померала дупе овој ментолки ко и свим ментолима док су млади, да би што пре схватили да су имбецили. Или серијске убице лоло

TO
Šta ja znam meni su ta got govna običan pokušaj skretanja pažnje na sebe i pokušaj da dotična ima osećaj pripadnosti mislim pogledajte taj deo klipa pre nego što počne da peva tolko je retardirano da prosto poželim da je to samo sprdnja i da takve budale ne postoje
A da peva lepo ni sa tim se ne slažem postoji tuce ljudi koji lepše pevaju i nemojte mi reći da su trebali da je puste dalje.Što se tiče njihovog krštenja pri kraju klipa ni tu ne vidim ništa loše to je šou i tako se i ponašaju
Gospodepomilujgospodepomilujgospodepomiluuuuuuuuuj

Ne znam meni je transfer svo to gotik sranje i prizivanje duhova, al' što kažete dete je pa će bataliti to. Nisam kompetentan da sudim kako peva ali ovaj bugarski govnarko me je žešće iznervirao! Ko si bre i da njoj kažeš kako peva, imaš neke plačipičkaste pesme koje ja ne razlikujem jer im je jebena matrica ista!

sta imate protiv georgieva, on je uspesan muzicar i ima dobre pesme.

pazite ovu vrhunsku s tvar

http://www.youtube.com/watch?v=X1wH05D62BY

i ima svou kucu za izdravanje cdova a gotik nema

Чек чек, а вама не би било смешно да слушате неког геј љаљана који пева песму Даре Бумбармаре?

А ЕВО ГА И ДЕЧКО КОЈИ ОБЕЋАВА! ХАХАХАХА!
Само немој да ми претиш на ПВТ, молим те. лолололо!

jebote ovaj Džekson opremljen ko moćni rendžer

Чек чек, а вама не би било смешно да слушате неког геј љаљана који пева песму Даре Бумбармаре?

Hahahah, pa ja bih prvi pao u komu. Ali ne znam što ovu ribu ovako spustiše...

oblakmatori
jebote ovaj Džekson opremljen ko moćni rendžer

Hahahaha :D vr' komentar

znači edi isto razmišljam kao ti..... ok je kritika i ne znam šta već od žirija
al sprdanje i ponižavanje kandidata je prejezivo
i kako je jadan i glu ispao kad je počeo da se krsti poslije darkerke te.... ah šta ćeš, jadni ljudi

Vlado ima odlične pesme i ok je. Verovatno je baš vernik pa nije talentovanoj devojci dao da prođe. Ni meni se ne sviđa ta devojka i to što radi ali bih je ipak pustila jer je talentovana. U svakom slučaju, devojka će se prijaviti za neko drugo takmičenje.
Jedino mi krivo što je žiri sačinjen od pevača zabavne muzike. Trebalo bi u žiri da se ubaci neki narodnjak a s obzirom da se Pink i Prva prepucavaju onda je Prva napravila nešto gde će domaće narodne a i ova turbo folk sranja diskriminisati.