Prijava

Inače, danas uz pobedu, možemo konačno da izbijemo na 4 mesto, jer ne verujem da Cibona može da pobedi CZT odnosno Olimpija cedevitu u ZG.

Puca CZT plaše se da ne dođemo slučajno do 4 mesta lololo

Ne ozbiljno, prenosi li iko?

Osim sport kluba koji prenosi kompletnu ABA ligu, niko više ne prenosi.

usan1001
Puca CZT plaše se da ne dođemo slučajno do 4 mesta lololo

Izgleda da se ne plaše toliko, ili su sigurni da ne možemo do četvrtog mesta. :)

Biće da je ovo drugo lolo

Sada bi morali da pobedimo, oba konkurenta su izgubila, neću reći kiksnula jer nisam očekivao da pobede, tako da smo se opet vratili u igu za plejof i sada je sve u našim rukama. Četvrto mesto je potpuno otvoreno, dok je treće i dalje mnogo daleko, ali opet, nije ni ono nedostižno, ali ne treba se zaletati.

U odnosu na prošlu utakmicu, Krka je u slabijoj formi, a mi u boljoj, ali opet kao i cele sezone, nekompletni smo. Mada mislim da imamo bolji sastav u odnosu na prvu iako ne igra Murić, tu su Dragan i Mačvan, nema ni Pavlovića, ali se vraća šizofrenik na klupu, tako da je to mnogo bitno, sada ćemo imati mnogo bolju rotaciju nego prethodne tri utakmice.

Možda zvuči smešno, ali Gagić nam je takođe vrlo bitan za ovu utakmicu(ako bude igrao), jer Krka nema neke centre, tako da čak i on može da napravi razliku, videćemo, ključ je da zatvorimo Amstela :D, što bi reko Dule, i da počnemo da ubacujemo otvorene šuteve.

JEBAĆE IH GAGANATOR

Koliko retardirana dvorana...

Retardirana nasa odbrana, jebes ti zonu kad je Krkci sut za tri 5/7

Opet pogadja trojku mamicu im jebozovnu, dulo zatvaraj sut za tri

Ali koliko se MAcvan trudi iz utakmice u utakmice alal mu vera

Гагић добија лопту, али не добија.
Где Хепи налази ове коментаторе.
Мислим, не греши он нешто, али стварно...

Ал зна за сваког колико има година.

Ладно Хепи преноси лолчина

Ja gledam na SK 1 sirotinjo

dobro je odigrao partizan, zasluženo pobijedio, al me interesuje ko bi dobio da nije zasrao sudija s ovim faulom armstedu kaf je ukrao loptu draganu. na -2 bi prišla krka, bilo bi neizvijesno. a nikako ne kapiram kako andrić ima onoliku slobodu, retko očajan igrač

ipak, ne vidim kako partizan može da dobije cedevitu