Prijava

Ево кривца за то што вам Фанатични Хромозом не силази са теме.

Битно је да смо већ сто пута показали да смо бољи!

ЧЕКАЈ БРЕ! КОЛИКО НАМ ЈОШ ФАЛИ ПОБЕДА ДА ОБОРИМО ЗВЕЗДИН РЕКОРД?

Још тај понедељак да дочекамо...

ЧЕКАЈ БРЕ! КОЛИКО НАМ ЈОШ ФАЛИ ПОБЕДА ДА ОБОРИМО ЗВЕЗДИН РЕКОРД?

KOLIKO ZVEZDI FALI TITULA DA OBORI NAŠ?

Iscistila se tema od sekundaraca, moze da se dise.

Sale doktorski na obe strane. Kakvu odbranu igra čovek, napad dolazi na svoje. Mačvan pokidao od kad je ubacio prve poene, do tad ga mali gonjer tejić opasno mučio. Milutinov sve bolji. Brat Tepara klasična ejakulacija po faci limenima.

Previse nam je bitan Macvan, ne mogu da zamislim na sta bi licila igra da se on (daleko bilo) povredi. Dominira pod kosem, malo je sporiji za odbranu, ali zato kad ne moze niko da probije spolja - probija on. U kupu nas je on drzao u igri, ovde je srecom bilo jos raspolozenih, pa je u tome kljuc sto smo ih lagano nabili - Macvan za egal, ostali za razliku. To i ciganski mentalitet, prorade im kompleksi, pa ne mogu nista da ubace spolja kad treba da se juri razlika.
Sale doktorski, bacao ih je na guzice po parketu, gadjao spolja, zastrasivao u odbrani, uz Macvana jedina visoka klasa u klubu.
Milosav se nikako ne vidi u napadu, valjda ce uci u neku formu, krajnje mu je vreme.
Djumic prijatno iznenadio, onaj poluhorog je odlicno ubacio, treba da radi na njemu jos vise i da ga forsira, jebeno nema odbrane za poluhorog igraca od 2.10. Korektno odigrao, otvarao se, sad mi bas krivo sto dzukela Gagic nije otisao na kraju sezone, Dule bi dosad od Djumica napravio poluigraca, a dogodine bi bio ceo igrac.
Milutinov sve bolji, to raduje pred plej-of, Dalo sampion trojki od tablu-obruc-tablu, dakle ocajan, srecom bez minutaze, Tepara pristojan, ocito ce on da glumi pleja do kraja.

Mačvan sabijao levim ulazom desnom rukom. :)

Biće dobro finale ove godine, iako je Partizan posle više desetljeća u inferniornoj situaciji.

Tori Tomas je bio veceras u Pioniru, pozdravljao se sa igracima Partizana. Nesto ne verujem da nije imao pametnija posla, pa tek onako navratio...

Sad tek pročitah da smo ih dobili... Dakle probili smo led. Sad samo da zavrtimo istoriju u krug i TITULAAA, TITULA, SLAVIĆE SE TITULAAAA...

Čitam po forumima da smo Noleta prozivali. Nigde ne piše kako. Zna li neko da mi citira. Jbg jes Nole musavac al jbg gotivan je... Nismo ga trebali prozivati.

Jbg ne mogu da mu oproste sto je ciganin, shvataju to kao izdaju, a jos je igrao za TK Partizan.

Kilavi Andric usra stvar ovde.

Пензосе, "плати порез, пичко циганска".

Skandirali "plati porez"

Čitam po forumima da smo Noleta prozivali. Nigde ne piše kako. Zna li neko da mi citira.

Plati porez pičko ciganska, ciganskaaa

Jbg jes Nole musavac al jbg gotivan je... Nismo ga trebali prozivati

Zajebavaš li me brate?