Prijava

Nego mene interesuje zašto su vaši zapeli dimamo f4 u beogradu 2017 kad zvezda nema šanse da igra jer će biti sveže odleđena.Jedino ako nastavite da navijate za FMP i kad vam se odledi oriđiđi klub lolo

zato sto vi drugacije necete gledati el uzivo osim ako ne dodjete na tekmu fmp-a kekekeke

Direktore uzecemo svaku temu ali se za moram nekom se izjadam iskreno plasim, zajebi

Dušan iljadujedan - povampirio se

E boho dosla sl sezona brate

E al kad nam se odledi jedan klub pa kad krenemo da ih karamo sa dva kluba auuuu

Lol ja ne mogu da se natežem sa Vidrom, neka.

E al onda će milan pička daa trenira
R
A
D
N
I
Č
K
I
LOOOOOOL

Nece. Milan ce onda da bude trener svih sekscija oba kluba i predsednik sd i pr menadzer i finansijski direktor i kandidovace se za premijera srbije

Direktore uzecemo svaku temu ali se za moram nekom se izjadam iskreno plasim, zajebi

u pravu si
uzimamo sve, osim toga
#malavidrazabranjeni

Jbg limenke bolji ste, al ja čekam 14.U NIZU JE BLIZU...

A i da ostane 13.u nizu opet nije strašno. Ceo nečiji život do puberteta smo vas trsili...

penzioner, jel tužan džoni? šta kaže za košarku?
fmp, država i to ...?

Дуло није могао да селектира јак тим за ову сезону.

Mogao ili hteo Laki pitanje je.

Siguran sam da su mogli da dovedu bolje igrače od Bezbradice i Dalloa. Ne kažem da su to mogli da budu igrači za dve tri klase bolji od njih. Za to se nije imalo, ali se definitivno mogla napraviti bolja selekcija. Npr mogla je da se nađe bolja rezervna četvorka u domaćoj ligi od Bezbradice. Za Daloa ne vredi pričati, štaviše Aranitovič koji je na klupi je verovatno bolje rešenje. Đumić je iznuđeno 'rešenje' bio. Ali i tu je napravljena greška. Umesto njega i Akojona je trebalo da se proba dovođenje jednog igrača koji ume da pokrije pozicije 4/5. To kažem jer je 75k evra dobra para.

Poslednji primer mi je Davidovac. Dečko je prešao u FMP. Zašto npr njega nisu pokušali da dovedu po završetku KLS. Ne kažem da bi pravio razliku odmah u startu, ali bi bio solidan igrač u rotaciji.

Od KK Partizan prave primer sta ce se desiti svakome ko se zameri klanu Vucic. Samo te psihopate treba da razmisle kog pokusavaju da srozaju.

Napravili su grešku u koracima.
Ako misliš da upropastiš neki klub (kao što su se upropastili KK i FK CZ) moraš da nahuškaš bivše igrače i funkcionere na klub, da i oni okrenu leđa. Onda možeš raditi šta god hoćeš i kako hoćeš (što se vidi na pomenutim primjerima).
E sad, SNS je to uspio sa FK Partizan, jer od njega su se svi ogradili, nikom više ne pada na pamet da troši vrijeme i energiju na divljake.
Već sa KK Partizan su se zaebali. Takođe i sa VK. Mnogo je bitnih ljudi koji neće olako preći preko uništavanja kluba. Mnogo je stručnjaka kojima nije svejedno. Bagra može usporiti napredak kluba, srozati ga dovoljno da uzme titulu, dvije, malo likuje i PUF. Čovke za 2 sezone ozbiljnije košarke ima 4 miliona eura duga plus dug prave Zvezde koji treba servisirati a njega tačno boli kurac da to radi. Partizan će ovu i sljedeću sezonu biti u kurcu ali sezonu 16./17. igramo F4 u Beogradu. Taman Vučko namjestio, nije moglo bolje :)

A mislio sam da je vucicupederu samo jedan...

Blake Griffin
Zvezda, oooooooooooooooooooo, Zvezda, ooooooooooooooo, Zvezda, oooooooooooo! :D Ali najjači su mi glodari kad prozivaju zbog ove fuzije. Pa fuzije ne bi ni bilo da jebena seljačka država išta daje Zvezdi. Kao šatro nema se para, a Partizanu se gradi hala za klince, koje usput rečeno, kupe iz unutrašnjosti. Ortak mi je baš skoro rekao jednu jako pametnu stvar : koliko je igrača Partizan zapravo stvorio kroz svoju mladu školu? Od tih svih legendi, možda su dvojica ako su i oni iz njihove škole! Ma glavno je da će se igrati odličan basket u Pioniru uz najvećeg nam trenera i najvernije navijače! Svetislav Pešić :tapše kao manijak 5 puta:

Čovke za 2 sezone ozbiljnije košarke ima 4 miliona eura duga plus dug prave Zvezde

odakle ovaj podatak?

Са сајта курира вероватно.

Ima i isecak, guru pokazao.

Ko o čemu, limenke o papirima xD