Prijava

bombas

Kvalitativno nema rasprave o tome koje takmicenje je trenutno igracki kvalitetnije. Legitimno, u pitanju je samo mali privatni zatvoreni turnir bez ikakve takmicarske komponente i satisfakcije, nepriznato od FIBA i mase nacionalnih saveza. To sto zivimo u vremenima Bosmana i otvorenih granica ne menja stvari. Svako ko ima pare moze ovo napraviti, pobeda u ovom turniru svakako ne donosi titulu prvaka Evrope. A vi penite do nove godine, nikakvo pisanije nece promeniti tu cinjenicu.

Значи, ако сам те добро разумео, ови људи на слици су клупски шампиони Европе у кошарци:

http://www.euroleague.net/rs/6vvb8egv5j7kb8ki/937feb75-0281-4437-b564-2f06b73a9baa/545/filename/milos-teodosic-cska-moscow-champ-euroleague-final-four-berlin-2016-eb15.jpg

Али следећи освајач Евролиге неће то бити?

На пример, ако се у мају Богдан Богдановић буде задовољно сликао са овим истим пехаром као Теодосић, нећемо смети да га назовемо прваком Европе, већ само победником малог приватног затвореног турнира без икакве такмичарске компоненте и сатисфакције?

bombase da li mislis da ces kenjanjem o basketu na vukajliji sakriti cinjenicu da si sa devojcicama navijao na fizickom jer si bio previse nizak da igras basket

Moze se tako reci, mada nije potpuna istina. Svih ovih godina EL nije imala narocit legitimitet, cak ako si pratio nikada niko i nije zvanicno upotrebio izraz prvak Evrope u kosarci, vec pobednik Evrolige. A tek sad o nazivu prvak evrope nema govora, pa cak ni kolokvijalno.

Je l' sme ponekad umesto Evroliga da se upotrebi izraz najjače evropsko klupsko takmičenje?

Vidi, ne mislim da ce vama navijacima Zvezde biti problem da predstavite ovo takmicenje onako kako zelite.

Naravno da je najjace, to jest igracki najkvalitetnije uzgred. O tome nema zbora.

Vidi, ne mislim da ce vama navijacima Zvezde biti problem da predstavite ovo takmicenje onako kako zelite.

Legitimno, u pitanju je samo mali privatni zatvoreni turnir bez ikakve takmicarske komponente i satisfakcije, nepriznato od FIBA i mase nacionalnih saveza.

:D

jos jednom da vidim da neko utripuje da ima prava da bude bahat i potcenjuje druge o kosarci samo zbog cinjenice sto svakodnevno kenja po ovakvim temama ima da mu saspem istinu bolnu u oci

цигани не знају колико се корака може направити у двокораку :3

hahah pa sama reč ti kaže dvokorak - dva koraka, znači dva koraka xD

Hahahaha nevera. Bombara se usro da ćemo da uzmemo el. u Beogradu 2018. i kreno na vreme na forumu da ruši integritet takmičenja. Prvak evrolige nije prvak Evrope hahaha nemoj molim te to nikome pričati u rl, smejaće ti se u lice ko budali.

Pre ce biti da ce se svako smejati ko budali osobi koja osvajaca malog i zatvorenog privatnog turnira koga ne priznaje niko nazove prvakom Evrope. Ali dobro sad.

Ko će se smejati kad si ti verovatno jedina osoba koa misli da prvak el. nije prvak evrope. A takmičenje je malo i zatvoreno zato što je za crème de la crème evropske košarke. Evropski NBA, jbg ne može svaka prćija da učestvuje tu.

Posmatraš ograničeno, crveno bela strana Srbije nisu svi i ja nisam jedina osoba, naprotiv. Pronadji nekog u Evropi da osvajača privatnog zatvorenog takmičenja naziva prvakom Evrope.

De jure је Бомбашу свака на месту.

Daj nemoj te latinske reči, bokseru i ove naše predstavljaju problem, ko će mu sad objašnjavati šta znači de jure i de facto xdd

Legitimno, u pitanju je samo mali privatni zatvoreni turnir bez ikakve takmicarske komponente i satisfakcije, nepriznato od FIBA i mase nacionalnih saveza.

Haha, toliko govana u jednoj rečenici da je to genijalno.