Prijava

Groblje budite srecni sto imate priliku da igrate u istoj regionalnoj ligi sa jednim evroligasem i par evrokupasa :p :D

De jure ili de facto uglavnom bombas ima master plan a to je da za 12 god kada Partizan bude opet igrao LE kaze hah sve vreme sam vas trolovao, hajde Partizane hej hej fajnal for je cilj a ni titula nije daleko!!

Pokušaj ponovo od svih mogućih reakcija izazvao si samo mudo počeš. Kako je superioran onaj na čijoj je strani istina.

Ciganji, budite srećni što uopšte postojite još uvek :p :D

EDIT: Zahvalni NEBOJŠI to jest

Skauser, to misliš isto onako kako se vi ponašate od cirka 2013/14 godine? Dok smo se mi ponašali, kao vi sada?

Pokušaj ponovo od svih mogućih reakcija izazvao si samo mudo počeš. Kako je superioran onaj na čijoj je strani istina.

Ovaj post je kao da pricas sam sa sobom lepi konstantno kenjas a sve sto se vidi od onih kojima se obracas je mudo poces(uz koji imamo i poneko teranje u picku materinu, malo neverovanja i puno smeha, konzumiranje alkohola i uzivanje u kosarkaskim predstavama)

Lepi kenjanjem se može nazvati post koji izazove jedan odgovor uglavnom iz lepog vaspitanja kakvo je moje. Istinita tvrdnja da EL nema ništa sa klupskim šampionatom Evrope izazove 26 stranica uvreda, odgovora, penjenja i ostalog je sve osim kenjanja.

I uopšte kod vas cigana se sve svodi " ma jeste to tako u teoriji, ali nije u praksi". Ja veoma poštujem vašu želju da stvari uvek sagledavate iz uglova kako vama odgovara, ali dozvoli, nismo svi takvi.

Jedan primer, predsednik vam lepo izadje i kaže pre par godina, Fmp će koristiti iznajmljeno ime Zvezde narednih par godina i niko ne može zabraniti Fmp-u kako ćemo da se zovemo. Legitimno je da svaki delija to okrene na pojam franšize ( možda bih i ja da je slučaj sa Partizanom), ali je džukački pljuvati i vredjati jednog novinara recimo koji kaže kako jeste.

Ista stvar sa EL, šta ćemo sad, ubijmo glasnika? Privatnik probrao 16 ekipa, zatvorio takmičenje i napravio običan privatni turnir. Ne trudi se čak ni da ga predstavi nečim drugačijim, a sad kad neko javno kaže ciganima alo majstori kakvo klupsko prvenstvo evrope kad 90% timova ne učestvuje odma pljuvanje? Pa majku mu jebem.

Suština je da nas boli kurac da li se takmičimo za pobednika evrolige ili da budemo klupski prvak evrope. Na stranu to što je i jedno i drugo nedostižno, kapiram da bi termin "najbolji tim evrope" bio po volji i tebi, ili ni to ne valja?
S obzirom da se slažeš da je kvalitativno ta privatna skupina bogataša ipak najbolja u evropi, tim koji tu pobedi je najbolji u evropi, zar ne?
Da zatvorimo ovu glupost od rasprave, koliko god ti mislio da nas podjebavaš opako, više je smor.

Ma mi smo bili fmp sta je sporno

Još 3 i po sata do ljutitog svršavanja po Partizanu u sred Beograda. Pozz

@aleksandarkg

Mnogo grešiš jbg, ipak se neke stvari pišu i ostaju. Svi mi znamo da je pobednik NBA cirkusa najbolji tim sveta, ali ipak je on samo osvajač NBA.

Сви ми знамо, али нико нема легитимитет да то изговори.

Ne radi se o legitimitetu već prosto o zdravom razumu.

Добра атмосфеа (као да некад није хехе), прави хепенинг, многе легенде су ту (Павкец заиграј плс).

Ne igra Šehović ali ćemo vas opet snažno jebati. Ostavićemo vam ožiljak na duši i prisiliti bombaša da se kastrira od sramote

Meni je majke mi žao Partizana... mislim toliki klub, takva tradicija, i uzmu i dovedu ovog Robinsona... pa ja nijesam goreg stranca gledao... (edit: dobro gledao sam, ali ovo u aba ligi što sam ga viđeo 2-3 utakmice je baš prejadan)

VIlijams samo da zadrži ovaj tempo i evrokup opušteno uzima se

Ne znam dal znaš, ali Vilijams je najskuplji stranac u istoriji ovih prostora. Ikad. Ever. #c4 #bomb

Hmmm... dajem još maksimalno 20 minuta da se pojavi bombaš i napiše
"Budućnost je Milov projekat, otkud im pare za Vilijamsa?!"