Prijava

Ali priznajte da vam je bas onako zasmetalo, jeste da realno nista nece promeniti, ali vas jebe otkud sad on.

Ne kuvaju mu braća najverovatnije ništa, već glavna ekipa navijača. Izgleda da im nije baš odrešio kesu. Uzmi sa rezervom ovo što sam napisao, nije potpuno provereno. Izgleda da su navijači nezadovoljni zbog neuplaćenog staža, socijalnog i penzijskog.

Ne mislim da se radi o navijacima ovaj put. Ne mogu oni da zaustave sponzore.

To je menadzerska funkica, danilovic je sve samo ne dobar menadzer.

Kakva menadzerska funkcija je potrebna za predsednika KSS i FSS kad se radi o Srbiji. Lupas pecate za registraciju igraca, FIBA i FIFA ti uplacuje pare za reprezentacije, ti delis ostalima koliko hoces jer nisi nadlezan za lige. Tole jebeni je ostavio FSS u plusu 5 miliona evra. Plus novac koji pripada od ministarstva sporta.

Menadzer se vidi u klubovima.

Ne kuvaju mu braća najverovatnije ništa, već glavna ekipa navijača. Izgleda da im nije baš odrešio kesu. Uzmi sa rezervom ovo što sam napisao, nije potpuno provereno. Izgleda da su navijači nezadovoljni zbog neuplaćenog staža, socijalnog i penzijskog.

Nek pređu kod ovih "naših", njih država finansira.

Ljuuubav premaaa klubuuuu..

B92: Edo Murić i Dejan Musli tužili Partizan http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=12&dd=09&nav_id=1208285

Ahahaha jebote, iskreno pomalo idete već na kurac s tim što linkujete da je neki od bivših igrača KK/FK Partizan tužio klub zbog neizmirenih dugova i onda kao napišete

LJUBAV PREMA KLUBU

.

Pa da l ste realni, jbg bilo bi lepo, ali taj neko neće sebi leba i mleka kupiti od "ljubavi prema klubu"

Ne kažem da opravdavam baš svako cepidlačenje od strane igrača koji su dolazili sa pričama "Ne zanima me neki novac, došo sam da pomognem klubu" onda nakon sezone-dve-tri ode iz kluba i onda se žali na neizmirenu platu iz Novembra 2014. recimo, ali jbt pojedinci od košarkaša koji su igrali za Partizan u prethodne 2-3 sezone da ako su što se kaže dinara videli u periodu dok su igrali za tim.

Fora je što ste se busali u grudi pričom da igrači igraju iz ljubavi prema klubu, za stipendije, da bi napredovali kod Duleta, Bogdanove sarmice, bla bla bla..

Sad pljušte tužbe, na čelu sa tim istim Duletom.

HAhahaha ma znam o tome ti i pričam, pojedini igrači jesu i sami davali bili ove izjave ko što sam reko "Nisu pare nikakav problem, došo sam da igram za Partizan, da pomognem klubu u ovim teškim situacijama" bla bla bla ahahhahahaaha.

Pa rekoh, tako može da se igra pola sezone, već preko toga, teško.

шушка се да нам долази играч директно из Јутхе Џез, бек

Raulzinjo Neto, Mek Šelvin, Džordž Hil, Dante Egzam(ili kako god da se izgovara),Alek Burks-Mada ovi su ja mislim svi više Plejmejkeri

Gordon Hejvard, Džo Džonson, Džo Ingls, Rodni Hud-jbt reci da nam DŽO DŽONSON dođe ahhahahaa

EDIT: Izbacujem ove iz gornje liste ostaju ovi iz donje

Gordon Hejvard je na neki način postao zaštitni znak Jute hahahaha tako da su šanse da njega dovodimo (da dolazi) manje od minimalnih, po meni barem.

Džo Ingls, je beše igrao u Barseloni? I ne znam da l je još negde igrao po Evropi već, inače Australijanac, onako ne znam na koju foru, ali njega i mogu da zamislim na jedno pola sezone u Partizanu.

Rodni Hud, ovaj mi dođe kao najveća verovatnoća i mogućnost

Džo Džonson, ovaj da nam dođe, ako barem Kup Radivoja Koraća ne osvojimo treba nas jebati veoma jako....

Ne bih bio siguran, ja sam imao veoma pouzdanu informaciju za kombo centra koji je prakticno bio dogovoren sa sportskim sektorom, ali uprava nije imala para da isplati. Pogotovo sada sa Batom i Muslijem. Jedino ako imaju neki dogovor Pekovic i Divac za odlozena placanja.

Скочко, не буди ми чежњу плс.

https://www.facebook.com/trollABA/posts/731924433638737

Додуше, име странице не обећава пуно али оно, зашто се не би надали ...

Završismo polovinu sezone sa 10 pobeda i 3 poraza od koga nesrećnim slučajem protiv Budućnosti, i očajnom igrom protiv Cedevite, znači jedini poraz bio je protiv Zvezde.

Ok smo, možda i doguramo do plejofa, da ne ureknem, tek je polovina sezone (ovog regularnog dela)

Dobro je, zadovoljan sam do sada Aba ligom. Mislim da se stvari polako vracaju na svoje mesto.

Kada smo mi ovakvi treci zamislite koliko je slaba liga...
Mozda nekim cudom i skenjamo gane u plejofu.. I ako je daleko jos.. Ali ne sumnjam u Dzileta

Liga je sasvim korektna brt, pa mi bi i prošle sezone 99% igrali plejof da nam Pera Parter nije bio trener...

Uvek ti je Aba bila 3-4 jaka tima + mornari i zadri, ne vidim razlike sad, cak ove godine imas sigurno 6 kandidata za plej of, ujednacenije je dosta, dobro Zvezda odskace, ali kako se stvari razvijaju pitanje je sta ce i sa njima biti