Prijava

Dragićević nije hteo da dođe kad smo mu nudli pare, sezona posle F4. Nudili smo mu čini mi se 50 k manje od Rusa i on nas odjebao lagano. Kojom magijom može da dođe sad kad nemamo ni za kikiriki ugovore?! Iako se to pominje, ne verujem da ima jedan posto šanse da dođe do toga. Lik može lagano da zabode 300 k gde hoće, lagano. A pare su mu bitne to je već pokazao tako da nema od toga ništa.
Mislim da ćemo imati solidnu prvu petorku a da će ostalo da popunjavaju ovi što dolaze na probu. Uglavnom biće verovatno nikad teže ali ne sumnjam u krajnji ishod.

Kao što rekoh ove godine smo prešli igricu na veri hard, a sada idemo na insejn. Ni ja ne sumnjam u ishod. Jednostavno, pored toga što stalno od kad znam za sebe useravamo limene cigane, oni usput čine i divan posao i useravaju sami sebe svake godine.

Naša najveća prednost je to što oni i dalje ne priznaju da je Dule vrhunski trener. Oni su ubeđeni da on ne zna. Mislim može neko da te jebe slučajno jednom, ajd i dva puta već treći put nije slučajnost a tek kad te kara duže od decenije šta onda reći?
Naučiće nikad verovatno.

Što se mene tiče ne moraju ni da nauče. Odgovara ovako. Ionako će postojati još par radikalskih godina. Evo prošlo već tri i opet smo ih izgazili i u ovakvim uslovima. Mislim da oni jednostavno imaju još možda dve godine gledanja košarke i onda opet sledi "Pratimo samo žensku odbojku"

Upravo na škveru u Herceg Novom bio s DULETOM VUJOŠEVIĆEM ! Dule car. Zavezao sam se u čvor. Ni da se slikam. A prišao on mom prijatelju. Znaju se od ranije. A ja mislio da me ovaj pali da ga zna.

I sxta picxa Ledu? Hotje li biti kakvog hljeba

kakav leba to skupo, semenke

E, vec pitah jednom na forumu, al reko aj opet.
Posedujem loptu sa potpisima partizanovih igraca iz sezone 97-8.
Na lopti su se potpisali
Tomasevic
Drobnjak
Lukovski
Brkic
Cubrilo
Koprivica
(i jos neki, zaboravih jer mi kuci kod matorog)
Koliko bi neko od vas dao para za nju? Cisto me interesuje sta mislite koliko bi mogao dobiti za to.
P.S. Imati na umu da ista ponuda vazi i za rasnog ako oce da se posere

Šutnuo bih je u gabrovačku reku.

heheeh sutnuo bi je

ne znam da li ste skontali ali on aludira na to da ne respektuje licnosti koje su se potpisale na toj lopti

cilmo mislilac

poz

Ne znam šta je Tilmu. Ta lopta je artifakt. Možda bi pomogla reprezentaciji. Simon i Raško da urade eliup u finalu.

Simon se ne vraća bez pehara, koji trener ga ne bi hteo..mislite o tome.

Možda bi pomogla reprezentaciji

jok..moze da se igra sa njom 45 minuta pa se ispuva

mušaši teško da ćeš naći ovde kupca stavljaj to na kupindo limundo fazon

Podržavam karanje limenki ali protekle sezone uopšte niste prešli igricu na veri hard, ove sezone će biti veri hard, da.

ja bih dao 50€ za tu loptu, ne zato što to vrijedi toliko već zato što je to što mi je ostalo od plate do 15. avgusta, poslije toga ne bih ljeba imao.

mušaši teško da ćeš naći ovde kupca stavljaj to na kupindo limundo fazon

Ma nije mi toliko da je prodam, nego cisto da procenim koliko bi vredela ako bi hteo da prodajem.

Gvozzdene kako nismo? Pa u finalu bilo 3 puta bez vađenja do osvajanja titule. A jebali staru partnerku na koju ti se diže iz navike... To je uspeh.