Prijava

А мало ми је труло то што раде, и кад долазе у Звезду и Партизан. Све неки ватрени навијачи од малена, испунио им се животни сан..бла, бла. Класично шупкање навијачима.

Нешто не верујем да по Шпанији рецимо толико кењају..Реал ми је ивот, за Барсу дајем све.

Професионалац си, играш за паре (ако их добијеш), одради то професионално, без много паламуђења.

I ja cuo da je ovaj pickofacasti kog je Cakarevic otreso ko slinu grobar.
Al to nema veze, bitnije je da je zeljan kosarke i da ima motiv vise da se dokaze.

Bircevic ode u Estudijantes. Dakle cetvorka i dalje kratka. Iskreno, meni draze da igra Beardless nego Birca.

A Pavlovic ceka da vidi sta ce biti sa timom. Lik je iz fazona "ako nema ko, igracu ja, da koliko toliko igramo kosarku". Jebe se njemu za Evroligu sa Realima, Barcama, Olimpijakosima (ako ga uopste i traze).

Evo i Kinzi nasao ugovor. U Njiznjem. Jaka muda. Ko da se nije navatao para u karijeri pa sad mora da igra po kojekakvim zabitima. Da je ostao kod nas do kraja, zabo bi ugovor u evroligasu kom hoce, al ko ga jebe.

Pavlović treba da se vrati u Klivlend da ponovo ima bro love sa Lebronom i da uzmu titulu.

УСТАШЕ

Gde je Prosinečki? Gde?

Mislim da oko Pavlovića nema dileme. Jednostavno lik ladi jaja trenutno, a menadžer mu leti po Americi ne bi li ubo neki NBA angažman. Ako ne ubode, potpisuje za Partizan opet na godinu i to je to.

Lik je jasno rekao, ili NBA ili Partizan. A ja priželjkujem da igra za nas tamo do 37 godine i da postane kapiten kad ode Milosav sledeće godine. Samo ne znam hoće li imati motiva da igra toliko. Pare je zaradio, sve snove ispunio, kupiće par hotela po Crnoj Gori i kuliraće, jebe mu se.

Jedne zime ja se vraćao kući iz Beograda u rodni grad - Vrbas. Hladno vreme, noć, dok čekam voz vidim pored mene devojku kako plače. Taman krenuo da priđem da je utešim kad neki dečko trči ka njoj i zove je: ,,JELENA, MOJA JELENA''. Ona počinje da jeca i da ga grli. Iz priče sam načuo da se radi o zabranjenoj ljubavi i da je on navijač. Voz stiže, ona se otima i ulazi u voz, a on mi daje crno-beli šal i veli da joj dam, i da joj kažem da on neće odustati. Ja mu dajem moju kartu i guram ga u voz, dečko bez razmišljanja ulazi i odoše i voz i oni. Iako navijam za drugi klub šal čuvam kao nadu da ću i ja jednom osetiti tu ludu ljubav. Pozdrav od jednog zvezdaša.

Vrbas.....šta sve ima status grada Bože, Bože.

Dzoni, ovaj mali Milutinovic je inace iz Batocine.
Znam mu caleta, i njega ono fazon zdravo zdravo... nisam sto posto siguran, al mislim da je mali oduvek navijao za Partizan :)
Ako mu Dule bude "usadio muda", siguran sam da ste dobili odlicno pojacanje.

Videćemo, jebem li ga. Nije ono klinac-klinac, pa da moramo da ga čekamo. Igrao je ponegde i biće OK sigurno. Od surovog treniniga i spremnosti koju će imati porašće i muda. Kad je Tepiću uspeo malo neka mudašca da stvori i prvi put u sada kad su ga ponovo bez muda vratili, može kome god hoćeš u Partizanu da izrastu.

Gagi produzio. SAD IMA DA IM NARASTU I KURCEVI NA MUDIMA!
Jos kad Sasa poludi pa kad dodje i kaze AJDE MALO DA JEBEMO HOLIVUDSKE BICARKE ima da se grupisemo ko spartanci i da igramo ko besne gliste!

E da , samo da vam kazem jednu stvar.

Gagi je pristao na smanjenje ugovora, KAO I SVI OSTALI IGRACI!
To pre svega pokazuje u kolikom smo kurcu ali i kakve ljudine imamo u timu!

I DA GUBIS 300:0 PESMA BI SE S JUGA CULA!

gmudo. sta se dogadja sa muslijem i hoce li vise doci centar a da nije ubogggg

Za malog eks musavca svi tvrde da je navijao za Partizan uvek al on to nigde nije rekao, nije se proseravao od malena sam navijač i slično i to cenim. Jedina izjava je da on u Zvezdu nije prešao svojevoljno nego da je upao kao igrač FMP-a kad je došlo do mutiranja.
Gagi osto, još Sale i da jebemo jako!
Ja se nadam da će za četvorku ostati onj crnogorac klinja što dolazi na probu i fazon nekog brata Lamzu novog da iskopamo i delji, jebo Birčevića.

Šta će nam centar kad imamo gagatara

Nisam bas neki strucnjak za kosarku, ali mislim da cete ove godine doziveti finansijski krah i da cete biti 5 ili 6 u ABA ligi, a da ce u domacoj ligi finale igrati KK FMP -Crven zveda. Pozz

rasni ti kao da hoces da omalozavas partizan a da hvalis zvezdu!

Dobro si rekao, nisi neki stručnjak.