Prijava

Pravićete vi Tita od blata, ja kad vam kažem.

Ja glasam za koaliciju Dačić - Palma - Krkobabić

I am dead serious

Aurora zna zašto - pričali smo na četu

За Ризу. Апсолутно сам озбиљан. Док се не појави нека странка која је озбиљна око уређења државе, ја гласам за Хаљимија.

Oj jebem te Srbijo međ' šljivama.
Anarhija je jedina opcija.

Ja zaista ne znam za koga da glasam. Jeste ustaljen odgovor, ali sam mrtva ozbiljna. Ni ovi na vlasti mi se mnogo ne dopadaju, a bogme, nisam oduševljena ni opozicijom. Treba nam neko novi, mada smo već toliko zapali u govna da se slabo šta može učiniti. :)

двери дефинитивно

seljačka stranka ili eci-peci-pec jer ne znam ništa o politiks.

Mnogo smo grešaka napravili, a i realno smo mala zemlja za koju druge boli dupe pa nemamo ni protekciju, tako da ko god ispadne pobednik, nama ništa neće značiti.

Ni za koga, jer nisam punoletan lololo
A i da jesam, i dalje ne bih glasao.

Ma ljudi, za Dačića. Može da oživi ekonomiju, ili da je sahrani. A dobar čovjek i sa gitarom. Ako on bude predsednik, Kiki Lesandrić će biti ministar kulture.
Ali dobar fazon vladajuće koalicije je da budu izbori u decembru. Ljudi iz zabačenijih krajeva nisu baš demokratski nastrojeni, a kad padne snijeg, biće borba da se dođe do biračkog mjesta.

Kovač 90 hajd molim te mi kaži koji su tvoji motivi da bi dao glas LDP-u?
To mi je baš fascinantno. Zašto iko glasa za LDP?

Zato što je to stranka koja manje-više zastupa moje lične stavove.E sad,to što se tebi verovatno ti stavovi ne sviđaju,to je druga priča.

Zato što je to stranka koja manje-više zastupa moje lične stavove.E sad,to što se tebi verovatno ti stavovi ne sviđaju,to je druga priča

Pa koji su to stavovi, evo ja znam samo onaj da treba ukinuti Republiku Srpsku i priznati Kosovo, možda ima još nekih a da ja ne znam pa rekoh de mi kaži, šta znam- da se i ja priključim tamo ako ima dobrih.

Ауу, па колко тупав треба бит да гласаш за њих, не мислим на тебе, него генерално.
Ко тупав уопште и жели да изађе на изборе, кад су сви исти, а то су 123313 пута досад доказали?

@Aurora ЛДП не може да утиче на ствари у БиХ. Републику Српску може само укинути БиХ, са Републиком Српском у њој.

Grešiš za ukidanje Republike Srpske. Što se mene tiče,Kosovo treba priznati i završiti celu priču.Najviše se zalažu za poštovanje ljudskih prava(podržali su i gej paradu),za departizaciju preduzeća(izbor direktora) na konkursima,jačanje odnosa sa SAD itd.

Pa jednostavno, sklonite poziciju i glavni dio opozicije, pa šta vam ostane.

Ко тупав уопште и жели да изађе на изборе, кад су сви исти, а то су 123313 пута досад доказали?

Još jedan ogorčen kolega. :)
Ne znam, jedino bih glasala da ne bi ponavljali glasanje, trošili nove pare i zauzimali nam udarne termine na TV-u. Ali opet ne znam za koga. Da idem na eci, peci pec...

Što se mene tiče,Kosovo treba priznati i završiti celu priču.

Не треба признати Косово, које је одавно изгубљено, само из једног разлога. Зато што ће одмах сви извалити да смо пимпеци и дозбољавамо да нас газе, а онда истим системом узети и Војводину итд. Чеда је исти као и Јелена Карлеуша. Нема своју публику, јер је политика коју шири нова, па узима младе којиима може да манипулише. Ко нормалан може да верује таквом типу, па ја не могу да верујем да неко такав постоји? А ти који шире јединство су обично највећи робовласници.
http://www.youtube.com/watch?v=REifoUrZGnM

Mogu oni ukinuti moj kurac, mamu im jebem stranoplaćeničku, dizvinete na psovkama, seljak sam.