Prijava

Mene neće da prijavi jebo mu ja mater.

Zna li ko moze li se naci Cekic za vjestice(malleus maleficarum) na srpskom, vidio sam da su ga hrvati preveli prije par godina valjda al naravno nigdje nemaju hrvatska izdanja? Moze i pdf al su za to jos manje sanse.

labokv ša kažeš za tropsku noć?

meni se svidela dosta..

čudno brate meni je para na ušli izašla klko mi bla glupa. jebiga ne podnosim trilere

Ginter Gras - Limeni doboš, opet..

Haldor Laksnes - Samostalni ljudi, jeeeedva pronašao. Neverovatna priča kako sam posle zajebanih potraga došao do ovog dela, napokon.

Ginter Gras - Limeni doboš, opet.. znaci valja knjiga? ima da se kupi u laguni, bas sam je pre neki dan gledao
@kurator
a ja bas volim trilere posebno kad ima i misterije

Pročitaj Limeni doboš, odlična knjiga, Gras odličan pisac, meni je to jedna od boljih knjiga koje sam pročitao, svakako je vrhunac modernog romana. Ja ti preporučujem da pročitaš čitav ''Gdanjski ciklus'' od njega, treba vremena, ali se nećeš kajati... ''Limeni doboš'', ''Mačka i miš'' i ''Pseće godine''. Kada to pročitaš, mislim konkretno na doboš pogledaj i istoimeni film, jako je dobro odrađen.
Nemoj da kupuješ knjige u Laguni, jer su odvratna izdanja, Grasa možeš naći sve ov knjige koje sam naveo na Kupindu, za manje novca nego u Laguni i prevodi su daleko bolji od Ivanjija. Ako ti se svidi Gras pročitaj od njega ''Lokalnu anesteziju'' i ''Kutiju''.

procitao tigrova zena-tea obreht,nista posebno.kraj me je razocarao, nema nikakvu poentu,

Beli tigar - Aravind Adiga - odlična je knjiga

Procitah neciste sile (zli dusi, ponegde), procitao do pola pa neko vreme nisam imao vremena pa dovrsih ovih dana. Dobra je ali bolje su mi i idiot i zlocin i kazna. A ume dostojevski da mu zabiberi kraj ali kad god procitam kraj neke njegove knjige imam utisak da je to jedini moguc nacin da se zavrsi knjiga.
Evo za vesnam zanimljiv link koji sad procitah, posto mi je rekla da prokomentarisem knjigu kad zavrsim (izvini tibore).
http://www.tezaantiteza.net/2010/03/zli-dusi.html?m=1

Fala Miloše, za sada je u bukmarks pa kad se bude imalo vremena.
A ja čitam neku filozofiju, teško to braćo mila. Treba biti dobro smiren i koncentrisan.
EDIT: Ja sam za to i mislim da je to i cilj da se knjige prokomentarišu, što je objektivnije moguće. Jer šta mene briga šta vi čitate. Niti je vas briga šta ja čitam. To znam.

Andre Žid - Podrumi Vatikana, jaka priča o ljudskoj samoći, veri, lakovernosti, licemerju, baš mi se svidela knjiga.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bringing_Down_the_House_%28book%29
Evo i ova, za ljubitelje biografskih, jako dobro napisana. Šteta što sam prvo film pogledao.

Nisam u biblioteci našao Smrt zeke Monroa Nika Kejva. Ima nešto na netu, ali ipak draže mi u busu da držim knjigu u rukama i intrigiram alt cave iz trocifrenih beogradskih naselja a la Borča.

zajebi to, uzmi knjigu od sleša i jebi srednjoškolke

Broto, to mi je nekako previše u "I was made for loving you babe" fazonu. Ipak bih da se držim pravog alt štiva, Bergman i Tarkovski fazon, eventualno Bunjuel.