Prijava

Не може сигурно по комаду цијена, јбг није исто књига од 1000 стр и од 100 ,и није исто неки распад и књига која је као нова

Pa sta znam, ako ima covek stotinak knjiga logičnije mi je da to ide otprilike neka cena nego svaku posebno.

Uputstvo za korišćenje kalorifera x:)D

"Dobar život u vrijeme krize" od Borisa Lalića.
Uskoro stiže nova knjiga.

mosvka petuški - jerofejev

konvergiranje ka hrišćanstvu neće promjeniti moju nestrpljivost i nepomiriljvost, inače, knjiga je suvo zlato tako reći

procitao dopler-erlend lu, sranje.nije ni smesno ni zanimljivo a to je bio cilj.i nekako mi je plitko.necu da se vracam na ovog pisca
citam americku pastoralu-filip rot za sad mi se svidja

video sam sada tek ovo za prodaju knjiga.sve zavisi od naslova,iz koje je godine,da li je neki rarirete,kakve su korice,da li se jos izdaje itd.sve u svemu,ukoliko su neke knjige koje se kupuju na trafici,neko nase izdanje i sl.ne vrede nista.knjige se u ns na najlonu prodaju na kile.bukvalno.i to ne samo one koje je valjala politika i novosti uz novine.ima i ozbiljnijih naslova od pre 50 godina,al to vec svi koji citaju imaju,pa ne vredi ni kurca.najbolje je pesaka po netu ukucavati imena knjiga i cena,pa ce sa kupinda i limunda da ti izadje cena.procenis koja moze da vredi.sve sto ti izadje cena ispod 300-400 din ne vredi nista.samo ces se cimati da uvaljas nekom.verovatno ces imati i neke primerke od soma pa navise.i vecinu koja nista ne vredi.sem ako nije neka ultra brutal kucna biblioteka.ima lik iz ns kod limanske pijace koji otkupljuje knjige.doduse,cekas da proda.odabere otprilike sta misli da ce moci da uvalja.ima veliku knjizaru polovnjaka.ne prodaje nista ispod 500 dindzi.a i to za 500 su neke knjizice.ukoliko neces da se cimas preko neta.ukoliko ti se cima,onda na net i prodaces koju od tih zajebanijih.
i imas jos par likova koji ti mogu otkupiti sve djuture za neku sitnu kintu.u sustini kupuju sve kako bi uzeli i one sto nesto vrede.najisplativije ti je da preko nekog kupinda ili ostalih sajtova za prodaju pokusas da uvaljas.

Ma nije to bilo za mene, nego ovaj lik sto ga znam mi rekao da hoce da proda. Ja otisao kod njega a on se valjda predomislio pa ostavio to sto valja za sebe a ostale mu samo neke decije i neke lektire a ove dobre (neke enciklopedije, klasike i ostalo) ipak zadržao.

Upravo sam zavrsio 1Q84 od Haruki Murakami i treba mi nesto da mi vrati veru u pisanu rec, ako ima neka preporuka bio bih zahvalan.

sto, ne valja?

Pamuk - Zovem se Crveno i Ljosa - Diskretni Heroj

bjurnenson bjurnenonson

mosvka petuški - jerofejev

konvergiranje ka hrišćanstvu neće promjeniti moju nestrpljivost i nepomiriljvost, inače, knjiga je suvo zlato tako reći

A, jesi video šta sve može da se pije i na koji način? Ja sam ostao zabezeknut.

Problem sa 1Q84 je u opisu i nacinu pisanja. Toliko su prazni da i dalje nemam stvorenu sliku kako izgledaju glavni likovi u knjizi. Dijalozi su cudni i bez neke logike. Mozda je problem u prevodu a mozda u Japanskoj kulturi mada je moguce da je problem i u meni.

Hvala za predloge, sta prvo od toga nadjem pocinjem.

Pozdrav

ne znam da li je iko čitao Teodosijeva žitija, on je mnogo dobar u psihologiji likova i svaki korak je motivisan, to je novina i dubina koje je zitije kod njega dobilo; zitije svetog Save i zitije Petra Koriskog. A i gradi presiroke smislene rečenice, po nekim detaljima cak pomislim da je dostojevski mnogo citao teodosija

Bela Hamvaš - Karneval

Da li neko možda zna kako da nabavim - Jedna žena u Berlinu? Da ne dajem crvenu baš ako ne moram. Inače postoji i film, a knjiga je zaista vredna svake pažnje..