Prijava

Čudi me da ova tema ima ovoliko malo postova, ispada da niko ne gleda Dextera, što je prosto nemoguće. :-)

Tužno je što ameri sonolkim parama nemaju više kvalitetnih (novijih) serija poput dextera i breaking beda već imaju gomilu šablonskih ,dosadnih i iritantnih serija počevši od "smešnih" serija "Kako sam ti upozno kevu" do CSIneki grad

Da. Više skoro ni ne palim TV zbog CSI sranja i ostalih gluposti... Inače Breaking bed se emituje na Pinku, umalo se nisam šlogir'o kad sam video! :-)

Већина серија, америчких поготово иструли након 2-3 сезоне. Немају ориђиђи идеју, силују оно на шта се маса попали, не могу да их гледам после четврте углавном никако. Него, тај Декстер, чула сам да га рекламирају само тако, никад гледала. То онај чикица што и убија а и изиграва неког детектива? Зашто убија он? Има ли неђе на тевету, не ваља ми нет за скидање?

То онај чикица што и убија а и изиграва неког детектива?

To je taj :-)

Nema nigde na TV-u, ne na našim kanalima. Imaš 6 sezona online sa prevodom, ovde:

http://www.filmovionline.org/browse-dexter-videos-1-date.html

ОК је серија. Музика још боља.
Него је пуна нелогичности. Мислим, социопата, а вамо се бори за правду...

Зашто убија он?

Ma smorio se čo'ek, nema šta da radi, pa izmislio novi hobi. :D Ubija ljude koji su, da se tako poetički odrazim, izmakli pravdi, ali mora da bude 100% siguran da su oni počinili neki zločin. Serija je vrhunska. Pogledaj je čim budeš mogla. :)

Него је пуна нелогичности. Мислим, социопата, а вамо се бори за правду...

Pa? Kakve veze ima njegova sociopatičnost sa osećajom za pravdu? Hoćeš da kažeš da su sociopate ljudi koji su jako nepravedni? Ič te ne kapiram...

Социопате по дефиницији боле курац за такве ствари.

Super ti je definicija, gde god da si je iskopao. :) Ču'š po definiciji... Veća je nelogičnost to što on potencira na tome da nema emocije, a ipak ima taj osećaj da pomaže drugima. E, to je već nelogičnost. Mada se ja na to ni ne osvrćem mnogo. Meni je serija k'o serija mnogo dobra jer je stvarno van mnogih šablona i jako je zanimljiva.

Pa on ne ubija da bi zadovoljio pravdu, ubija da zadovolji svoje potrebe. A pomaze drugima da bi se osetio normalnim, sto je opet paradoks, jer nema coek emocija:)
Gotivna je serija skroz, do 4. sezone sam stigao. Nece je valjda usrati.

Pa on ne ubija da bi zadovoljio pravdu, ubija da zadovolji svoje potrebe.

Pa što onda ne ubija po difoltu? :) Nije, nego je i jedno i drugo. Doa, kad god mi neko govori za te sezone, redovno moram da provalim na netu koja je 3. koja 4. a koja 5. :D Nikako da lepo zapamtim. :) Zgranuće te finalna epizoda, i to mnogo. Mene je, mogu ti reći, razočarala, ali ne znam, odgledaj pa ćeš videti.

... a ipak ima taj osećaj da pomaže drugima. E, to je već nelogičnost.

О томе и причам.

Правог социопату би болео курац да ли убија неког невиног или другог сајкоа због сопственог задовољства.

UPOZORENJE: Mnogo spojlera

Odgledao sve epizode, najbolja sezona po meni i dalje prva, najslabija po meni i dalje treća. Što se tiče četvrte sezone, vidim da su je ovde svi nahvalili pa sam i ja valjda očekivao mnogo više, ali tu sezonu vadi ono što se desilo na kraju. Peta sezona je meni bila extra, i bilo mi je žao što Lumen nije ostala sa Deksterom, bio sam se skenjao kad je Ritu ubio Artur, iako mi je od prve sezone Rita išla na kurac, ali onda kad sam video Džuliju Stajls rekao sam "TO JE TO!", moje razočarenje kad je otišla bilo je ogromno. I na kraju, šesta sezona, meni je za razliku od Blejka ispalo super ovo što je Trevis ubio Gelara, jer to nikako nisam očekivao, a što se samog kraja tiče već sam i očekivao da će se desiti ono što se desilo pre ili kasnije, kontam da će Dekster i Deb ostati ok, i da od njihove veze neće biti ništa, ali ono što mene najviše interesuje je kako će joj Dekster objasniti situaciju, da li će joj reći i za ostala ubistva ili će samo sklopiti neku priču i u nju uključiti samo Trevisa. Još par stvari koje sam primetio u šestoj sezoni, Laguerta je totalno stavljena u kraj, i pojavljivala se samo kad je u pitanju bio slučaj one kurve, Kvinu se priprema šut karta (zbog čega mi je izuzetno drago), i rekao bih da je tema cele šeste sezone bila besmislenost religije i da su brata Sema ubacili čisto onako da kad bi ih neke hrišćanske organizacije napušavale oni rekli "Eto, imate brata Sema, on je bio ubica pa se zahvaljujući religiji izvukao".

P.S. Dekster i Debra su u pravom životu bili muž i žena, razveli su se krajem prošle godine tako da, ko zna, možda i to nekako bude uticalo na nastavak serije...

EDIT: I ceo ovaj koncept Dark passenger-a mi nije baš najjasnji, šta je to, njegova podsvest, halucinacija ili šta već, kontam da bi to trebao da bude njegov tok misli, ali on se bre svađa sa "duhovima", meni je to nekako šizofrenično, isto važi i za Trevisa, jer koliko sam ja skontao njega je "Gelar" primoravao da radi sve ono što je radio, i njemu to nije bilo baš tako lako, ali kada je Gelar nestao on je nastavio da ubija hladnokrvnije nego ikad.

EDIT2: Bio sam ubeđen da će se Deb jebati sa onom čamugom kog je dovela u šestoj sezoni :)

30 септембра излази 7 сезона. Прича се да су 7 и 8 финалне.

Серија је ВРХ.

Jebote, tek sad skontah ovu temu. PU!

Pogledašte li novu epizodu?

Au Sele brate sestro, kakvo ti je to pitanje? Biće jako veselo. Skini odavde pa odgledaj. Jes' trošarinac, kako nije. Pogotovu njegova sestra Didi.

Neam šta skidati, pogledala sam je :)

Večeras nova, po naškom vremenu emituje se u tri ujutro.
Kome se ne da čekati da se pojavi sa prevodom na našim sajtovima, ovdje ima kamara linkova
http://www.tv-links.eu/tv-shows/Dexter_209/

Ma ja lepo sutra ustanem malo ranije, skinem je u fulu i ćaaaaooo. :D Kakva jebena carksa serija... E, da, malo oftopika: Filadelfija bi trebalo da izađe čini mi se 11. tako da će biti skroz ful. :D

Jebote, zaboravih na filadelfiju, dobro me podsjeti :)
Mada, kod njih i Saut Parka uglavnom čekam da se završi sezona pa je skinem cijelu i gledam redom.