Prijava

skinuh ovu prvu epizodu iz sedme i ceo dan joj se oštrim da je gledam, ali sigurno ću ipak čekati da se završi cela, pa da natenane odgledam...za to vreme imam američki The Office od treće sezone pa nadalje i ceo D Vajr...mada se mislim da opet gledam Sopranove

Tek sam počeo da pratim na fox krajmu i ono...do jaja je.Lako je pofatat ako nisi gled'o prije, što je super.

Oćel ga ufatiti u zadnjoj epizodi.Beš me interesuje radnja zadnje sezone ako ga sad uvate

A ja taman mislio da oživim svoju temu... :D Pa priveli ga jesu, uhvatiti ga verovatno neće jer bi trebalo da ide i osma sezona, bar koliko ja znam, e sad posle toga nisam siguran. A jedino da nastavi da ubija u zatvoru. :D Ja se baš razočarao kad je prijavio Hanu, ispao je pravi Čaušesku. Ali ono LaGvertino nameštanje, koliko je to jebeno dobro odrađeno, ja i dalje ne verujem! Sve u svemu, ne mogu da dočekam poslednju epizodu, biće vrh vrhova!

Ja se uopšte nisam razočarao zbog prijavljivanja Hane jer sam od početka sezone pizdeo kad god se ona pojavi, jbg, mnogo mi je bila zanimljivija priča sa Isakom i Koška bratstvom, šteta što se nisu malo više držali toga. A što se tiče nameštanja, svaka čast Lagverti, ali Debra je odradila mnogo bolje nameštanje. Otkud Douks na kraju i ono "surprise motherfucka" ali ne u onoj njegovoj čuvenoj sceni?

mnogo mi je bila zanimljivija priča sa Isakom i Koška bratstvom

I meni brate, ali ne znam, nekako bi mi bilo do jaja da je ostalo paralelno i jedno i drugo. A Douks se verovatno pojavljuje kao neki duh ili te munje, k'o Heri.

Ali ono LaGvertino nameštanje, koliko je to jebeno dobro odrađeno, ja i dalje ne verujem!

To je ubedljivo najlosije uradjeno u celoj sezoni (moje mislnjenje). Iz aviona se videlo da mu smestaju. Prvo puste onog lika bas kad mu je Tom rekao da LaGuerta sumnja u njega, onda ona odbije da ode na veceru u Batistin restoran, kao ima nesto drugo u planu... Iz aviJona!

Jebežga, onda sam ja mnogo ćorav. :D Skapirao sam da istražuje nešto oko Deksa kad je odbila Batistin poziv, ali iskreno, nisam povezao da je ona odgovorna za njegovo puštanje.

Dobra je jako ova sezona, ali nekako kao da nemaju muda da urade nesto "Jebote, ovo je nemoguce!" fazon.

Čuvaju se za kraj. :D

Nadam se. :)
I da, zao mi je sto su napravili pedera od Ajzaka. Onakva ljudina i gospodin, a dukatlija. To mi se nije svidelo.

I da, zao mi je sto su napravili pedera od Ajzaka. Onakva ljudina i gospodin, a dukatlija. To mi se nije svidelo.

Amin. Ali gej lobi je gej lobi. :)

Deo mene je želeo da puca u Dekstera.

Onda zadnja sezona ne bi imala smisla.Biće zanimljiva sledeća godina što se serija tiče poslednja sezona dekstera i poslednja sezona breking beda

Ja se navuko, gledam sad 3. sezonu po inerciji posle 1. i 2.

Super, sad treba biti strpljiv i čekati desetak meseci nastavak...
Baj d vej, fenomenalan završetak sedme sezone!

http://screenrant.com/dexter-season-7-final-season-8-aco-182569/

Dakle, poslednja sezona kreće u junu. Moje pitanje za sve fenove jeste, šta mislite, kako će se završiti? U suštini glavno pitanje je: hoće li umreti ili jok?

Kapiram da čovek koji ima poriv za ubijanjem od kad zna za sebe i toliko je zagrižen u tom svom svetu, ne može u zadnjoj epizodi tek tako da reši da se time više ne bavi. Ne ide. Ako ga puste da preživi poslednji minut 12-te epizde, 8-e sezone, to će biti uz 12 dugih epizoda u kojima se on bori sa sobom i nekako dolazi do tačke u kojoj shvata da može bez toga. Mišljenja sam da ćemo već u prve dve epizode shvatiti kakav će kraj biti.

Da ne kenjam mnogo, ima li još neko nekakvo mišljenje?
Inače, kul što su rešili da je završe. Volim kad serija ode ponosno, bez mučnog protezanja na 360 epizoda samo da bi se ućario još koji dinar od dobre ideje (koja je realno trebalo da umre još na 80-oj epizodi).

baš naprotiv, serija se jako proteže, postalo mi mučno da gledam već posle trinitija kolko se trude da spasu priču nekakvim nebulozama. još cela sedma sezona i finale sedme su totalno vređanje inteligencije. nešto nisam usplahiren povodom ove osme sezone, mislio sam da će sa sedmom da završe više to mučenje. preterali su