Prijava

Kako se bese zavrsila poslednja sezona? :D Ubijena Laguerta, jel? Ne mogu popamtim od silnih serija...

još cela sedma sezona i finale sedme su totalno vređanje inteligencije

Ovde se delom slažem, jesu ga malo preterali. Ali nije mi toliko alarmantno, valjda su me kupili onim prethodnim sezonama pa mi ne smeta.

Kako se bese zavrsila poslednja sezona? :D Ubijena Laguerta, jel?

Jes', ubijena ona, a ubila je Debra. Sve se plašim da ne dođemo dotle da Debra shvati kako je ubijanje kul, pa da mu se pridruži pa da postanu ubilački par Boni i Klajd. Toliko mogu da ga useru da ne znam koja je verovatnoća da odrade stvar na pravi način.

Jes', ubijena ona, a ubila je Debra. Sve se plašim da ne dođemo dotle da Debra shvati kako je ubijanje kul, pa da mu se pridruži pa da postanu ubilački par Boni i Klajd. Toliko mogu da ga useru da ne znam koja je verovatnoća da odrade stvar na pravi način.

I meni se ovo čini kao realna opcija, jer svaka druga biće još veći SF. Mada, možda bude i ona jeftina fora tipa prikačiće ubistvo nekom nebitnom retardu. Sve u svemu, posle sezone s Trinitijem, sve su sranje, uključujući i treću. Tačnije, jedino prva i četvrta sezona po meni vrede.

Onaj biblijski pozar iz sedme sezone je bila bomba u rancu koja je trebala da raznese policijsku stanicu looooooooooooooooooooool.
Najbolja mi je prva sezona, pa 5 praznih mesta, pa poslednja i ona sa trinitijem. Ali realno, najbolji bi posao odradili da su snimili samo prvu i ajd u kurac.

Kad već pričamo o realnosti, kapiram da je ovo neki gentle sci-fi, ali (jebem mu mater) mogli su uzeti neki veći grad, a ne Majami koji je malo veći od npr. Niša. Imaju toliko velikih gradova, a oni se setili Majamija?!

Imaju toliko velikih gradova, a oni se setili Majamija?!

Majami ima dosta meksikanaca, palmi i plažu. I da, u ovom slučaju i serijskog ubicu. A uz to kriminalaca ko pleve. Šta još treba za uspešnu Holivudsku seriju?

Ja se od sezone secam samo one sa Doaksom, sa Trinitijem, ovo sad sa ovom plavusom njegovom...i kurac...A da, i sa onim bajom mlitavim sto ga u crkvi rokne kad Debra sazna...

7 serijskih ubica na 400 soma ljudi? Previše i za američku produkciju! Mada, uglavnom svi veći gradovi su korišćeni u serijama, ali su mogli ubaciti neki veliki teksaški grad, tamo ima Meksikanaca k'o pleve (uopšte nismo rasisti). Ali onda bi bila korelacija s "Teksaškim masakrom motormon testerom"... :/

A da, i sa onim bajom mlitavim sto ga u crkvi rokne kad Debra sazna...

Sin je još iritantnija pojava od tate!

baš naprotiv, serija se jako proteže, postalo mi mučno da gledam već posle trinitija kolko se trude da spasu priču nekakvim nebulozama. još cela sedma sezona i finale sedme su totalno vređanje inteligencije. nešto nisam usplahiren povodom ove osme sezone, mislio sam da će sa sedmom da završe više to mučenje. preterali su

Iako mi je Dekster najdraža serija, morao bih da se složim s ovim. Šestu sezonu su TOTALNO usrali onom glupošću da je Trevis zapravo sam ubijao. Ali ova scena... PFFFFFFFFFFFFFFFFF.
http://www.youtube.com/watch?v=sGh2rW-eSfk
Mislim da neće umreti, ali bi bilo kul da za promenu odrade da glavni lik rikne na kraju. Neobično je.

бем ти мрву, ал је добра

Odlicna je, ali mi je i Rita dobra mnogo... Onako sva nevina, sa onim sisurdam..bogme...

Jedino pozitivno u sedmoj sezoni - Yvonne Strahovski

Au da jebote i ja sam se ložila na nju.

Ovo mi je najjača scena u kojoj se ta glumica (Rita) pojavljuje! Kako joj Jack ovde objasnio!

http://www.youtube.com/watch?v=6Y9BukEBI9c

It's official! Showtime has confirmed that the upcoming 8th season of Dexter will be the final for the series. Here's a sneak peek at the first episode: http://imdb.to/15jHKWp

Kad već pričamo o realnosti, kapiram da je ovo neki gentle sci-fi, ali (jebem mu mater) mogli su uzeti neki veći grad, a ne Majami koji je malo veći od npr. Niša. Imaju toliko velikih gradova, a oni se setili Majamija?!

A što je najgore serija se snima u Los Anđelesu, niđe veze...

Što se tiće Ivon, jes dobra pička, ali mene nerviralo što kad priča sve nešto cedi kroz zube, i plus jebala se sa sa Kvinom, najiritantnijim likom u seriji, bar meni. Dobra je bila ona lujka u drugoj sezoni, što je Dekster roknuo, zaboravio sam kako se zove.

plus jebala se sa sa Kvinom

O čem ti koj kurac? Kvin je bio sa onom striptizetom, ne sjećam se da se i ova spavala sa njim...

7 serijskih ubica na 400 soma ljudi? Previše i za američku produkciju!

Kada se kaže Majami, ne misli se samo na sam grad Majami, već na celu Majami oblast:

Dobra je sedma sezona, najvećim delom barem, s tim što su kraj usrali za medalju. Bezveze su Debru uvukli još dublje. Ne verujem da će ona postati kao Dekster, već da će još više skrenuti. Dobro je što će se serija završiti posle osme sezone i nadam se da će Dekster umreti na kraju, nekom mučeničkom smrću, da će žrtvovati sebe zarad višeg cilja ili tako nešto.

Ne znam ko je rekao/napisao, ali moram da se složim sa tim: od kako je počeo da teslači, Deks je sve više postajao "humaniji". Njegova ljudska strana je sve više uticala na njegovu predatorsku stranu i veoma često ga je to što je želeo da se uklopi dovodilo na rub propasti. Sa druge strane, otkrio je da on nije potpuni manijak, već da je umnogome veće ljudsko biće od mnogih koje je sretao (scena kada prebije očuha od drugarice Ritine ćerke, koji je svoju pastorku zlostavljao).