Prijava

Neki ovde su možda ironični i teraju sprdnju ali kad se Voja vrati svoj glas dajem njemu da razjuri i pohapsi govna!
http://www.youtube.com/watch?v=Q8y5yFwkv2Y

Ko tera sprdnju zgaziće ga Vojvoda Fergusonom!

VOJVODINO, ZAŠTO SI SEPARATIST?

Sad gledam dokumentarac na BN-u, hahahaha pao sam kad je ispao onaj lik 'Klinton je žena'.

juče bio, a imam i na disku - gledam ga svakih pet dana...

Волео бих да ова тема(кад је већ отворена) не буде спрдња на рачун Војводе или Хага или било кога. Дајте, нек се јаве неки правници, свршени или студенти, небитно. Па да мало видимо како размишљају и они који су за и који су против(мада верујем да таквих нема) ослобађања овакве једне, сада већ историјске личности.

Шеки легенда.

крајње је време да га пусте што ће се и десити али никако пре избора.

Ako razmisliš malo, izgleda kao da je ovo samo sastavni deo ukupne propagande. Ja sam ubeđen da je Vojvoda u Hagu da bi se sprečilo propadanje vlasti koju je postavila američka spoljna politika. Da je Vojvoda bio u Srbiji žuti bi odavno bili pod Gazelom u karton naselju (čast izuzecima koji su slučajno žuti, verujem da možda ima i takvih). Vojvoda će sigurno biti osuđen i to na kaznu koja je 3-6 meseci duža od vremena koje je već proveo u Hagu da bi ga sprečili da ih tuži i bankrotira EU, a ujedno da ga zadrže još jedne izbore i time daju malo snage propalicama koje nas vode u jamu. Očekujem njegov trijumfalan povratak tri meseca nakon izbora u Srbiji.
Gde mogu propali evropski mešetari da se mere sa doktorom međunarodnog prava koji je studirao nauku koju voli? Jebaće ih i uzduž i popreko i to samo ako bude dobro raspoložen.

Ово је сам крај дела процеса у којем Шешељ мучи сведока.
Посебно је смешна адвокатица која се истиповала да је у некој серији и као - ААААБЏЕКШШН ЈОР ОНР! , и онда јој кажу не девојчице није то што ти мислиш.
http://www.youtube.com/watch?v=QNvdhys-mJQ

Ja sam ubeđen da je Vojvoda u Hagu da bi se sprečilo propadanje vlasti koju je postavila američka spoljna politika.

Ameno.

Тачно тако, Брус. Међутим, шта ћемо кад се он врати? Ја сам рекао да ћу први ЊЕГА да гласам, међутим никад нисам гласао радикале, јер ми је деловало да немају никакав стручни кадар. Било би лепо кад би Доктор дошао и завео диктатуру, ја друго решење не видим, нити желим да видим.

Ne brini Dane, zavešće doktor red.

У овом делу процеса, у овој серији клипова, Шеки спектакуларно доводи тако званог експерта балистике до тачке где је овај зажалио што је икада ушао у судницу.
Потпуно му побија сваку његову еспертизу и на крају доказује да човек није никакав стручњак и опет, по милијардити пут, бламира цео суд.

ЕДИТ: Погрешан линк је био.
http://www.youtube.com/watch?v=BL4qH3cT9j8

Ja sam ubeđen da je Vojvoda u Hagu da bi se sprečilo propadanje vlasti koju je postavila američka spoljna politika.

Ово је јасно као дан већ годинама.

завео диктатуру

Нека полу диктатурица би била сасвим океј.

Мене је лично одушевило испитивае Обершала. Тај мамлаз се изјашњавао као неки курчеви доктор неке физике. И онда га Шешељ пита неко просто питање из механике, ако се не варам, а овај ни да бекне. И тиме оспори кредибилитет сведока, ладно! Ако неко има тај детаљ нека окачи, плз.

Ja sam, trenutno, u DSS. Ne volim radikalnu i SNS jer su u mom mestu u tim strankama samo malo manji lopovi nego kod žutih (znam ih sve is SPS). Kad dođe Vojvoda (ne AKO, nego KAD) ima moj glas za sve, slušao sam sve ove budale 20 godina, njemu ću dati 5 - siguran sam da će sva ta govna da razjuri...

Evo nova vest iz mog sela koja može biti indikativna: Elektrovojvodina iskopčava domaćinstva za 1500 dinara duga za struju, žuta stranka duguje preko 150.000 - njih niko ne opominje. Ko je važniji Srbiji, nezaposleni siromah koji hrani 2-3 buduća doktora nauka ili barem poštena radnika ili lopovska banda koja greje muda i dupeta na sedam termo peći?

Ово је сам крај дела процеса у којем Шешељ мучи сведока.
Посебно је смешна адвокатица која се истиповала да је у некој серији и као - ААААБЏЕКШШН ЈОР ОНР! , и онда јој кажу не девојчице није то што ти мислиш.

Ahhhahahah a što si gađ'o konja...? :D