Prijava

Ma može da priča ko šta hoće, lik je baja.

и ово је смејурија: РЕКАО САМ ДА МИ ЈЕ ЖАО ШТО НИЈЕ ВИШЕ АМЕРИЧКИХ ВОЈНИКА ПОГИНУЛО! ТО САМ РЕКАО!
http://www.youtube.com/watch?v=x0kwqD1sGh8&feature=related

Дејс хвала :*

Иначе сматрам, гледајући потпуно непристрасно када је то у питању, да би Шешељев процес морао, али морао, да се изучава на сваком, али сваком, факултету права.

Ovako... Glasao sam do sada na jednim izborima samo za njih sam i imao pravo... Tad sam glasao za kevinu musaku, a sada ću verovatno za babine princes krofne...

Ako se ovaj čovek vrati, bez obzira na to što Radikale ne podnosim, ja moram da mu dam glas... Šta im radi pa to nije normalno... Jebe ih u zdrav mozak...

EDIT. Ništa Dano prijatelju, tu smo da se pomažemo!

АЛИ ДОКТОР ОБЕРШАЛ НЕ ЗНА ШТА ЈЕ АВОГАРДОВ БРОЈ!!! А У СРБИЈИ БЕЗ ТОГА НЕ МОЖЕШ СЕДМИ ОСНОВНЕ ДА ЗАВРШИШ ХАХАХА. Каква фарса, какав намештен процес.

СТОП ХАШКОЈ ТИРАНИЈИ, СЛОБОДА ЗА ВОЈВОДУ!

Ako se ovaj čovek vrati, bez obzira na to što Radikale ne podnosim, ja moram da mu dam glas... Šta im radi pa to nije normalno... Jebe ih u zdrav mozak...

Ово је мишљење већине младих људи са којима ја комуницирам. Али пресликано. Па и моје је слично. Сви су у фазону, и даље нећу Радикале, али Војводи бајем и три гласа ако треба, само зато што је једини политичар који је остао доследан, и што се у Хагу бори као лав. Србији је дефинитивно потребан борац. Такав је био Ђинђа(ја опет покушавам да будем објективан, не укључујем свој политички став) и такав је Војвода. Остали су сви полтрончићи Запада. Од Тадића до чмароустог Вучића.

па ти Дејсе на знаш шта си пропустио :)
ја сам знао и по 5 сати да гледам Шекијеве клипове

Možda mi zamerite, ali ne gotivim ga kao nekog vođu i lava... Već kao stručnjaka svog zanata (pravne nauke)...

Да је само ОВО урадио, био би за мене највећа фаца икада! Једини човек који је хтео говно да врати тамо где му је и место, и да му забоде глогов колац у гроб! ВОЛИМ ТЕ ВОЈВОДО!

http://www.youtube.com/watch?v=heFzmFTpWeQ

Ту се слажемо. Да није ћосав још бих га више ценио. Сањам дан када ће на Равној гори да говори Војвода. Вук је пичка брадата.

http://www.youtube.com/watch?v=CVNZD02wbyo
*ограђујем се од слике ове пичке што љуби дете

Vuk je partizan u četničkoj uniformi tj. okreće se kako vetar dune.

Ја сам још јуче поручио свим мрзитељима лика и дела Војводе да му дају један овал. Војвода мора да се ужелео, после мртве затворске хране.

ОВАЛ ЗА ВОЈВОДУ!

РАДЕ КРАЈПУТАШ

Voleo bih da gledam kako Klintonova i Merkelova puše Šekiju. A i zaslužio je da mu popuše.