Prijava

Ја не знам да ли постоји особа у Србији која ће навијати за Реал лол

Који год од преостала три тима да освоји, биће ми драго због нечег. Мада бих највише волео да узме ЦСКА, због Теа. Да добије додатни буст пред ЕП, а могао би онда и да запали мало до НБА да се опроба.

Navlačiće sudije Realu na F4. Nisu godinama osvojili EL plus su i domaćini, pomagaće im sudci maksimalno.

једино то може да сјебе фенер (ако су већ парови реал - фенер, олимпијакос - цска, а верујемо стевану, мени тај податак промакао негде), то циганисање и навлачење у сред мадрида. мада... јеботе, ал' ће ту да пршти.

Навлачиће, али то не значи да им се неће поновити Русија са ЕП и Француска са прошлогодишњег СП. Ја се уздам у ту шпанску кошаркашку традицију. И Југопластика је тукла Барсу у Шпанији :)

Koliko god mi je Olimpijakos gotivna ekipa, kontam da ce ih dobiti CSKA lagano, jer su jebena sila, komotno u NBA mogu da igraju. Zeljko ce isvrsavati po ciganima obilno.

Printezis Bog.

Fener ima pregotivnu ekipu ali ne ide mi nekako da navijam za Turski tim (osim kad igraju sa ganferima iz Španije). Tako da u finalu navijam za pobednika Oly-CSKA.
EDIT: tj. navijaću u finalu za CSKA :)

Printezis je đubre. Žestoko me izjeb'o pre godinu ipo, dve, jebem li mu nanu. Do tad mi je bio do jaja.

Inače, osvaja CSKA, finale s Ferrerom.

Ulker će teško protiv Reala, jedino ako Gaudlok poludi. Druga tekma mi je 50/50, ne može mi niko biti favorit kad igra protiv Spanulisa, sve da San Antonio dođe.

Навлачиће, али то не значи да им се неће поновити Русија са ЕП и Француска са прошлогодишњег СП. Ја се уздам у ту шпанску кошаркашку традицију. И Југопластика је тукла Барсу у Шпанији :)

Što se tiče tog prokletstva mislim da će ih savatati tek u finalu. Protiv Fenera će se provući nekako na ciganisanje i iskustvo, mislim da ni Žoc neće uspeti puno da uradi protiv toga. E, u finalu su gotovi. Popišaće se Teo i ekipa po Rudiju, Ćaćiju i po kompletnoj španskoj kraljevskoj porodici koji će biti specijalni gosti na utakmici. Kralj će dumre od infrakta.

Ma dajte ljudi, Efes koji je slabija ekipa od Fenera je u dve utakmice dobro namučio Real u gostima. A Fener je ekipa koja je bila najlošiji gost. Što se domaćina tiče. Mislim da su vezali 9 ili 10 pobeda u gostima do meča sa Kućom, gde su igrali pod slabijim gasom, moglo se videti. Plus su pobedili i Barsu i CSKA i Olimpiakos u gostima. Što nije lako učiniti u jednoj sezoni.

Samo što ih je dosta unazadila povreda Hikmana. Meni lično antipatičan igrač, gleda prvo koš, pa sve ostalo, a pored Gaudloka šta će ti još jedan takav. Ali što se odbrane tiče im je bio jedan od boljih igrača. Pogotovo što sada ima više moraju da igraju polukošarkaši Sipahi i Mahmutoglu. Mada će Željko verovatno na spoljnim pozicijama gurati Bogdana, Gaudloka i Zizisa 30 do 35 minuta, osim ako nemaju problema sa ličnim greškama. Plus je Realu Šarić pravio darmar, a zamislite šta tek Bjelica može da im uradi onda.

Sve u svemu neće sudije igrati toliko bitnu ulogu, bar ja mislim, možda je Real domaćin, ali je Evroliga Turkiš Erlajnz. Tu se po mom mišljenju više pita Fener.

Nego da li neko zna šta je sa Burusisom? Nije igrao protiv Efesa ako se ne varam uopšte.

Real ništa posebno nije pokazao, u četvrtfinalu najmanje od ovih što su prošli. Efes da je bio koncentrisaniji u prve dve utakmice imao bi bar 1-1 pred prelazak serije u Istanbul.
Inače, ne znam dal je neko primetio, u drugoj utakmici na +5 za Efes sat za vreme nije radio jedno 30 sekundi (od 47:09)
https://www.youtube.com/watch?v=PEBKMWlKEtw

Ja bih uvek pare stavio na Žoca u F4 ma s kakvom ekipom da dođe.

Mislim da olako otpisujete olimpijakos. Jedna utakmica se igra

navijam za olimpijakos i cska

Pseto brt, ko sme da otpisuje Olimpijakos

Niko ne otpisuje Olimpijakos. Ali se zna da je Žoc gazda. :D

Ne verujem da će Žoc uspeti da uzme Evroligu ove sezone. Koliko god Fener dobro igrao, nemaju krštenoc centra. Erden tako i tako, ali Luka Žorić. Jebote bre Luka Žorić, pa to je plač.
Koliko god bih voleo da Žoc prođe Real, iskreno i u to sumnjam. Inače bih voleo da CSKA uzme. Jure to već godinama, a i da konačno Teo uzme Evroligu.

Imaju Savaša lolo.
Ja bih voleo finale Fener - CSKA, učitelj protiv učenika. U stvari, samo da cigani španski ne prođu u finale.
Inače, Real je zadnju titulu prvaka Evrope uzeo sa Žocom na klupi.

Meni je sve jedno da li će osvojiti CSKA ili Fener, možda bih malo više voleo da to bude Fener. Zbog puno naših, Bogdan, Bjelica, Žoc, pa i Veseli. :) Mada je i CSKA pun gotivnih igrača. Samo da govna iz Reala ne uzmu titulu.

Ja navijam za tea jbg pa nek pali u nba ili zvezdu lol

Samo mrtvi real ne...

Nego je zanimljivo da su olimpijakos i real(i ostali protiv kojih je zvezda igrala) "nikad slabiji"...

Ja navijam za Real ko vas jebe pičke

Ups, mislio sam da je ovo tema lige šampiona