Prijava

Kapiram da pizde koje se same skidaju uz ovu stvar (ai se te u pedu) rade u gej barovima, pa se osecaju bezbedno dok gole sretaju pored frajera koji se kidaju na novi hit.

iskreno mi es kenja od mega giga hitova koji se na silu guraju u mase i koji ce biti BUM neko vreme pa ce onda doci do stadijuma ispiranja mozga...imam utisak da to neko planski izbacuje da resetuje mozak ljudima..to je taj tip stvari, čivava, las kecap, makarena...
uzmes napises glupu pesmu bez smisla...bitno je da ulazi u usi, ma koliko glupa bila..onda napravis neku manifestaciju u vidu izbor za miss kupusa u futogu i organizujes koncert u sklopu toga...gde posle objasnis dobrim pickama da cemo snimiti spot i da ne moraju nista da razmisljaju jer si uprostio korake od suvise komplikovane makarene na 3 stvari te ne moraju da ukljuce mozak osim da nauce tekst napamet
pr.1
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lkwwoe6BCF1qzzyxoo1_250.gif
...sto nije tesko jer je on u sustini na na na, ni na no....onda ides da se oslonis na drugi jos veci intelekt a to su fudbaleri koji ce to cuti subotom u nekoj folkoteci i nalozis ih da kada daju go u 3 ligi zapad na taj nacin ga proslavljaju...tako posadis pelcer..sve ostalo je vec stvar ekipe ljudi koja ce to dalje da gura preko YTuba, TV-a i u reklamama...uzmes pare i onda navuces taj bend na dop...pa im uzmes i njihov deo a na tebi je oces li kasnije da ih karas u bulju za dop..na kraju ih ubijes i izbacis jos jednu stvar koja nije "na na na, ni na no..nego ni na nu no no no" i uzmes jos koji dinar..

Ова бразилска песма је заправо јудеомасонска и шаље скривену поруку људима, апелује на њих да почну да гледају прего прониће.

ДОКАЗ: АЈ ШЕЈ ТУ ПРЕГО А АЈ ШЕЈ ТУ ПРЕГО

Шеј ту прего, или ти бацај га на прего.

Judeomasoniko, što ne voliš Srbina?

Kada se cita u nazat kombinovano sa satrovackim znaci:"Proge tu ejs aj a proge tu ejs aj", sto znaci: "dodjite na karneval u riju, snimimo ih za dzabe".

Sranje defka. nisam mogo da slušam duže od minut.

E, ako je glupa tema ne morate da je spemujete.

Meni da ovo neko otpjeva, a ne daj bože i otpleše, zakopala bih ga do vrata i pustila mrave da se časte sa njegovom glavom.

Pih, Sele, kako si zatucana. Ovo ti je moda, bona, ne mereš tako u Evrope!

..Nekako mi je portugalski šit jezik..

Jok! Portugalski i Italijanski su stvarno najlepsi jezici. Ne znam sta je tebi lepo.. Onaj usrani Nemacki u kojem rec sir sadrzi 23 slova? Dobro, mozda sam malo pristran jer ja ucim Portugalski(ne znam kada sam poslednji put otvorio recnik :D).

Elem ovaj feget, smara dok me Melansija tera da sto bolje naucim Portugalski. :D

Рече Костић лепо, ово постаде хитчина. Снимљена је чак и енглеска верзија.

http://www.youtube.com/watch?v=CwC5BFX7rqQ

ma kaka hičina, ja to čuo samo na ovoj temi.u stvari,nisam ni čuo.

Ја сам први пут чуо на дочеку ватерполиста, и од тад мали милион пута. Где год да одем пуштају је сада, досадно више...

Много геј песма, а како и да не буде кад рефрен звучи као "Ајмо сви у педу, ај-ајмо сви у педу".

Ne zelim da zivim na planeti na kojoj je to do jaja

Португалски је мени екстра језик, а за популарност ове песме не знам што се чудите? Зар нису наши прослављени ватерполисти певали ово после победе (нисам гледала, неко ми је рекао)? Зар није популарна Лејди Гага са РА-РА-РА-РА-РА у пола својих текстова? Снег пао у јануару? Не кееееењај!

Mess,meni je portugalski baš šitara jezik,iskreno. Mnogo nepovez, kao hibrid španskog i esperanto trip.

Nije jezik problem,nego ciganska budjava gej pesma za fudbalere koja je popularna...bilo koji jezik da je u pitanju.

ovo treba istrebiti ko god da je zaduzen za to http://www.youtube.com/watch?v=IxXbSVHFa7o

ma kaka hičina, ja to čuo samo na ovoj temi.u stvari,nisam ni čuo.

+1

Osim toga , ko ne želi da je čuje ni ne mora da je čuje.

I što bi reko dzanki , pjesma je GOLO GOVNO.