Prijava

то је значи курчина и срање. то је онда јебена квалификациони турнирчић за лш. срање.

to bi bilo skroz ok da se tako napravi i duga liga. Pa da se klubovi iz svih drzava bore za ulazak u prvu. Tek od trece da bude vezano za regiju/drzavu.tako neki sistem. Onda bi se povecao kvalitet i drugoligaskog fudbala. za to nema kinte,al kada bi se ulozilo mislim da bi se isplatilo. cak bi i treca bila dobra jer se bore da udju u visi rang di se vec putuje na ozbiljne tekme sa dosta ozbiljnijim timovima nego sada.u principu kao stara juga.
ne mogu ovi invalidi da igraju 2 lige paralelno.ili kupa,sta li vec.oni maltene pola godine drkaju kurac.

ma to nece trajati dugo pa da ne mogu kao da igraju dve lige paralelno, nego obican turnircic na kom ucestvuje 24 tima pobednici grupa idu dalje, polufina-finale i cao...
ne vidim tacno sta se dobija sa ovim konkretno...liga bi bila nesto sasvim drugo, ovako ko sto je receno prva i druga balkanska, a treca po drzavama itd

samo ne verujem da bi takav sistem prihvatili svi.ne bi nekima timovi izasli u evropske kvalifikacije nikada.i moralo bi da bude makar jedan direkt ls,jedan kvalifikacije i 1 liga uefa direkt,2 kvalifikacije.otprilike.odricu se svi 2-3-4 mesta u kvalifikacijama.ne znam koliko bi to neko hteo.

Ma sranje bi to bilo, kao po 3 tima iz Srbije i Hrvatske, 2 iz BiH i ostali po 1 valjda. To bi bilo zajebano iz razloga da li bi lupam prva 3 išla, ili bi po pozivnici igrali.

Realno, najjače bi bilo da se uvede neko trećerazredno evropsko takmičenje i tu malo da se igraju.

neka bude vise klubova.neka bude 18-20
https://en.wikipedia.org/wiki/1989–90_Yugoslav_First_League
ovako nesto.samo malo drugaciji raspored za pocetak.iz koje drzave.posle ce ispadati i ulaziti novi,pa ce se izmesati.

Sve je to ok, ali nema logike. Nijedan skup država nema zajedničku ligu. Pogotovo ne one koje su ratovale međusobno. Uvek bi se neko žalio, ako mu ispadnu svi timovi da onda nema predstavnika itd.

Najbolje ovako nešto, sa gradovima domaćinima, pojačanom policijom itd.

https://en.wikipedia.org/wiki/Balkans_Cup

https://en.wikipedia.org/wiki/Mitropa_Cup

https://en.wikipedia.org/wiki/Latin_Cup

ako ces bas dotle ici, bili smo ista drzava.u vise navrata.malo specificna situacija.
ratovali smo i u drugom svetskom,pa smo opet napravili drzavu,ligu,ovo-ono...
ima klubova koji su iz jedne zemlje,pa igraju u ligi druge zemlje.recimo...
poenta je da samo takmicenje bude malo zanmljivije.zanimljivije takmicenje je zanimljivije i sponzorima.di ima sponzora,ima kinte,di ima kinte ima igraca itd.
mislim da bas i nece ispadati svi predstavnici.ima da se naloze.nacionalni ego da proradi.ispadace neki,al ne verujem da od lupam 3 koja ispadaju da ce sva tri biti iz makedonije recimo.a i da budu.niste igrali,ko vas jebe.sudije sa strane i kraj price.

Ma to stoji, ali recimo, češka i slovačka ne igraju istu ligu iako bi im pomoglo, velšani igraju pl, ali to je drugo.

Ne znam ono, imam utisak da bi ispadali klubovi i da bi se onda žalili kad bi liga baš bila. Lupam ispadne hrvatski klub, a uđe srpski, pa ima 4 predstavnika, a oni 2, onda bi bilo 'jooo ćetn'ci se favor'zuju' 'joooooo srb'slavj'a opeet' itd. Još, znači ovako je 6 država i svako ima po 1 mesto u kvalifikacijama za lš i po 2-3 za le. Ovako bi bilo max 2 za lš i 3 za le. Onda bi se bunili oni koji bi možda da su sami, igrali kvalifikacije za evrokupove, a ovako u regionalnoj bi igrali za opstanak. A kao turnir/kup, onda svaka zemlja, svake godine ima po 3-4 mesta i ajde zdravo.

Mislim, narodi ovde imaju specifično retardiran karakter i teško bi bilo održati bilo šta.

Onda za sudije, šta igraju Sarajevo - Hajduk, a sudi im Mažić, poludeli bi. Pa onda predsednik celog tog cirkusa itd.

E sad, kad bi se obavezali da neće kenjkati za svaki poraz itd. onda bi moglo da se organizuje nešto.

ceska i slovacka imaju ok lige obzirom da oni vise vole hokej i da im fudbal nije bas ko nama na ovim prostorima najbitniji sport. hocu reci,zadovoljni su onim sto imaju i ne jebavaju se oko toga.ako ces gledati da li ce neko srati,sere se i sada.svako uvek ima neku primedbu.srace se i vamo.posle ce prestati.a i stvar je u tome sto cemo najverovatnije mi najvise srati kada nam dinamo bude jebo klubove.

pre neki dan sam slusao okuku na radiju.kaze da kinezi planiraju za 30 godina da budu prvaci sveta.ulazu brdo para u fudbal.

Super ce biti ako se jednom plasiraju na sp za tih tries godina.

mislim da ce ici cesto.poprilicno ulazu u fudbal i nije im frka da bilo sta iskesiraju.kupuju klubove po evropi,dovode vrhunske igrace,vrhunske trenere,ulazu kintu u fudbalske centre.

Uterace nam kurcinu uefa sa tom regionalnom karinom jer cemo automatski imati mnogo manje sanse za evropu svi

Mada vec su nam je uterali sa promenom kvalifikacionog sistema od 2018. Ne znam dal ste o tome diskutovali da ne listam sad?

Ako nekog zanima mogu posle da ispisem

ne verujem da mogu biti prvaci jer je za to potrebno nesto vise od samih para, ali da budu u vrhu i neki bitan faktor sto da ne, valjda ce naci 11 budala koji znaju da sutaju lopte od tih 1320000 ljudi u narednih 30 god

ima 5, za njihove pojmove, ozbiljnih reprezentacija za odlazak na svetsko. iran,japan,saudijska arabija,juzna koreja i australija koju su im udenuli tamo.idu 4,5 reprezentacija.kapiram da je tih pola baraz.
mislim da ne bi trebalo da im bude frka odlazak na svetska.
za ovo su gotovo sigurno ispusili,al niko ih nije nakantavao.

Džaba njima što ulažu pare, kad su im škole fudbala nikakve i njihovi igrači su jako slabi. Isti fazon kao sa USA kad su onaj NY Kosmos pravili i druge timove, isto je bio plan da budu prvaci sveta za koju godinu (kad ih Bekenbauer i Pele nauče fudbalu), ali nema ništa od toga. Pre će Švedska ili Danska da naprave neki rezultati nego Kina, Amerika itd.

Djoks Stajl
Uterace nam kurcinu uefa sa tom regionalnom karinom jer cemo automatski imati mnogo manje sanse za evropu svi

Mada vec su nam je uterali sa promenom kvalifikacionog sistema od 2018. Ne znam dal ste o tome diskutovali da ne listam sad?

Ako nekog zanima mogu posle da ispisem

Pričali smo o tome, ali je onaj slovenac što je na čelu uefa rekao da nema ništa od toga. Eventualno neki predsezonski 'prijateljski' turnir i to je to.

brate,ulazu pare da im skole ne bi bile nikakve...

Ja više verujem u brata kim džonga i njegovu četu da će opet da se domognu zlatne boginje nego kinezi smrdljivi. Džaba im novci.

ceta kim dzonga vise puta osvojila svetsko.